Intrebari!!!!!

Intrebari!!!!! | Autor: moti_nadia2003

Link direct la acest mesaj

In primul rind vreau sa multumesc tutror care sunt pe acest site si mai ales pentru cele 2 raspunsuri pe care le-am primit.Am si eu o intrebare simpla. Pe unde gasesc un ecograf tridimensional si o adresa un mail ceva un nr . de telefon ca pe net nu prea am gasit nimik!!.Si care este procedura??Este bun,este de calitate??Ceva idei??

Va multumesc,

Nadia Drobeta Turnu Severin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Pai in Bucuresti sunt o gramada dar tu nu spui in ce oras doresti sa faci ecografia.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m.roswita spune:

Buna Nadia.Ecografia 3d(doppler)se face pentru a verifica daca placenta functioneaza normal,daca bebe primeste oxigen suficient si pentru a examina fluxul sanguin care ajunge la bebe prin cordonul ombilical.Este mai performant decat ecograful obisniut.Se vede si daca bebe e dezvoltat normal etc.Intraba medicul ginecolog,el trebuie sa stie unde poti sa faci(daca vrei sa faci in Drobeta Turnu-Severin).Asa cum ti s-a mai raspuns aici in Bucuresti sunt multe locuri unde poti face.Sper sa te ajute cu ceva raspunsul meu.Sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moti_nadia2003 spune:

De fapt da ai dreptate in Craiova m-ar interesa o adresa ceva pentru un eco trdimensional.Aveti ceva adrese numere de telefon??

Va pup Nadia

Mergi la inceput