Vero, vad ca ti-e frica de HSG. Nu te du cu frica, ca ai sa vazi ca nu-i ceva de nesuportat. Este o investigatie pe care e bine sa o faci.
Eu ce sa fac? O sa incep luna asta injectiile pentru FIV, ca eu nu am alta sansa. Mi-am desfundat acea trompa pe care o mai am prin laparoscopie dar nu mai este functionala. Tie iti doresc sa fie bine si sa scapi cat mai usor si sa fii cat mai repede gravi. Pupici.
Salutare, fetelor am revenit!Vineri am facut HSG, nu a fost asa groaznic.Trompele sunt in regula doar ca sunt cam subtiri,asa ca voi trece la
, mai ales ca mi-ati spus ca lunile urmatoare sunt buuuuuune pt.bb.
Pupici.
veroboroda ma bucur pt. tine ca esti in regula. Sa dea Dumnezeu sa reusesti.

Ileana
Ileana, am inteles ca ai facut laparo pt. aderente, despre ce este vorba?Acum urmezi vreun tratament? Eu as vrea sa incerc tratamentul naturist al Liviei. Tu l-ai incercat?
Dupa laparo am facut tratament cu brocriptin 6 sapt. Cand am mers acum la control m-a intrebat daca mai iau. I-am spus ca am inteles doar 6 sapt. si a zis ca trebuia luat incontinuare (probabil a zis 6 luni). De cand am terminat pastilele nu am mai luat nimic si nici la dr. nu am mai fost.
As incerca si tratamentul Liviei dar am inteles ca trebuie luat intocmai si imi este frica ca nu il pot respecta si il fac degeaba. As fi vrut unul mai personalizat, dar livia are f. multe pe cap acum. Poate daca nu reusesc nici cu asta, voi incerca pana la urma si un tratament naturist. Eu imi lausem deja branca ursului, dar am renuntat pt. moment pt. ca am inteles ca nu este indicat la sarcina.
Ileana