Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 33

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Motzunica, nu stiu daca HSG-urile ti-au afectat mucoasa trompelor.Si eu am facut 2 dar nimeni nu mi-a zis ca mi-a fost afectat ceva.
Ina, nici eu nu prea zic ca HSG-ul e concludent in sit. ta, te inteleg ca vrei sa scapi cat mai repede, dar mai ai putina rabdare pana o sa-ti faca dr. T laparo.E bine ca ai mai cerut inca o parere, dar nu-ti recomand HSG, de baza ramane laparo, doamne fereste poate din cauza fricii faci vreun spasm ceva si mai afectezi si ce mai ai pe acolo.
Pupici si numai bine.Tinem pumnii.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mano spune:

Buna fetelor!
Sunt Mano am 37 de ani si sunt din Constanta.
Irina 71 am inteles ca si tu esti din Constanta la ce doctor mergi?
Va urez tuturor mult succes la investigatiile pe care le faceti, si eu am trecut prin toate fazele acestea dar deocamdata doar atat am reusit sa fac - multe investigatii si consultatii, fara alte rezultate.
Mano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor,

Am reusit sa citesc si eu finalul capitolului trecut si ce mai, am ras de una singura, sunte-ti fenomenale.
Eu nu am trebuit sa fac asta, dar sincera sa fiu cred ca ar fi fost cam in genul lui Cata: mana mea-i mai sigura ca a ta. Nimic nu se pierde totul se nalizeaza.

Ma bucur ca sunteti cat de cat binisor si oricum mai mult de atat vad ca sunteti optimiste si pline de sotii.

Eu sunt cat de cat bine ma mai supara burtica si spatele cateodata, dar e inca acolo si pana pe 2 iunie stau ca pe balon. Aporpo de balon, burta m-i s-a intarit ca balonul, asta se face simtita mai ales noaptea si parca uneori ma apuca teama.

Va pup pe toate si va astept la gravi
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, nu am mai scris dar v-am mai "scanat" mesajele. Eu nu o duc prea bine, nu ca m-ar putea ajuta cineva, dar stiti cum e, cateodata simti nevoia sa spui cuiva. Am avut un atac de panica acum doua seri si inca ma simt rau, am o stare continua de anxietate.
A inceput din cauza unui necaz in familie, pe care eu l-am amplificat in mintea mea si cred ca sunt si obosita de la serviciu si nu m-am mai putut controla asa bine.
Ce sa va spun, sunt cu stomacul ghem, intr-o continua stare de frica, am numai ganduri negre si sunt cu lacrimile in gat. Ieri ma intrebam si daca cumva tratamentul pe care il fac (metformin si duphaston) nu m-a facut cumva mai susceptibila la asa ceva.
Sunt foarte amarata de mine insami, asa. Ma uit la voi, vad ce ambitie aveti sa nu lasati nimic sa vina in calea marelui nostru ideal, acela de a avea un bebe si ma uit la mine ... nu sunt in stare de asta. Probabil ca tocmai din cauza asta Dumnezeu nu ma asculta in rugile mele de a avea un bebe. Stie El ca nu imi doresc destul de tare (daca las starile astea sa ma copleseasca si alte probleme in familie la fel). Mishu, ma tot gandesc la ce mi-ai spus, sa nu ma stressez ca dauneaza la bebe. Chiar acum sper sa nu fi ramas (desi nici o sansa luna asta) pentru ca am fost nasol de tot cu starile astea de anxietate si am luat chiar si medicamente (passiflora - nu stiu daca ati auzit de ea, e de plante, dar nu pot sa nu ma gandesc ca dauneaza ...).
Off, stiu ca nu aveti cu ce sa ma ajutati dar, daca faceti o mica rugaciune si pentru mine, sa ma intareasca Dumnezeu, va fi mai mult ajutor decat pot cere.
Va pup pe toate si va doresc multa liniste in suflet.
Cu mult drag,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Fetelor, am citit acum ce ati scris despre spermograma si mi-a bufnit risul singura in birou. Asta e cam grav pentru suedezi.

Mono, ai auzit cumva de vre-un doctor din Constanta care face laparoscopie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Neata fete frumoase!
Am inviat si eu din amigdalita, dar tot mai am "urme" de la ea
Mishu, te rog eu, gandeste-te bine inainte sa faci HSG! Eu am vorbit cu 3 doc diferiti si toti 3 mi-au zis un nu categoric, si vorba aia, eu am amandoua trompele! Pe langa ca poate sa-ti disztruga fimbriile, poate sa o si sparga, ca lichidul ala vine cu presiune, plus iradierea de dupa...Mai gandeste-te. Eu tot iti tin pumnii!

