Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)
Raspunsuri - Pagina 11
ionella3003 spune:
inca o incercare de a mai aduce subiectul pe prima pagina... lorelai, iza, oana, herra, vali, etc. pe unde v-ati ascuns???
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
herra spune:
eu sunt pe aici dar tot mai rarut, cu serviciul pe de o parte si acaparatorul mic pe de alta.
si cu subiectul asta am mai avut si eu tentative, dar am abandonat, nu prea-mi place sa vorbesc ca tv-ul.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
isabelele2 spune:
Buna seara fetelor,
Imi pare bine sa va regasesc desi,din motive obiective,nu pot sta cu voi decit 5 min.(/TUdor e la mine in brate si-mi suge un deget cu sirg,semn ca i s-a facut iar fomica")
Noi suntem bine cu totii,mai mult ei(bondareii),care au 4 luni si jumatate deja,si mai putin eu si tatal lor,care suntem frinti,cu spatele cocosat,si care abia ne facem timp sa mergem la toaleta .
Va multumesc celor care s-au mai interesat de noi!!!!!!Va pup pe toate si pe cele vechi,si pe cele noi si incerc sa intru mai des!
(sper sa si reusesc)
Ce faceti ADINA , IONELA SI CRISTINA??????
CU DRAG.....
Isabelle,Stefan si Tudor
isabelele2 spune:
Tot eu va deranjez......am zis ca sa va dau si link-ul cu poze,ca l-am actualizat......
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos
Isabelle& Comp.
ionella3003 spune:
bella, ma bucur nespus sa citesc vesti despre voi! Si mai mult ma bucur sa vad ca sunteti bine, sanatosi! Cum va descurcati cu bondareii? Cum a fost la nastere? Tu cum te-ai refacut?
Herra si mie imi displace sa vb de una singura, insa ma prinde uneori un dor de casa... si-atunci mai vin pe aici, parca vorbind cu voi, mai micsorez distanta...
Pupici la toate nemtencele mele si noapte buna!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
paris_h spune:
Buna fetelor!Ma bucur ca exista si nemtence printre cei din forum. Am avut senzatia ca sunt singura.Eu am descoperit saitul din intamplare si pe voi la fel, sunt cam noua.Spuneti-mi,dintre cele care sunteti mame are vreo una copil infiat? Eu nu am copii si probabil va trebui sa adopt unul, dar nu stiu cum e birocratia in PN. Va pup.
dora78 spune:
Hello, iata ca mai scriu si eu, ca sa nu aveti impresia ca m-am lenevit cu totul... De fapt, chiar lenevesc, eu lucrez in invatzamant si sunt in greva... asa ca ma bucur de o mica vacanta... neplatita, si stau acasa, imi mai fac ceva ordine prin minte si ganduri...
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
dora78 spune:
Da, vad ca sunteti ocupate, pana acum am zis ca o fi sezonul muraturilor, da' voi chiar nu mai intrati pe DC? Uite, scriu tot eu, sa aduc subectu' mai pe prima pagina, da' va astept si pe voi la apel!!!
Va pup si va astept!!!
PS: E vreuna dintre voi in invatamant?
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
paris_h spune:
Buna Dora! Ca si tine ma bucur daca pot spune asa de vacanta neplatita. Ni s/a spus sa venim azi la scoala insa am avut surpriza sa ne trimita din nou acasa.Am inteles ca ni s-a gresit salariul incepand cu 2001, s-a castigat un proces si ca va trebui sa ne restitue diferenta dar timp de 35 luni.
"Vacanta placuta!"
vali02 spune:
Salut fetele, eu tare greu intru pe DC. Fetele se apuca imediat de plans cum ma vad la calculator, Alexandra vrea sa-i arat pozele, Ioana vrea si ea in brate...nu mai intru decat daca dorm amandoua linistite la pranz, sau daca n-am somn noaptea. In plus, tocmai m-am mutat si numai timp de net n-am avut.
Ionella, multumesc mult de urari, m-am bucurat chiar daca abia ieri le-am vazut. Anul acesta nici n-am simtit cand a fost ziua mea, eram cu toate vraiste prin casa.
Isabella, sa-ti traiasca cavalerii, tare-s frumusei. Cred ca e foarte greu cu doi asa de mici, dar si bucuriile vor fi duble cand vor mai creste un pic. Pana atunci, rabdare si putere multa sa-ti dea D-zeu.
Eu speram sa-mi fie mai usor acum , cand a facut si Ioana anul, dar nu am prevazut noile probleme: se cearta de la jucarii, nu vor sa mai stea aproape deloc cu bunica, vor afara toata ziua...si din ianuarie trebuie sa ma intorc la treaba.
aoleu, s-au trezit..e clar, au radar anti-DC
va pup
fetele mele
ps: am uitat sa salut fetele noi de pe topicul acesta