Copilasi din 2002 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sanzi pare a fi piscatura de insecta tantar sau purice. Asa aratau piscaturile de purici pe care le avea Liviu acu cateva luni si am rezolvat-o cu Fenistil gel.Cu tablita aia m-ai linistit. La asa pret...mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Liviu de ziua lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia tare mult mi-a placut tortul...cred ca o sa incerc sa ii fac si eu lui david de 1 iunie...e tare frumos si original...se vede ca l-a facut o mamica iubitoare!!!!!!!
Si autobuz ca a lui Liviu avem si noi!!!
E tare dulce baietelul tau!!! (am vazut si vanataile de pe picioare!)

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

Baby Bumblebee

I'm bringing home a baby bumblebee,
Won't my mommy be so proud of me,
I'm bringing home a baby bumblebee,
Ouch! It stung me!

I'm squishing up the baby bumblebee,
I'm squishing up a baby bumblebee,
Ooh! It's yucky!

I'm wiping off the baby bumblebee,
I'm wiping off the baby bumblebee,
Now my mommy won't be mad at me!

------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

ceva nu-i in regula aici unde ati disparut?
asa ceva nu s-a mai intamplat sa ajung sa scriu doua mesaje una dupa alta la interval de o zi si nici una dintre voi sa nu posteze nimic
haideti inapoi la topic, e luni, e drept, dar haideti la datorie.
al meu pui e inebunit dupa "autobusul magic" cu doamna frizzel si liz. i-am gasit pana la urma , personajele principale, pt colorat.
daca si ai vostri pui sunt incantati de ele, va dau si voua site-ul:

http://www.scholastic.com/magicschoolbus/games/coloring doamna Frizzle and Liz

http://www.comics.com/comics/peanuts/fun_and_games/coloring_book.htm
pagini de colorat online.

------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, fetelor !

Sa va spun de a mea Marceline : i-am scos firul de la cusatura in spinceana, n-a spus nici pis.
Simbata si duminica a stat mai mult afara cu tricicleta si pedaleaza foarte bine. Aseara i-am tuns putin parul si i-a facut mare placere sa-i spunem ca e frumoasa.

Merci pentru link-uri, Corina.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

va salutam si noi cu drag!
Ieri am fost pe plaja.Nu am stat mult dar am intrat un pic si in apa.ne-am facut masaj gratisLa mare deja e atmosfera de vacanta asa ca va asteptam.
Corina si noi am botezat toate autobuzele ca fiind autobuze magic.Nu am putut accesa site-ul dar mai incerc.
Pe la voi ce se organizeaza cu ocazia zilei de 1iunie?Stiu ca in Bucuresti se organizeaza in parcul Kiseleff spectacole cu aceasta ocazie.
Am reusit si eu azi noapte sa mai pun niste poze.Asa ca va invitam sa le vedeti
de la noi

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Timisoara 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Buna dragelor.
Imi pare rau ca nu am mai trecut pe aici. M-a cam luat valul. Necazurilor. Intai am avut niste probleme financiare apoi a murit un coleg de serviciu si parca nu imi mai reveneam.
Cred ca nu am mai apucat sa va povestesc, Carina-mandarina are ochelari si ocluzor pana pe 15 iunie. Parca ochisorul bolnav tot nu se indreapta. Ce se va intampla dupa 15 iunie oare? Mi-a teama sa nu o opereze. Pe 6 iunie ne operam de polipi si, cu toate ca am citit ca nu e greu, tot mi-e frica de mor.
Si acu ceva sa va inveselesc. In fiecare seara ii spun "Motanul incaltat" (preferatul ei) care incepe cu "era odata un morar care avea trei fii si ....baiatul cel mic a ramas cu motanul."
Intre timp a invatat si poezia cu degetele si zice fata mea:
"gegetu male pleaca la plimbale/alatatolu duce bastonu/mijlociu cala paldesiu/inelaiu duce geamantaiu/si gegetu mic (ma priveste strengareste)...a lamas cu motanu"
Nadina

Mergi la inceput

Bine ai venit Nadina! Of, si tu cu probleme... iti tinem pumnii cu polipii si iti dorim sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie de operatie la ochisori si multa multa sanatate iti mai dorim!Corina multumim pt autobuzul magic. Liviu a fost putin dezamagit ca vroia sa vada cum circula autobuzul pe sosea muuult muuuult de tot.O sa punem curand si pozele cu al doilea tort.Sanzi ce era cu bubuitza aia?Anina ce mai face Cristina? Elena felicitri pentru tuns! Ai un baietel cuminte nu gluma!Gabbriela parca iti simtim lipsa. Sper ca sunteti bine si asteptam sa ne mai povestesti di Julian.Liviu al meu a inceput acum la sf. tratamentului cu antibiotic cu o viroza. Ii curge nasul si e usor infundat. Faza e ca nu mai rezist prea mult, maine se face o luna de cand a inceput lantul belelelor si vad ca nu mai termina.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Buna fetelor!
am intrat putin sa va intreb daca copii vostri se joaca cu obiecte imaginare ca la noi mai nou frigiderul este bancomat Rebeca tot butoneaza la niste litere de la danonino lipite pe usa dupa care imparte banii(de fapt aerul dintre palme) cu cei din casa sau plateste cu cardul(orice cartonel de prin casa) pe la toate fantele de la dulapuri, usi etc.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Liviu isi imagineaza circulatie pe sosele, masini si soferi care vorbesc si il aud: "Da-teeee, da-teee ca te accidenteeez! Asaaa si o luam pe aici ca sa parcaaaam, asa si acum coboara nenea soferul de autobuz si pleaca.... si tot jocuri de genul asta cu masinile lui.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desene noi-LiviuAl doilea tort

Mergi la inceput