Fetele, ca sa va mai inveselesc, va mai spun una din discutiile mele antologice cu sotul. Deci: va citesc eu apropo de spermograme si ma pocneste si pe mine iluminarea in sfarsit. Pai eu eram super fericta ca al meu pleaca si se intoarce chiar la timp pt . Adica, ma gandeam eu ca dupa 2 saptamani fara nik (rusii mei plus plecatu lui), cand se intoarce facem tripleti! Dupa aia vazui si eu ca trece prea mult timp...acum, cum sa-i zic lui mister ca asa cam pe luni sa-si curete cum s-ar zice pusca, si il iau eu asa pe departe, cu detalii medicale, cum ca isi mai aduce el aminte cand a facut spermograma, ce conditii erau...la care el se uita fix la mine, zambeste intr-un colt de gura si face. Aaaa! adica cu 3 zile inainte sa vin acasa, tu zici sa am intalnire cu o blonda! Am inteles ce imi recomanzi! Eu, care nu retinusem decat faza cu 3 zile sar de 2 metri Zic: sa nu te prind cu 3 zile inainte! Cu 4, ca sa fie mai multi! Abia dupa aia am realizat partea cu blonda, si i-am spus ca atata timp cat are 2 maini, nu are nevoie de nici o blonda!

Hai ca v-am zapacit! Oricum, de ieri numai de blonde vorbeste si cum se va sacrifica el pentru mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..azi sunt intr-o dispozitie proasta..ma jeneaza burtica. cred ca ma pregatesc de urati cu toate ca sanii nu ma dor si ei ar trebui sa vina pe 1, 2 iunie..
veniti vreuna cu altfel de vesti?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Alexia .....buna faza
Mano eu sunt in prima luna de cand am voie sa incerc la bebe dupa ce am pierdut o sarcina in ianuarie. Mi-am zis sa o iau usurel, si vreo 2 luni sa-mi iau temperaturile si sa incerc si cu teste de ovulatie. Ca in iulie plecam in vacanta si nu vreau sa ma stresez prea tare cu monitorizari. Dar, daca nu se intampla nimic, in august declansam "Stejar-extrema urgenta !!" si trecem la monitorizari.
Aaaa ... era sa uit : chiar inainte de a ramane gravida mi-am facut toate analizele si controale la Giulesti, timp de o luna (noiembrie). Planul de atac era sa astept urmatorul ciclu si sa trec pe Ova-Mit. Dar ... ciclul nu a mai venit. Imi iesise ureaplasma pozitiv, si am tratat-o conform schemei de antibiotic, cu Ciprofloxacin si Poligynax (nu stiu daca am scris bine). Dr Cezara Bucur a zis ca tratamentul nu a influentat sarcina, dar eu cred ca da - de fapt, VREAU sa cred asta, ca am pierdut sarcina datorita antibioticelor sau a ureaplasmei. Daca nu a fost asta .... e mai grav.
Deci, deocamdata, nu am medic in Constanta, dar aflu eu. De fapt, eu sunt nou venita in oras, andicu e constanteanca adevarata, stie sa raspunda mai bine ca mine.
Romaniaau .....ce, nu mai poate omu' sa rada de ce-si aduce aminte, sau de ce vede la monitor ?? N-am auzit de laparo in Constanta.
Catalina ..... o sa ma rog pt. tine ... dar trebuie sa vrei si tu sa te schimbi ! Pupici si ... capul sus !!
Fetele, azi ziua 10, temp. e 36.6 ... cu 0.1 mai mica decat ieri .... si astept - da, Doamne !- ovulatia .....cand o vrea ea ... stiu ca nu azi sau maine, dar, luna asta ...
Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, stiti ceva de cata, cum a fost la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor am vesti super bune...am fost la T la eco...bebe este super bine...este in uter...are vreo 5 sapt. si ceva...sacul gestional este beton iar embrionul a inceput sa se formeze...sunt foarte fericita...si T era...a zis ca o sa le sperie pe toate fetele cu laparo ca sunt a6-a persoana care ramine imediat dupa amenintarea cu laparo... iau in continuare utrogestan, Magne B6 si acid folic...sapt. viitoare merg tot miercuri la Elias sa-l vedem pe bebe cum creste...Va pupic pe toate si hai fetelor repede dupa mine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput