Miresele anului 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

oana, bravo voua ca rezistati eroic de atata timp! Numai cuvinte de lauda, ce sa mai . Eu nu cred ca as fi putut, sincer iti spun. Toata admiratia pentru voi.
Asa deci, ne iei bucuresteanu' sa-l faci muresean, huh?

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Olguttza, la Darvari nu e rea-vointa, numai ca schiturile sunt un pic altfel. Acolo nu se oficiaza cununii duminica, dupa ora 16:00, pt. ca este o slujba speciala pe la 17:00... La Gradina Icoanei, colt cu Darvari ai incercat?

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by krelia
olguttza, imi pare rau ca nu ai iesit totul cum ti-ai propus, dar, lasa ca la cununie ai fost frumushica frumushica...si o sa ai si o cununie religioasa exceptionala, iar de petrecere...nu mai zic!

Sa dea Dumnezeu sa fie totu' bine!!! Zmuak pentru complimente (a doua oara )!!
mult!

quote:
Originally posted by Raza de soare
Olguttza, la Darvari nu e rea-vointa, numai ca schiturile sunt un pic altfel. Acolo nu se oficiaza cununii duminica, dupa ora 16:00, pt. ca este o slujba speciala pe la 17:00... La Gradina Icoanei, colt cu Darvari ai incercat?

Faza asta cu schiturile chiar m-a shokat...pentru ca, din cate stiam eu, biserica recomanda chiar ca nuntile (cununiile religioase) sa se faca duminica...si ma gandeam ca mai ortodox decat un schit nu poa' sa fie nimic. In fine, m-am calmat...Mai ales ca nici logodna n-au acceptat-o (iar asta era intr-o sambata!). Pana la urma, la recomandarea cuiva de-aici () - mai bine zis citind cele postate ce o fosta miresica - , am mers la Gradina Icoanei...si acolo, pe 17 iulie, la ora 18:00 ne vom cununa .

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

olguttza, sa cresti mare si sa nu crezi ca scapi, cum te prind cum, hop-tzop, cu complimentu'...ete asa, ca-mi esti mie draghe! (chiar daca nu-ti faci casuta pt bani )
Hai ti si da-i bice ca acush' vine "za big dei"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

"Za big dei" si cu creerii vraishte...
Deja vreau sa treaca tot, cum o fi o fi (vorba aia "ce-o fata vaca" )!! Vreau in "hanimun", ca sa-mi revin!!!

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Neatza fetelor !
olguttza, daca te incalzeste cu ceva, iti spun ca, dupa ce termini tu, eu abia incep ..sa vezi atunci creieri vraishte (si ai mei, si ai tai , ca o sa te bombardez cu intrebari....deja, prin iunie, max. iulie, tre sa incep cu rishtorantele..sper sa n-am surprais (deja a inceput lumea sa rezerve....de ex. la Craun Plaza sunt cereri pentru anul viitor...fas (pardon)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza fetelor!!!
ieri am lipsit si doamne mult ati mai scris.
m-am simtit tare rau ieri, bebele e de vina.
tot cu capul in wc am stat toata ziua.
bine ca azi sunt ok.
OOANA si noi vrem Mallorca, dar nu ca luna de miere. vroiam sa mergem prin sept., dar nu se stie cum ma simt eu. sa speram ca bine.
RALUCA acum ma uit la poze.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Buna dimineata!
Anul viitor pe vremea asta o sa fim toate in verva cumparaturilor pentru nunta. asa ca deocamdata ne facem planuri, ne gandim cum am vrea sa fie , ce ne putem permite din ce exista.

eu personal am o mare problema cu antreul, de exemplu. antreul rece traditional am observat ca nu il prea mananca lumea. ma ajutati sa gasesc solutii pentru un antreu cald si unul rece mai deosebit? adica in sensul ca sa fie mancat, nu sa il lase in farfurie si sa irosim banii.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Gio, bine ca te-ai mai inzdravenit cat de cat...las ca vorbim noi cu bebe (in gand) si ii spunem sa nu te mai supere, da?

Asa e, ralu, la anul o sa fim niste "ametite", de atatea umblari...cu antreul, eu iti spun sincer ca am nimerit numai papa bun, inclusiv antreul Depinde si de ce iti ofera aia, ca daca iti dau o branza care miroase nu stiu cum, un salam sasesc si trei masline.....normal ca lasa in farfurie. Insa, nu cred ca ti-ar lasa o rulada din sunca de praga cu salata de cruditati la mijloc, un cascaval, o rosie cu vinete, un pik de branzica de vaci frecata cu vegeta si cu smantana, un carnacior si...siiii...nu mai zic ca deja imi ploua in gura , nu cred ca-ti vor lasa in farfurie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

krelia, tocmai asta spuneam ,ca chiar si astea nu se mananca. salamul se mananca numai cel uscat, poate icrele daca sunt buna, de rulada aia nu se atinge nimeni, de chifteele la fel, se mananca legumele, adiac acstravetele si rosia, poate si branzica. dar restul? la ultima nunta avea rulada de piept de pui alina, - nu s-a mancat, ceafa-nu s-a mancat. branzica de vaci sau ce era nu s-a mancat ca era cam sarata, chifteleutele erau probabil prea usturoiate pe gustul lor

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput