Bebelusi de iulie-august 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
kamiska spune:
Neata !
Lume, lume si noi implinim azi 10 luni. Si inca ceva aseara am facut o revizie prin gurita si am depistat dintele cu nr. 3.
Piticutza noastra nu face deloc urat cand iese cate un dintisor, noi nici nu mne dam seama ca iese, doar daca facem revizie cu degetelul prin gurita aflam vestea.
Pupici la ceilalti sarbatoriti.
Nicole stai mama linistita tot ca voi avem si noi programul de masa si tot cantitate mica papam. Fetele noastyre se gandesc de pe acum la silueta si astae ok.
mitzura spune:
Mneata!
Uffff, iar n-am fost pe faza! Andreea-Alexandra La Multi Ani si sa cresti mare si sanatoasa!
Si la multi ani si altor pitici, daca mai sunt, care au facut lunisoarele!
Mai ce de bebici plini de realizari pe aici! pupici de la noi pt toti cataratorii si vorbaretii! Si Tudor e un mare catarator, insa nu prea are unde sa se catere, desi el incearca peste tot.
Vestea buna e ca am scapat de muci. Cel putin asa se pare, sper ca de data asta e de tot. Au fugit asa rapid,
intr-o juma de zi.
Andreea, apropos de dormit. Eu zic ca e foarte important ce se intampla la voi in urmatoarele zile si tu trebuie sa ai mare grija sa nu-i formezi un obicei nou (cum ar fi leganatul de ex) de care sa nu mai poti scapa. Ea e acum in tranzitie
de la adormitul la san spre altceva. Si chiar daca va fi mai greu si o sa te chinui putin in urmatoarele zile, eu zic sa nu o iei in brate la culcare, sa nu o legeni, ci sa o lasi la ea in patut. Bine, nu sa planga, dar sa invete ca acolo trebuie ea sa adoarma. Uite noi nu am speculat momentul ala cand a fost si la noi (pe la 6 luni cand l-am intarcat)si l-am tot adormit la noi in pat si s-a invatat asa. Bine, ca la un minut dupa ce adoarme il mut fara probleme in patutul lui unde ramane toata noaptea, deci nu e foarte rau nici la noi.
Apropos de mancat, noi suntem dintre cei care mancam mult lapte si avem multe mese peste zi, asta pt ca mananca putin la o masa. El si acum, mai mult de 150ml la o masa nu papa. Numai seara, uneori, 200. N-a mancat niciodata asa mult la o masa ca Andreea de exemplu (asta pt ca tocmai ai zis tu Nicole si am proaspat in minte), adica 200 de piure si si un iaurt pe deasupra, desi eu m-as bucura, ca daca am avea mai putine mese am fi si noi mai liberi sa umblam. asa ca ...asta este! (ce concluzie desteapta am tras...)
szivarvany spune:

TUTUROR !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
http://community.webshots.com/album/344241600OyMeCn
rain spune:
neata neata!
io m-am trezit cam brusc si sint cam zombie ...n-am auzit-o pe moata cand s-a trezit si tati a adus-o la mine cand eu visam ceva, iar din visul ala m-am trezit brusc si inca nu mi-am revenit!
Mitzu, victorie ...ati invins mucii
! vezi ce rapid au trecut, nici nu te asteptai, nu?
moata are mesele destul de consistente si asta pentru ca e si pauza destul de mare intre ele, daca incerci sa-i dai din 4 in 4 ore poate va manca si Tudor mai mult, zic si eu ...cu toate ca exista si oameni mari care mananca putin si des!
in cartea Caprarilor scrie ca la varsta asta cantitatea de lapte poate fi redusa la 400-500 ml, deci si lapte bem suficient!
si am uitat sa va spun, moata dupa ce-si bea dimineata laptele vine si cerseste ca o tigancusa cand ma vede pe mine ca mananc micul dejun, asa ca mai mananca si cateva bucatele mici de paine cu cascaval, branza, rosie, pastrama de pui sau curcan, ceapa verde (rontaie cu mare placere) pana nu-i dau ...nu ma lasa sa mananc, e in stare sa se arunce in farfuria mea![]()
Roberta, bine ca v-ati reparat calculatorul si ca mai dati de veste, imi pare rau ca a racit Matei ...dar culmea e ca a racit la doctor, poate e o raceala usoara si nu-i nevoie de antibiotic!
