Perlutze de-ale Ralucai
Nu ma pot abtine sa nu va povestesc si voua ce a facut Ralucutza mea la 1 an si 8 luni.
S-a imprietenit cu o pisica, pe afara cand iesea cu tatal ei, si imi povestea mereu-cu cuvintele ei- cum vine pisica la ea si o place.
Zilele trecute, cand am iesit cu ea afara, a vazut un caine. A inceput sa-l strige: Ham, haide-ntoace(adica hai incoace). Catelul bineinteles ca nu a venit, ba chiar a luat-o la goana...I-am explicat, ca a fugit pentru ca n-o cunoaste, nu stie cine e ea.
La care ea, a inceput sa strige: Acuca Baicu!(adica Raluca Baicu). I-a spus catelului cum o cheama, ca sa nu mai fuga...I-am spus iar-cand catelul a fugit:Da, dar trebuie sa se obisnuiasca cu tine, sa te cunoasca mai bine si n-o sa mai fuga...O sa stie el mai tarziu cine esti tu.
La care ea, foarte serioasa uitandu-se cu ochii mari la mine:
Pisica stie!
Alina&Raluca
Raspunsuri
Amalia spune:
Am ras cu lacrimi. Destepti foc copii astia.
Auzi la ea..."pisica stia"..nu ma mai pot opri din ras
Sanatate maxima!
alba spune:
Raluca, da tu esti o fetita isteata foc!!!
Are mami a ta cu ce se mindri ...
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
ralucab spune:
:)Zilele trecute mi-a mai spus una:
ne uitam amandoua pe o carticica unde sunt tot felul de ilustratii cu animale de casa.
La un moment dat, arat spre curcan, si o intreb:asta ce e?
La care ea, imi raspunde foarte serioasa: ched ca nu e cucan!
Dar ce crezi ca e?- o intreb
-Cocos-imi raspunde...
Alina&Raluca
cristinutza spune:
Draga Raluca,
Ce bine ca te cunosc, asa este, esti o fetita isteata foc pot sa confirm asta.
quote:
Originally posted by ralucab
:)Zilele trecute mi-a mai spus una:
ne uitam amandoua pe o carticica unde sunt tot felul de ilustratii cu animale de casa.
La un moment dat, arat spre curcan, si o intreb:asta ce e?
La care ea, imi raspunde foarte serioasa: ched ca nu e cucan!
Dar ce crezi ca e?- o intreb
-Cocos-imi raspunde...
Alina&Raluca
ralucab spune:
Ei, Cristinutzo, Cristinutzo, ne-ai gasit pana la urma! Multam pentru complimente!
Si pupici la cei mici!
A&R