Fecioarele DC(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonjour! bun venit fetelor noi! treceti la povesti si barfe.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Bine ai venit Alina. Si eu tot pe 25 aug sunt dar '70.

Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica
AMR 23 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna "fecioarelor" ! cum mai stam cu disciplina, ordinea, stresul, infertilitatea ?...
sa aveti o zi frumoasa...ca si zodia noastra...ca suntem niste finutze si dragutze si simpatice si sociabile...in fond si la urma urmei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! mai pe la pranz, asa. :))

Sorina, io stau bine cu ordinea (azi vine femeia la curatenie ), nu prea ma stresez, mi se pare mai constructiv sa incerc sa stau calma, iar de infertilitate n-am ce zice, deocamdata imi ajunge fi-miu. Nu ca n-as vrea o fata cu ochi verzi, care sa semene cu tac-su si s-o cheme Ilinca Maria... Da' poate o iesi la anul.

Alina, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!

Puf, am o prietena buna (care mai trage cu ochiul la subectul nostru) si care e nascuta pe 31 august, deci nu esti singura.

Adjadyn, lasa stresul, ca nu face bine. Spor la pregatiri in continuare!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

si eu sunt fecioara de pe 27 aug 76 si doream sa va intreb cum a fost ziua de azi pentru voi, ca eu m-am simtit groaznic aparent fara nici un motiv. cred ca astrele au avut o influenta asupra starii mele ...

I PUP YOU!

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

si eu sunt fecioara de pe 27 aug 76 si doream sa va intreb cum a fost ziua de azi pentru voi, ca eu m-am simtit groaznic aparent fara nici un motiv. cred ca astrele au avut o influenta asupra starii mele ...

I PUP YOU!

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by daniela76

I PUP YOU!

danielal

Bun venit! La mine a fost ok ziua de azi. Nimic deosebit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Sunt si eu in zodia Fecioarei, mai exact pe 14 sept. Anul acesta fac 30 de ani si daca tot s-a discutat despre infertilitate va pot spune ca am 2 puiuti (facuti cu tratamente). Amandoi copii sunt in zodii de foc, Bogdan in Berbec si Andrada in Sagetator si sunt curioasa daca stiti ce fel ma voi intelege cu ei cand vor fi mai mari. Pana acum suntem ok, sper sa fie la fel si de acum inainte.
Ma puteti include pe listutza pentru ca de acum inainte va voi urmari si voi incerca sa va cunosc...

Poze din Grecia: http://community.webshots.com/user/adinutza114

Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Adinutza, bun venit!

Uite, tatal meu era berbec si ne-am inteles f. bine. Mama e sagetator! Ne intelegem super, dar sa nu stam in aceeasi casa mai mult de 2 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Si la mine se potriveste chestia cu ordinea, stresul, programarea si planificarea, mai putin aia cu infertilitatea. Numai ca nu prea cred in zodii, totusi e cam ciudat...

Mergi la inceput