Trusa de urgenta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Bogdanai, mersi de sfaturi!
Cred ca varianta cu lasatul in masina este buna.
Ralucah...sincer mie nu mi-ar placea sa ajung sa tai rochita cu cutitul, iar daca mi se va rupe in timpul dansului ma voi preface ca nu s-a intamplat iar apoi am sa dispar discret sa repar rochita. Si nixci amuzant nu mi s-ar parea asa ceva. Eu in general patesc de-astea la ocazii importante (ca de exemplu balul din a 12-a cand n-am avut timp sa ma bronzez, eu fiind f alba, mi-am pus ciorapi fini o nuanta mai inchisa ca sa nu arate nasol picioarele mele in rochia neagra pe care o aveam Problema a fost ca mi s-au rupt si a trebuit sa ii dau jos, asa ca am ramas cu picioarele albe...si da, nu m-am simtit bine pentru ca nu mai eram atat de sigura pe look-ul meu, este adevarat ca arati asa cum te simti, iar la nunta vreau sa ma simt bine) Sa dea Dumnezeu sa nu imi vina ciclul sa nu mi se rupa dresul, sa nu ma apuce stomacul si sa nu mi se lase parul. Vedeti voi, o astfel de geanta (care va asigur nu ajunge la dimenisunile unui geamantan) mie imi asigura un confort psihic, un fel de plan B . Chestie valabila in toata organizarea nuntii . De ce sa fiu stresata atunci cu ceva (de genul rochie patata cu vin) cand va pot stresa pe voi acum ?
Pupici multi si mersi pentru sfaturi si glumite! M-am amuzat teribil :))

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Pisu Miau, nu-ti mai face atatea probleme si nu te mai stresa aiurea!!!Nu cred ca se va intampla chestii de genul asta.Gandeste-te ca totul va fi ok.Fii optimista!!!1

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Doamne Dumnezeule!!! Cum ti-a venit ideea asta cu trusa de urgenta???? Doar nu pleci in jungla undeva unde nu poti sa apelezi la ajutor.

Mergi la inceput

Pai ideea mi-a venit uitandu-ma la filmul The Wedding Planner, in care Jennifer Lopez avea o asemenea trusa prinsa la brau (ea era plannerul) .
Apoi mi-am adus aminte de ghinionul pe care il am de obicei la faze de-astea, adika mie trebuie sa mi se intample ceva cand mi-e lumea mai draga...
Acum fiecare face ce vrea, eu v-am intrebat ce idei aveti, ce mi-ar mai fi util, nu am intrebat daca vi se pare sau nu o idee buna, daca voi veti face asa, sau daca va veti enerva in caz ca va veti face praf rochia... am cerut doar idei .
Nu cred ca era cazul sa radeti de mine...
Din fericire eu nu ma supar asa usor

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hecate spune:

Sa nu uitam de percoset sau prozac ha ha:) cu ala nu mai ai nevoie de nimic nici farduri nici nimic..stai linistita si eu ma marit pe 17 iul si si eu innebunesc de spaima...planuiesc sa beau un ceai de tei inainte si cam atat .Machiajul daca e facut profesional o sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tucike spune:

Stii tu ceva, pisu-miau, intr-adevar, ai nevoie de unele lucruri..:)
de exemplu eu mi-am rupt dresul (alb, fabulos si de marca) in 30 de minute dupa ce mi-am pus-o !! Bine ca am avut in posetuta mea un dres de rezerva. Sa nu vorbesc de rochie: am avut rochia prinsa in mai jmulte locuri - dupa ce m-au furat de vreo doua ori, mi s-a rupt partea din spate in 3-4 locuri!!!! Dar oricum, trebuia sa tin cu mana rochia ca sa pot merge, astfel nu s-a vazut. Am ras, si atata!!! M-am distrat de minune in raliul dupa mireasa ( mirele a oprit circulatia in centru doar ca sa ma recupereze din masina rapitorilor) pentru a plange din cauza rochiei...
ASa ca eu cred, cel mai important este sa ai dres rezerve, ruj si pudra..

Mergi la inceput

Tucike iti multumesc pentru sfaturi. Ma bucur ca ai trecut peste faza cu rochia si din pozele tale se vede ca ai avut o nunta superba . Casa de piatra !
De unde ai luat suportul de tort?
Pupici si inca o data felicitari!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Iubita crez io ca ai vrut matale sa zici : " 30 de min dupa ce mi l-am pus...adica pe el...DRESUL.....ca eu am inteles altceva.. ....:))))....sau nu????

[quote]Originally posted by tucike

Stii tu ceva, pisu-miau, intr-adevar, ai nevoie de unele lucruri..:)

de exemplu eu mi-am rupt dresul (alb, fabulos si de marca) in 30 de minute dupa ce mi-am pus-o !!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput