Aspirante optimiste (135)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Tumpi, sti ceva? Deja mi-ai rupt ouale! Uita-te mai bine in oglinda si lasa Doamne iarta-ma fitzele!
Dupa ce este capra raioasa mai tzine si coada-n sus? Io am citit clar ce ai spus dar...sti ceva...deja-mi pierd timpul cu cine nu trebuie.
Pe tine trebuie sa te ierte alte fete, nu eu asa ca ...inceraca sa-ti ceri scuze pentru aberatiile pe care le spui pe forum.

Ref la faza cu gravida la cap, mai spun inca o data: ERAM ACOLO SI AM CITIT MESAJUL INAITE DE A FI MODIFICAT. Eu nu as mai discuta in locul tau.

Bey, ce tupeu pe lumea asta!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ioana,Laura stop joc!gata!va rog din suflet!se poate?
Io vreau sa plecati amindoua de aici!la mamici cu voi!
inteles?ca daca nu pun biciu pe voi!eeee,pai ce inseamna asta!va faceti de cap?

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Valentina, gata, IO MA PLEC IN FATZA TA!!!
Jur ca nu mai fac!
Si te declar politzista sefa!

Si ca sa fie totul OK, uite ca le rog pe toate fetele sa ma ierte! NU MAI FAC NICIODATA!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Ioana?

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Androix, sa-ti traiasca bebeul si sa fie sanatos. Te-am urmarit la mamici cum te agitai inainte de nastere si radeam de una singura de ce scriai , cum bagai tu un aspirator si carai o plasa de sacosi ca sa nasti mai repedeAi fost super haioasa.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Feteleeee, eu asa va iubesc pe toate...........
Si imi e asa un dor de voi.............

Raluca, 20 saptamani si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ralucuta fata.Deja ai 20 de saptamani , Doamne ce mai trece timpul , mai inca pe atat si o sa-ti tii fetita in brate. Ce ma bucur pentru tine!!

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cred ca numai eu am venit cu ghinion. mai bine lasam pe altcineva sa deschida capitolul.
suntem toate atat de dornice sa apara bb nostru ca uite ce iese. mi-e greu sa cred ca cineva de aici vrea sa jigneasca pe altcineva.
punem de-o intalneala sambata? hai k nu v-am mai vazut demult si mi-e dor! ce ziceti? astept propuneri!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mi,eu sambata nu pot,saptamina viitoare in orice zi,nu-i problema,da nu sambata.soryy!
si stai tu linistita,astea erau probleme vechi,acum doar au rabufnit...

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

si sapt viit e ok dar nu seara ca eu la 7 abia plec de aici si parca nu-mi vine sa mai fac nimik..decat sa ma duc acasa. oricum astept sa vina uratii pe 1, 2 iunie (in sinea mea sper sa nu) si sa-l sun pe T ptr laparo. deci..habar nu am daca ma apuca week-end ul acasa
oricum..ramane sa vorbim si sa stabilim

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput