aparat foto digital

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

multumesc mult.
o sa caut.

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
cand vreti sa va amuzati intrati aici:poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Vin si eu cu o problemutza.

We viitor vin in RO pt cca 4-5 sapt. (cred si sper). Vreau sa fac poze si cum in Italia pe un card de 512 mi-au intrat vreo 4-5 filmulete si vreo 410 poze, ma intreb: unde si cum pot sa descarc eu pozele in Bucuresti (sa le trec pe un CD), ca nici mama si nici prietena mea nu au calculator......si sa nici nu coste mult (vreau multe, nu?).
Eu am un Canon PS A95

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

dc veneai in constanta te ajutam eu sa le descarci fara nici un leu, doar sa aduci cdul.
in bucuresti...eu nu stiu pe nimeni.

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
cand vreti sa va amuzati intrati aici:poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

jo, merci mult de tot, dar din pacate nu ajung anul asta in Constanta, c ama fost deja la mare in Italia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Andreia, o sa incerc sa te rezolv eu cu trecerea pozelor de pe apratul foto pe CD. Da-mi un PM sau email cu datele de contact din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

poate dai si tu niste linkuri, ceva pt. tutoriale... Ca de cand vreau si eu...
merci

quote:
Originally posted by m34

ISO este sensibilitatea filmului, termenul s-a pastrat si la digitale. Cu cat este mai mare, cu atat este mai sensibil aparatul la lumina mai putina, adica teoretic poti face poze mai bune pe lumina mai putina. Practic, la ISO mare apare o granulatie specifica pe imagine, un fel de "purici".
Vezi ca sunt pe net o groaza de tutoriale de baza despre fotografie, in care iti explica pe indelete foarte multe chestii. Eu am ramas placut surprins de cate informatii am gasit atat despre partea tehnica a fotografiei, cat si despre eca artistica.

Mihai

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

eu inainte am avut canon A 60 si acum am hp photosmart r 817; sunt multumita de el e mai performant decat ce aveam eu, dar oricum parerea sotului este ca canon e mai bun decat hp........doar ca hp a fost cadou.

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu am un sony DSC-W1, de care sunt fffff multumita, isi merita toti banii, daca ai pe cineva in SUA il iei cu 10 mil si un pic, noi asa am facut ca aici era dublu, are lcd mare , baterie are 2 acumulatori ...e super

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput