aparat foto digital

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Helbi nici eu nu pot pune data...data apare numai in cazul in care pozele sint altfel setate...am uitat sa stii...Dar sigur nu poti pune data pe poze obisnuite...deci nu esti singura:)
Eu nu sint asa de multumita de aparat...Flash-ul mie mi se pare insuficient..iar pozele sint superbe la fel si filmuletele numai daca lumina este naturala si cade din o anumita directie....Instanteneele nu mai instantanee in cazul meu....Mai are cineva problema asta? Mai les la pozele si filmuletele facute in interior..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am scris repede si cu greseli...dar cred ca ati inteles voi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Eu recomand Olympus C-740 UZ, ca din asta am eu. Sunt foarte multumita de calitatea pozelor, singurul defect care il vad eu e ca are o mica intarziere, nu pot sa fac poza rapid. Intarzie cu o sec-doua. Acum nu am incercat in modul sport.
Dar am auzit ca si alte aparate digitale au intarzierea asta. Dar pe mine ma cam enerveaza.
Puteti vedea pozele din albumul meu ca sunt facute cu el. Zoom-ul e foarte bun.
Cand l-am cumparat costa vreo $500, acum cred ca valoreaza vreo $300. Deci se incadreaza in suma de 10 mil. disponibila pentru cumpararea unui aparat digital. Si il am de doi ani buni, nu am avut nici o problema cu el.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Blitzurile incorporate sunt mici si au putere insuficienta la ORICE aparat digital sau cu film, ele sunt bune numai pentru fotografii de aproape, fara mari pretentii.
Iluminarea cea mai buna se obtine cu lumini externe (blitzuri, reflectoare...)
La lumina slaba aparatul isi seteaza automat ISO mai mare si de aceea imaginile vor avea zgomot ("purici"), atat la poze cat si la film.
Intarziere au toate aparatele, dar la cele P&S este mai evidenta si mai deranjanta.
Eu mi-am luat Canon EOS300D, are intarzierea mult mai mica, am si un blitz extern, dar numai blitzul costa cat un A95, deci nu trebuie sa asteptam rezultate spectaculoase de la blitzurile incorporate.

Andreia, poate ca optiunea respectiva nu poate fi activata in toate modurile aparatului, incearca pe AUTO, care este cel mai simplu mod, camera seteaza tot, tu apesi numai pe buton.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Mihai, merci mult. Am incercat si pe Auto si apoi pe toate celelalte moduri si nu am reusit. Dar, cum vad ca si altii nu reusesc, se pare ca nu se poate, si........ai tu dreptate, ca data pe poza pote sa "taie" anumite segmente importante ale pozei.- Oricum, eu mi le descarc pe computer si mi le salvez in foldere cu denumiri semnificative si data cind au fost facute.

Kim, si la mine este acea intarziere de care vorbesti tu, dar pozele in interior sunt bine facute. Ce nu au iesit bine, au fost pozele facute in biserici, unde lumina a fost f. slaba si unde nu am stiut eu pe ce sa setez camera. Am setat-o pe Auto, dar nu a fost suficient,asa ca data viitoare incerc pe SCN - night snapshot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Buna. M-am hotarat intr-o prima faza la Canon Power Shot A95. L-am gasit pe net la 14.400.000 lei si am auzit ca o sa mai scada preturile consistent, caci scot accizele. Asa ca o sa ma duc in magazin sa-l vad.

Ce ziceti? Pot sa fac niste poze frumoase cu el? Ma intereseaza mai ales pozele cu perspectiva (de ex. stau in varful dealului si fotografiez satele de pe firul apei). Are zoom-ul corespunzator?

Multumesc de ajutor. Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu am asa ceva si sunt multumita. Am facut poze la Praga: Praga vazuta de sus de la castel.

Uita-te aici, desi, iti spun, desi imi place sa fac poze, nu sunt decat un fotograf amator.

http://community.webshots.com/user/bianca_elena

Cu exceptia ultimului album care are 4 poze, toate celelalte poze sunt facute cu Canon A95.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Canon A75 am si eu si sunt super multumita. Atat ca luat din Romanica am dat pe el 13500000 asta toamna.
Data pe poza m-am chinuit si am dibuit cum se pune: Apare doar daca e setat formatul postcard. Deci apesi FUNC, si mergi pe formate (ai L M1 M2 S si un desen pe care se vad niste munti in spate si un ceas peste ei. Alegi acest format si apoi mergi in meniu si ar trebui sa-ti apara posibilitatea de a activa data/ data si ora pe poza si cam asta e, din cate imi amintesc. Daca tot nu reusesti spune-mi, ca mai scotocesc sa vad cum am facut.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eu nu stiu mai nimica despre Canon, dar am Olympus, o varianta noua (pt. detalii trebuie sa-l intreb pe sot) si suntem foarte, foarte multumiti de el. Stiu ca am platit cam 300 euro pe el in iunie anul trecut, iar in Ro pretul era aproape 700 euro vara trecuta. Exact acelasi aparat. Asadar, sfatul meu e sa intrebi si care e pretul peste hotare al aceluiasi aparat.
Sorry, acum vad ca pe aparatul meu scrie si all weather (chiar se pot face poze oricand si oriunde, are meniu pentru interior, portrete, autoportrete, plaja, zapada,filme de 20sec. etc. Mai vad ca scrie mju 410 (nu ma intrebati ce e ca habar n-am). Stiu doar ca se fac poze de calitate ff buna, cu rezolutie mare , ceea ce inseamna ca pozele facute cu aparatul pot fi printate si sub forma de poster.
Gata, destula reclama am facut. Pupici si bafta sa gasesti un aparat bun si la un pret rezonabil,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Ciuf: am avut Olympus C730, care este un pic mai bun ca 740 (referitor la controale manuale) si am fost foarte multumit de el, mai ales de zoom.
Intarzierea este caracteristica tuturor aparatelor digitale, la P&S este maricica. Daca setezi aparatul pe Sport, poza va fi facuta cu un timp de expunere mai scurt, pentru a "ingheta" scena, dar intarzierea de la apasare si pana faci poza tot va ramane, pentru ca aparatul trebuie sa focalizeze... Ca sa o elimini, treci pe focalizare manuala.

Andreia: pozele in interior iluminat mai slab ies bine daca instalezi aparatul pe un trepied, il setezi pe Manual (daca te descurci) sau macar pe P (Program), self-timer on pentru a nu iesi tremuratul apasatului pe buton si gata !

Daniela: toate aparatele fac poze pe orice vreme, dar al tau este protejat din constructie mai bine la umezeala. Este Olympus Stylus 410 (mju410), are 4 Mpixel, ceea ce inseamna ca poti tipari poze A4 si chiar A3.

Oana: A95 are zoom optic 3x (nu conteaza zoom-ul digital, nu il folosi !) uite detalii despre aparat si review foarte bun la http://www.dpreview.com/reviews/canona95/
Daca te hotaresti la el, cumpara si memorie (eu iti recomand 512 Mb), unul sau doua seturi de acumulatori AA NiMH 2000mAh (~500.000 lei) sau de capacitate mai mare si un incarcator bun pentru ei (~1 milion). Asteptam pozici si de la tine

Pretul este relevant in alta parte daca are cine sa il ia si sa il aduca, cele mai mici preturi sunt in State, apoi Canada si Europa si cele mai maricele pe la noi, dar mai exista si oferte, aparate fara accize...

Mergi la inceput