Bebelusi de iulie-august 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andrea ...ai grija ce-ti doresti:) ..nu cred ca vrei sa-i apara Stefaniei doi dintisori...in acelasi timp...noi trecem prin asta...si simt ca nu se mai termina....
Nu este bine sa-i oferi biberonul in pat..o sa ajunga sa asocieze adormitul cu biberonul(care trebuie eliminat dupa 12 luni). Eu pe Uka il hranesc noaptea la culcare pe un bouncer (zau ca nu exista similar in limba romana...sa nu credeti ca...uitat vorbit romaneste)...este un fel de pat mic din material...acolo papa lapticul...deobicei adoarme si-l transfer in patut... Daca nu adoarme in patut mai primeste apica (care oricum eu i-o dau pentru curatarea dintilor dupa lapte)...si adoarme sau nu...Daca nu ii ofer suzeta si ursuletul de plus si plec...Daca nici asa nu vrea il mai iau putin in brate(nu leganat) mai stau putin si-l pun la loc, fara vorbit, cintat...deobicei merge...cel putin la noi...Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Multumesc Olivia

Legat de dorinta mea, dintele de acum tare mult a chinuit-o. Azi noapte a fost cea mai rea, acum ca a spart gingia sper sa fie mai bine. Problema este ca noi o luam de la capat cu urmatorul. Si sper sa nu dureze o luna ca asta. Mai acum 2 zile ma gindeam daca nu ar trebui sa ma duc la stomatolog sa-i sparg el gingia, asa rosie si umflata era gingia.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

multumim pentru urari la toata lumea !
a implinit moata mea scumpa 10 luni si deja pot spune ca are mama fetita mare, offf cat de repede a trecut, mi-e ciuda uneori ca am impresia ca am pierdut multe, cu toate ca stau cu ea 24 h din 24 h, dar nu stiu exact ce am pierdut, imi amintesc cat de mica era si cum statea lipita pe burta mea, iar acum e independenta ...merge singura (de-a busilea), mananca singura (laptele), doarme singura!
sa va zic faze ...noi cand intram in lift avem un adevarat ritual, trebuie sa puna mana pe usa de la lift si trebuie sa "numere" cu degetul aratator cateva surubele din lift, ieri cand am intrat in lift si numara suruburile nu stiu ce mi-a venit s-o intreb "Andreea, ce faci acolo?" si ce raspuns rapid credeti ca am primit "caca", m-a lasat masca ...azi am fost sa-l luam pe tati de la serviciu si dupa ce s-a urcat el in masina o intreb "cine a venit?" si mi-a raspuns la fel de rapid "tata", ei spuneti voi ...cum sa nu lesinam de bucurie cand o auzim!
eu acum abia astept sa mearga, in parc ma termina pur si simplu, vrea sa mergem continuu, eu s-o tin de manute si ea sa alerge unde vrea, astazi i-am "urmarit" pe niste baietei mai mari (5-6 ani) care alergau pe acolo cu role, biciclete si se jucau cu niste robotei ...imaginati-va ca astia mici se jucau intre ei, mai departe de bunicile lor ca sa nu-i auda ce vorbesc...in schimb, in mijlocul lor stateam eu si Andreea

Andreea, pe moata o adorm cu laptele, adica ii fac baita, o imbrac, o asez in patut, ii dau biberonul, termina laptele si adoarme, daca nu adoarme pana termina laptele i-o dau pe suzi si gata ...sforaie!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Asa sintem si noi Andrea (si sper ca asta sa fie motivul zbuciumului de peste noapte..) numai ca noi ne-am umflat si la exterior...si avem botic de maimutica...deci se poate si mai rau:)
Nicole...ai fata mare,frumoasa si cumintica foc....mi-a placut faza cu "caca"..dar si aia cu tata...Pup

Mergi la inceput

Cum am putut uita....si desteapta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI pentru moatza mica scumpa si desteapta !!!!un pupic dulce de la d-l Pufulescu
(btw am vazut la realitatea o tipa reporter pe care o cheama Valentina Pufulescu -m-am prapadit de ras )

Andreea , noi seara avem urmatorul ritual :baita , masaj zdravan , sting lumina si las numai lampitza de veghe , muzica in surdina , il pun pe pieptul meu (cu fata in sus), ii dau biberonul cu lpate si in timpul asta ii masez fruntea si tamplele...stiu ca-i cam alintat ,dar e papusa lu' mama !!!!si adoarme dus .. apoi rugaciunea si in patut unde-si ia pernutza preferata in barte si

pupic

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Tocmai m-am uitat pe starea vremii si se pare ca vom avea un week-end superb , sper ca asa este peste tot in tara

Multumesc frumos de raspunsuri, dar mai astept si alte sugestii. Nu uitati, tema zilei de azi este Cum adorm copii seara

Cine imi poate spune si mie unde este depozitul Chicco in Bucuresti si cum se ajunge acolo. Este sotul meu in Buc si vreau sa-l trimit la cumparaturi (cu toate ca ieri mi s-a furat portofelul cu tot cu 1/2 de salar )

Vroiam sa va intreb o groaza de lucruri, dar bineinteles am uitat Daca imi aduc aminte mai revin. O zi buna sa aveti!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Sunt matinala ca -i pregatesc la 6 moatei laptele, iar azi dimineata am avut surptiza sa fiu tinuta treaza din cauza muncii, noroc ca sotul nu`i acas` ca sigur facea cu nervii

Noi papam aprox. 700-800 ml lapte/zi, pe langa branzica si iaurt si restu` de mancare. Vai fetele, ieri a plans cand dadaca a terminat portia de mazare lasata de mine si i-a mai dat cartofi cu morcov, dar a zis ca a facut urat de tot fomista

Simona - noi la 6 apam iaurtul simplu cu paine, asta e masa in locul laptelui.

Mitzura - pupaciones lui Tudor si sanatate !

Carmenp -

Amironeanu - noi la 9,30 avem baita, apoi papam 250 lapte cu orez (standard de la 4 luni orezu` asta ca altceva refuzam), dupa care ne spalam pe dinti (cu periuta si pasta , desi eu stiu ca dauneaza doar laptele sau cereale indulcite, nicidecum formula sau lapte simplu - Kim, da-ti si tu cu parerea ), dupa asta ne jucam pana d-soara se trage singura pe spate si pe dreapta :), maraie de mai bea vreo 60 formula si gata. Cand nu tine faza si suntem deja in bezna, ma fac si eu ca dorm de ma clapaceste peste cap pana adoarme si ea, o teleportez la ea in patut si salutari ! La noi a tinut adormitul asta cu clapaceala de rigoare peste fata mea, de multe ori ma ia de dupa gat si ma smotoceste la par si asa adoarme. Ce am observat e ca ajuta intunericul bezna, cel putin la noi .

Gata ca scriu romane. Am sa va pun poze cand apuc cu copiii cu care ne plimbarim noi, sa o vedeti pe moatza ce veselie pe ea, Doamne, cine ar fi crezut acu` vreo 3 luni ca va fi sociabila 9si restu` de mamici se mira inca de Giulia nu urla)

O zi buna sa aveti, insorita si frumoasa, cu copii mancaciosi si cuminti !!!

P.S. Noua ne-au iesit cei 2 dinti, au crescut, da` in rest io nu vad nika si a trecut aproape o luna juma`. Cand vin restu` ??? Si vreau sa terminam cu balitu` asta

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
http://community.webshots.com/album/344241600OyMeCn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
uf ce copii mari avem!
Daria las mama ca vad ca dacaca are grija de Giulia....n=o mai boscorodi atit!
Simona R, nu ii dai lui David iaurt dupa-amiaza? sau branza de vaci cu fructe, sau orez cu lapte?
Andreea, vorba Oliviei, ai grija ce-ti doresti! io cand ma gindesc ca or iesi toti dintii odata...sa ma vedeti atunci cu nopti albe pe mine!!!!
daca tot suntem la faza de "ce au mai facut copii" sa va spun ce a facut suedezu' acu 2 zile: avem un corp de mobila ff jos, cam la 20cm de podea. acolo are el "revistele" lui, ca ajunge la ele ff repede. eu stateam cu spatele la el, la calculator, intorcand capul la 2 min odata. tot citea el pe acolo, cand ma uit inapoi...era CATARAT sus pe mobila, da nu oricum, ci in mijlocul suprafetei, in fund. ff fericit. buuun. seara mincam toti trei si la un mom dat se plictiseste si se ridica din scaunul lui singur, cu spatele la noi si mai si ridica piciorul pe masa sa se urce mai sus! buun...no. 3: peste 15 minute eu spalam vasele, mugur era in sufragerie cu el. scoate una dintre pernele ce constituie canapeaua sa o curete si se duce un min in baia mica, de unde se vede sufrageria. cand intoarce capul....grasunu urcat pe canapea, singur..super fericit! asa ca....daca stiti vreo scoala de alpinistit minori....dati coordonatele ca i-am gasit vocatia!
gata....ca v-am impuiat capul.
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!Am revenit in lumea civilizata, am avut calculatorul mort din cauza de virus, l-am reparat si...iata-ne!!
Despre noi...MATEI e bolnavior, am fost la bilantul de 9 luni, copilul sanatos, afara era cumplit de cald, puiul a transpirat, in cabinet frig, frig, l-a tinut desteapta de doctorita dezbracat o gramada si seara, gata, 39 de grade. Asa ca a dua zi am fot din nou la ea si ne-a dat antibiotice...UFFFF, si azi la 1 mergem sa repetam BCG-ul, dr. spune ca nu are nimic daca bebe a fost bolnav, eu am mari dubii...

In rest, ma laud cu un copil mare, care de trei zile face kk la olita , iti vine sa-l mananci cum sta el acolo cumintel, i-am luat olita in forma de scaunel si e foarte incantat de ea. Spunem dada, tata, gaga, coca, mama foarte rar, dormim cu mami si tati in pat ca boierul, avem 4 dinti si inca doi pe drum...e posibil, zic eu, de la asta sa fi facut febra?!

O zi buna si revenim!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput