Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

BUNA DRAGELE MELE,
AM INTRAT O SECUNDA SA-MI IAU RAMAS BUN,Pentru ca miine ma internez ,si o sa ne revedem dupa nastere.
VA DORESC VACANTE FRUMOASE SI ZILE INSORITE,COPILASHI SANATOSHI SI FERICITI,SI SPER SA NE REVEDEM CU BINE cam prin luna iulie.

AVETI GRIJA DE VOI,VA PUP PE TOATE CU DRAG ,
Bella si Sandibelii(33sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

AM UITAT SA VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU SUSTINERE SI STIU CA O SA FITI CU SUFLETUL ALATURI DE MINE !
Nu-mi aduc aminte daca v-am mai atasat pozele mele,dar in caz ca n-am facut-o o fac acum,promit sa pun si poze cu BBi cit mai curind
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos
Bella si Sandibelii(33 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Servus fetelor! M-am nascut in Piatra, dar n-am locuit acolo. Acuma sper sa conteze faptul ca vacantele de vara le-am facut in Piatra la bunici si sa ma primiti in grupul vostru 8-) As avea o intrebare incuietoare. Stiti cumva un restaurant sau o terasa draguta in Piatra sau in apropiere unde sa poata lua masa cam 40 de persoane? Orice sugestie e bine-venita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna.Ma bucur mult de acest forum.Eu sunt nascuta in Piatra ,am casa aici dar pt inca un an universitar voi locui in Bucuresti.Oricum merg in fiecare weekend acasa pt ca bebelu meu e acolo cu sotul meu ,asa ca tot pietreanca ma consider.Va sarut pe toate.
Masa de 40 persoane la restaurantele
Ceahlau,Central,Gospodina.
Personal pt vreme frumoasa recomand Gospodina.Pupici

Mergi la inceput

Merci iully. Ma gandisem si eu la ceea ce ai recomandat tu, dar ma gandeam ca poate au mai aparut si altele. Apropo, nu vi se pare ciudat ca un restaurant sa se numeasca Gospodina? O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Buna ziua dragele mele....bine v-am regasit dupa o indelungata absenta cauzata de o acuta lipsa de timp si stres maxim. N-am apucat inca sa citesc chiar toate postarile, insa am vazut ca diaanse interesa de comenzile la Agnes Toma; anul trecut mi-am facut rochia de mireasa acolo pe comanda...n-are rost sa descriu cum m-am simtit in rochie si cat de admirata am fost, ci vreau sa va spun ca am fost super multumita de fetele de la atelier. In primul rand m-am dus cu modelul meu pe care D-na Irina l-a adaptat ca sa-mi vina mie perfect, iar in al doilea rand..m-au suportat la probe - eu de felul meu fiind extraordinar de pretentioasa cand vine vorba de haine (deh, de la perfectionism mi se trage...). La cat de disperata eram mi-am dat comanda in luna mai cu toate ca am avut nunta in 28 August, dar nu cred ca dureaza f mult executia unei rochii. Macar merita sa mergi la atelier..acolo gasesti modele care inca nu sunt in magazine si care nu se regasesc nici pe site, asa ca mergi acolo la D-na Irina sau la asistenta dansei Mihaela Titu.
Succese depline si la toate si la toti BB-ii vostri!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

mersic
am fost si am dat comanda
cei drept cam multi bani pe o rochie ce o porti o data
da dee....

Mergi la inceput

Fetelor, m-ar interesa un coafor si/sau un salon de frumusete in Piatra. Aveti ceva recomandari? Mergem in Piatra in August si m-as face si eu frumoasa La capitotul salon de frumusete in Piatra chiar ca n-am nici cea mai mica idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna

Iinusa eu tot timpu merg la Sanda,langa baia comunala,este un salon de lux si sunt fete care stiu meserie,iar pretueile sunt acceptabile.

Mergi la inceput

Multumesc Anca. Cred ca stiu unde e. Ai o fetita tare draguta! Se pare ca combinatia japonez/a - roman/ca e tare reusita. (Si nepotelul meu e jumate japonez.)

Merci, Irina.

Mergi la inceput