Aspirante optimiste (135)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

dana, asa e, altfel era acum un an si culmea e pt cine nu stie Tumpi de acum e si Tumpi de atunci, faceam galerie, organizam intalniri, dar din pacate uneori mi se lasa un gust amar cand vad anumite chetii.
Oare voi credeti ca este usor?
Laura draga sa sti ca nu-s rea, stiu ca-ti doreti aceea fetita si te lupti pt ea, dar scuza-ma tu mai ai langa tine inca 3 copii, ceea ce eu nu pot spune.Crezi ca e usor sa te lupti ani in sir( si ai naibii ei sa fie dacA-s putin, ca au trecut de mult nr a 5 ani de cand incerc, asta asa ca de obicei se intreaba ce ai facut in ultimii 5 ani.iar eu raspund: TRATAMENTE)
Oricum ma poti caracteriza asa cum vrei tu, fiinca nu sti ce-i in sufletul meu.Treci si tu prin tratamente, sarcini pierdute, dar din pacate nu poti sa te pui in piele uneia dintre noi care de ani de zile incercam si nu am reusit nici macar un bb sa avem.
Asta ma doare pe mine, nu altceva.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,chiar daca nu scriu prea des(din lipsa de noutati),va citesc zilnic si tare rau imi pare cand vad ca va certati.Parerea mea este ca aici am putea sa discutam orice,chiar si despre starile noastre sufletesti,pt ca subiectul se numeste "aspirante optimiste" si nu "endometru","fiv","inseminari"...ca sa se vorbeasca strict despre valori,informatii...

Va pupic dulce pe toate,pt ca toate imi sunteti dragi si haideti sa ne bucuram de reusitele celor de langa noi,asa cum o faceam acum 1 an.

Si sa nu uit:la mine..Z 28,dureri de sani,dimineata simptome acute de CM,dar pana acum...nimic.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Laura,hai sa o lasam balta.Nu inteleg care e faza cu intilnirile,eu la toate intilnirile pe care le-am organizat,am strigat tare pe forum,cine a vrut a fost binevenita,asa cum ai fost si tu de multe ori.Cat despre faptul ca nu ne mai deranjezi,imi pare rau dar nu e cazul!E un forum liber unde fiecare scrie daca vrea,daca nu nu!Ti-a zis cineva sa nu mai scrii la aspirante?sau ma impiedica careva sa scriu la endometru,nu!scriu unde vreau,daca vreau si daca am chef.
Stii de unde cred eu ca s-a ajuns aici?de la atitudinea unora care scriau acelasi mesaj in 5 locuri diferite,acelasi mesaj intelegi?e plictisitor soro la un moment dat!deschizi un subiect si altu si altu si tot peste acelasi mesaj dai....nus cum sa zic,poate ar trebuii sa vb. in particular ca sa ma fac inteleasa ...
eu ma bucur pentru oricine pe lumea asta caruia ii da Dumnezeu un copil!intelegi,pentru oricine!(la tiganii care au vreo 10 si mai fac unu ca sa-l trimita la cersit ma mai gandesc daca ma bucur)
ai inteles ceva sau vb. si nu ma fac inteleasa?
ashea,lasam securea jos?stergem cu buretele si o luam de unde am lasat totul bine?oki?
hai k parca as vedea-o pe sora ta geamana vera!ce mai face?

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Tumpi, problema ta este grava! Chiar ai senzatia ca ai dreptate?
Nu ma intereseaza nici cati ani ai si nici cat scri tu pe DC!
NIMENI NU FACE PE MIRONOSITZA AICI!

Este numai si numai problema ta ce ascunzi in spatele nik-ului tau, eu una nu ascund nimik.

Stiu ca fiecare din noi are probleme destule, trecem prin multe chiar daca eu am deja 3 baieti mari si sarcini pierdute. Chiar crezi ca mie imi este usor? Eu insa nu ma leg de nimeni! Indiferent ce crezi tu eu stiu clar ca ai lovit multe fete care nu ar fi avut de ce sa fie lovite. Tu nu spui adevaruri ci RAUTATI. Si eu cunosc fete care s-au chinuit multi ani sa faca bb si nu au reusit. Au gasit pana la urma solutia sau Dumnezeu le-a ajuta sa ramana gravide si sa nasca.
Nu vreau sa mai lungesc vorba ca deja ma deranjaza.
Io zic ca in seara asta este bine sa stai intr-un coltzisor de camera sa gandesti bine la ziua de azi sau potzi chiar sa te inchizi in baie si...daca ai curaj, uitete in oglinda dar direct in ochii tai. Sa sti ca acolo nu te poti minti!
Si sa mai sti un lucru, cu toate astea eu te iubesc pentru ca te consider aproapele meu.

Sanatate maxima si asta este ultima mea postare ref la discutia avuta.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Vale, soro io nu vreau cu tine lupte drept pentru care CER IERTARE daca am spus prosti. Faci cum crezi dar io te IUBY MULT PE TINE.

Ma iertzi?

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Moaaama,nici de 15 min nu s-a deschis noul capitol si deja peste 100 de vizionari.Cre ca ar trebuii sa ne certam mai des,ca ashea vaz ca scrie lumea,se dau replici,ala ca hir,ala ca mir,merge treaba
Nu dati,am vrut sa va descretesc fruntile,
optimistele merg mai departe au ba?
Aud...?

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Laura fara suparare, citeste intai bine ce scriu, nu din 3 in 10.
Tu ai fost prima care te-ai simtit ofensata cand am spus mesajul cu "gravida la cap" unde nici macar nu ma referam la tine, dar daca te-ai simtit................Si atunci ca si acum am fost si vocea altor fete, dar deh daca m-a facut mama mai carcotasa am pus eu pc pe i, chiar cu riscul sa-mi iau singura
Si acum daca vrei ma uit in oglinda si sti ce vad?O fata plina de speranta care din fericire e prea buna si pleaca urechea la mizeriile altora.
Si cu asta punct, s-a discutat prea mult despre subiectul asta.
Daca ai chef de cearta cearta-te cu cine vrei.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si mie mi-e dor de intalnirile de anul trecut...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andreea,multi pupici pt tine si pt bb Filip

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Hihihihihi,Androixoooooo,mi-e dor de tine!cand ma primesti in vizita,sa-ti vad progenitura?
Am uitat sa va spun ca l-am vazut pe Rayan al Crinutei,este un frumos si un zambaret,sa-i maninc io gurita lui de baiat frumos!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput