teratospermia + astenooligozoospermie

Va salut pe toti cei care scriu sau citesc acest forum!
Daca poate cineva sa-mi dea un sfat in problema mea va sunt foarte recunoscator!
Si acuma iata care e problema: spermograma mea este dezastruoasa si evolueaza ciudat:
va spun datele mai importante de pe ea obtinute in ultimi 3 ani:
___________________2003_____2004____2005
nr.spermatozoizi_____16.4_____36.8_____26.6
mobilitate __________65%_____45%_____25%
% malformati _______44%_____12%_____68%
Concluzia doctorului astenooligozoospermie+teratospermie forma majora in 2003 si 2005, forma medie in 2004...
Va spun ca in tot acest timp am luat Branca ursului si vitaminele A+E.
Si cand se parea ca evoluez in bine (in anul 2004, cand malformatii au scazut la 12%), iata ca anul acesta am ramas masca vazand ca 68% din micutzii mei is "dushi cu pluta"...

Daca cineva stie ceva despre teratospermie, in special, va rog frumos sa-mi zica, mai ales ca din cand in cand ma cam dor si "oushoarele"
(doctorul urolog mi-a zis ca nu am nimik si ca durerea vine pt. ca sunt prea concentrat la ele ?!?!?
(vedea-l-as "concentrat" si pe el
, si acuma mi-a dat SELENIU + CROM + VITAM. E + BIOSILUETE ...
Pana acuma mi-am pus problema doar sa facem si noi un
, dar dupa ultimele rezultate deja imi fac probleme de sanatate ( adika sa nu fie, doamne fereshte, ceva grav la "oushoare"
...
PS: tocmai am gasit pe net un produs naturist DUOANSTER care cica ar imbunatati numarul, mobilitatea si normalitatea spermatozoizilor...(http://www.biosnaturiste.ro/index.html)
A FOLOSIT CINEVA ASA CEVA ?
I PUP YOU!
...
Raspunsuri
rem spune:
Ce inseamna dozari hormonale Tia ![]()
Eu sunt sotul...![]()

Thx...
Daca TRIBESTAN se gaseste numai in Bulgaria -> no chance...merci eniuei Dariana...
Thx...
ceciserban spune:
Rem si sotul are aprox. aceiasi problema si a facut multe analize chiar si biopsie testiculara.Acum noi ne pregatim de FIV+ICSI ca-i singura sansa de
.La noi nu a mers nici cu branca sau altele naturiste iar de medicamente,mai mult rau ne-au facut.Cum a zis si Tia trebuie sa-ti faci dozarile hormonale ,se fac din sange,si dupa un endocrinolog iti da tratament in functie de ce iese.La noi testosteronul liber e dezastru,asa ca ni s-a zis ca orice tratament am face nu vom ajunge niciodata la normospermie.Asa ca ne-am decis FIV.Multa bafta si daca pot sa te mai ajut cu ceva ,nu ezita sa-mi dai PM.
cecilia
ceciserban spune:
Rem scuze am uitat sa te felicit pt. faptul ca ai avut curaj sa intrii tu pe forum sa-ti expui problema si nu sotia.Esti super tare si desi ai probleme esti de 10 ori barbat fata de multi altii fie ei si cu 100 de
.Bafta.
cecilia
copilutzu spune:
quote:
Initial creeata de rem
............................................................
si acuma mi-a dat SELENIU + CROM + VITAM. E + BIOSILUETE ...
...........................................................
Totusi....ce cauta Biosiluete printre med. prescrise??Scuze dar nu ii inteleg rostul .Poate "confund" eu med.Daca da :Scuze!!
Si pana la urma ce rol are el?
La fel ca si Cecilia te felicit ptr. curajul tau !
"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'
Victoria spune:
Rem, sotul meu a folosit cu rezultate foarte bune: Bioseleniu + Zinc ( de la Pharmanord), vitamina E forte, TINCTURA DE BRANCA URSULUI (o gasesti la Plafar, e ieftina dar are un gust infect, in schimb se pare ca face minuni la spermatogeneza), Catinofort si merge si la o dr. homeopat ( dr. Vladutu, tel. 0721205050) specializata pt. problemele de fertilitate masculina.
Nu stiu de ce ti-a recomandat medicul crom si biosiluet - acelea sunt pentru scaderea poftei de mancare si slabit - in cazul in care ai nevoie de asa ceva.
Recomandarea medicilor si a homeopatului: fara alcool, tigari, carne cat mai putina (mai ales cea de porc/vita). Daca mai ai intrebari la care crezi ca ti-as putea raspunde, intreaba-ma. Te felicit si eu pentru curajul de a posta si pentru dorinta de a-ti ajuta sotia in incercarea de a avea un copil.
V.
veni, vidi, Victorie!
thea_m spune:
Felicitari, Rem, pentru faptul ca ai indraznit sa ne ceri ajutorul.
Parerea mea este ca, probabil, e vorba de o infectie, mai ales daca spui ca ai si dureri. Sotul meu, cu oligoastenoteratospermie, cu 10% forme tipice, restul malformatii, avea infectie. Daca nu te-a ajutat prea mult trat. prescris, poate ca analizele hormonale sunt bune
( totusi ar fi indicat sa le faci) si nu hormonii sunt cauza. Pentru a depista infectia fa o spermocultura ( se recolteaza la fel ca spermograma) si daca sunt probleme ti se va prescrie antibioticul adecvat. Si cum au spus si fetele, mai este alternativa homeopatiei, cu rezultate bune. Succes si sper sa rezolvi problema si Domnul sa va binecuvanteza si pe voi cu un copilas.
Teodora
flavia ramona spune:
Rem, la sotul meu tratamentele naturiste nu au ajutat cu nimic. De la oligozoospermie a trecut la astenooligozoospermie.
As vrea sa stiu daca medicul urolog ti-a facut si o ecografie testiculara, pt ca unele probleme nu se pot descoperi cu ochiul liber in privinta testicolelor. Sotul meu a facut asa ceva si i-a fost descoperita boala numita varicocel (ca sa intelegi e ca si cum ai avea varice, doar ca la testicole), boala care la el nu se manifesta cu nimic, dar de multe ori ea este insotita de dureri de testicole, scaderea apetitului sexual, ejaculare precoce, etc. Boala se manifesta diferit la fiecare asa ca daca nu ai facut un eco ar trebui sa mergi sa faci, dar tot un urolog trebuie sa-ti faca.
POZE

31+