Kamy, le facem fotomodele pe amandoua ...abia astept
!
pupacim
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Simona R. spune:
Buna ziua!
Merci pt.raspunsuri!Da,eu ii dau lui David iaurt seara,dar asta pe langa laptele de la ora sase,ca nu s-ar satura doar cu un iaurt.Orez cu lapte...da,buna idee,dar care lapte?Milumilul meu are cereale,asa ca tot lapte cu cereale i-as da si ce rost are sa ma mai complic sa fac si orez?Iar fructe....doar sa cumpar borcanase ca v-am zis ca abia daca stiu ce fructe sa-i pun dimineata.Multumesc,oricum,mi-ati mai dat idei!
Cum il adorm seara?Oooooo...acum e minunat!Il adorm pe pat cand stiu eu ca a venit ora de somn(de curand,de cand au venit caldurile ii facem baie in fiecare seara,pana acum,la 2 zile)Ii dau ceai si suzeta si el imi baga degetele in ochi,nas ma trage de par,apoi se intoarce de pe o parte pe alta ,iar eu il legan usor de la spate,cu mana pe funduletul lui si ii cant"aa aa aa aa"....adoarme.Apoi il pun in patut.Uneori protesteazapana sa adoarma dar eu insist sa-l legan usor fara ca el sa apuce sa se intoarca pe burta.Ma rog,cam asa stau lucrurile...DAR ca sa reusesc sa fac asta....v-am mai spus au fost doua luni GRELEEEEEEEEE!!!!!!!Asa ca ,Andrea.....SUCCES!!!
http://community.webshots.com/user/simonarida
Ssarah spune:
Hello gagici si pitici,
M-am intors si eu luni seara de la Viena, si mama denaturata ce sunt as mai fi stat o saptamana...Ce-i drept m-am destrabalat nitelus, vizitat obiective, shopping intr-o zona comerciala imeeensa, baruri, plimbat seara prin centrul Vienei...dezmat ce mai..
Bebelina face progrese vazand cu ochii, stie sa arate nasul, ochii, gura, lampa, etc...baga bile in gauri, pune cercuri pe un suport...are un vocabular destul de bogat, parca ma intreaba "asta ce e" intr-o versiune pe care numai eu o inteleg, in rest mama, papa tata, zice psss la pisica, csss la catel..
Avem 7 dintisori si la cei de sus avem strungareata, nu stiu daca va ramane asa dar e tare haioasa...
ina32 spune:
Programul nostru de seara e cam asa: 8.30 baie, masaj, 240 ml lapte cu 2 lingurite de cereale dupa care il pun in pat langa mine, geme putin si se foieste pe toate partile dupa care adoarme si-l mut in patut.
Cat despre mancare... Radu mananca chair mai putin si de cat Andreea a lui Nicole.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
szivarvany spune:
Noi in 250 lapte bagam 7 masuri orez 
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
http://community.webshots.com/album/344241600OyMeCn
Doamna Bibi spune:
Buna mamici si pitici,
abia acum le intelg pe mamicile care luni de zile se plangeau ca nu dorm noptile, ma chinuie ingrozitor, dimineata abia ma scol la servici...
Cred ca tot chinul asta e de la dintisorul pe care l-a capatat ieri!!!!!!! Si mai e unul sus pe drum.
Cu ochisorii e ceva mai bine,doctorita mi-a zis sa-i pun Tobrex in ochi,se pare ca functioneaza.
Am vazut ca vreti la mare,si eu vreau, mie mi-a placut anul trecut la Club Mediteranean.Cred ca si eu tot pe la sfarsitul lui august merg cu piti, poate facem gasca
.
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
mitzura spune:
Bei, m-am bucurat prea repede!
Suntem ca-n in filme....mucii se intoarce, sau mucii strikes back!
Azi dimineata nu mai avea deloc si respira bine. Da io zic ca totusi sunt pe final.