Fecioarele DC(2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
val77 spune:
sorina, daca da roade la tine promit ca urmatorul concediu sa fie la sovata
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Mai fetelor, ce se intimpla cu voi? Pai am plecat eu la mare, am venit de la mare si voi nu ati mai scris nimic? Sunteti toate in concediu????
Desi am povestit la Calatoriile sufletului - Vacanta in Italia, cum a fost va mai zic in 2 cuvinte si aici. Frumos! Apa calda cca 25 gr, vremea super buna, cazare ok, desi dimineata ni se dadea scularea la 5-6 de catre picii de deasupra noastra!
Am revazut Venetia, Murano si Milano si am vazut pt prima data Burano, San Marino si Rimini (scurt toate. dar suficient pt a-mi face o idee). Schoping nu am facut decat pt Bianca (evident).
In WE viitor venim in Ro. Pina atunci sunt femeie de "casa": Calc, spal si fac curatenie. Azi am terminat cu cele cu care venisem murdare de la mare, le-am aranjat toate la locul lor. Maine ies la cumparaturi si incet-incet ma apuc iar de impachetat pt Ro.
Cam asta cu noi. Voi?????
Am primit azi pe e-mail un zodiac numit "zodii cu pasarele". Daca credeti ca prezinta interes pt voi, va scriu ce info sunt la zodia noastra.
Si mai am unul, dar e cam luuuuuuuung..........Insa, daca vreti, postez!
Pup si astept vesti!
val77 spune:
helbi, bine te/ai intors din concediu
cat stai in tara?
ce ziceai de horoscop?
am cautat subiectul in ideea de a pune aceeasi intrebare ca si tine, adica .....sunteti toate in concediu?
helbi spune:
Val, cred ca stau pina pe la jumatea sau sf. lui august, Nu stiu inca exact!
Pai, cu zodiacul e cam asa:
FECIOARA (23 august - 22 septembrie) "SA ANALIZAM"
Cum e zodia asta?
La cate manii (mai mici sau mai mari) are, Fecioara s-ar mai putea numi si "zodia micilor maniaci".
Ce "PASARELE" are?
Totul izvoraste din atributele semnului: spirit de observatie (care detecteaza chiar si cele mai marunte defecte), simtul amanuntului, puternice tendinte critice, gandire analitica, dragoste pentru ordine, punctualitate si curatenie, tentatia de a clasifica si cataloga. Toate astea sunt bune in munca, dar in relatii devin destul de enervante. Experta in despicatul firului in patru, Fecioara mai sufera de ceea ce am putea numi "obsesia perfectiunii", "fixatia restului" si "sindromul furnicii". Pe rand, ar veni cam asa: vrea ca totul sa fie perfect si iti scoate ochii pentru orice fleac, cat de mic. Apoi, econoama, tine socoteala pana la ultimul sfant. In plus, aduna mereu, colectioneaza, stocheaza.
Cand face urat?
Cu cat imbatraneste, cu atat devine mai tipicara si mai pisaloaga. I se iarta insa multe, fiindca e inteligenta, practica, harnica si devotata.
mai am unul dar nu se copiaz abine. Cine vrea, poate sa-mi dea o adresa de mail si-l trimit! Eu nu am apucat inca sa-l citesc ca e taaaaaaaare lung si n-am avut timp.
Lectura placuta!!!!
val77 spune:
helbi, saru" mana
mi se potriveste ca o manusa, dar mai sunt si mici exceptii: "Apoi, econoama, tine socoteala pana la ultimul sfant. In plus, aduna mereu, colectioneaza, stocheaza."
Sorina7 spune:
ciao scumpe "feciorase" !
ce mai ziceti voi ?
Helbi, multam de horoscop, il recunosc 100 % pe al meu sot "fecior", bucatica rupta nu alta...io in schimb mai putin, poate unde-s mai langa Leu...zic si io ca nu ma pricep.
concedii placute celor care aveti asa ceva, eu mai am de asteptat
helbi spune:
Si mie mi se potriveste bine. Cum va spuneam, mai am unul, dar nu am timp acum sa-l preluvcrez.maine dimineata plec spre "inundata Romanie"
Sper sa ajungem bine, dupa 2 zile de mers si nici pb sa nu avem pe drum.
Va pup si concedii placute celor care le au stabilite in perioada urmatoare!
barbye spune:
M-a alatur si eu in clubul vostru.M-a primiti?Sant nascuta pe 04.09....Am vazut ca sant multe fete nascute in ziua asta.....Eu sant o feciara carenumai ca ea sa iasa
val77 spune:
barbye, bine ai venit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/erer/erer.jpg)
erer spune:
Acum v-am descoperit...
Eu sunt pe 5 septembrie, am mai vazut fete in ziua asta. Oare sunt asemanari intre persoanele nascute in aceeasi zi?
pupici de weekend!