In primul rind vreau sa multumesc tutror care sunt pe acest site si mai ales pentru cele 2 raspunsuri pe care le-am primit.Am si eu o intrebare simpla. Pe unde gasesc un ecograf tridimensional si o adresa un mail ceva un nr . de telefon ca pe net nu prea am gasit nimik!!.Si care este procedura??Este bun,este de calitate??Ceva idei??
Va multumesc,
Nadia Drobeta Turnu Severin
Pai in Bucuresti sunt o gramada dar tu nu spui in ce oras doresti sa faci ecografia.
andreeat
Buna Nadia.Ecografia 3d(doppler)se face pentru a verifica daca placenta functioneaza normal,daca bebe primeste oxigen suficient si pentru a examina fluxul sanguin care ajunge la bebe prin cordonul ombilical.Este mai performant decat ecograful obisniut.Se vede si daca bebe e dezvoltat normal etc.Intraba medicul ginecolog,el trebuie sa stie unde poti sa faci(daca vrei sa faci in Drobeta Turnu-Severin).Asa cum ti s-a mai raspuns aici in Bucuresti sunt multe locuri unde poti face.Sper sa te ajute cu ceva raspunsul meu.Sanatate si numai bine!
De fapt da ai dreptate in Craiova m-ar interesa o adresa ceva pentru un eco trdimensional.Aveti ceva adrese numere de telefon??
Va pup Nadia