Trusa de urgenta
Eu am de gand sa imi fac o trusa in care sa am ce imi trebuie in caz de urgenta. Uite la ce m-am gandit : un mini set cu ate, ac si forfecuta, super-glue, o pila, un ruj, o pudra, un dres de schimb, mini-deodorant solid, perie, agrafe de rezerva, tampoane, algocalmin, antinevralgic, furazolidon, un mini-tub de fixativ, o sticluta cu parfum, o sticluta cu vanish .
Intrebarea mea este ce altceva ar mai putea intra in trusa asta, la ce pericole v-ati gandit si cum le-ati putea veni de hac .
Pupici si astept cu nerabdare raspunsurile voastre .
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
Raspunsuri
pyssy spune:
Un cort !!!... ca parca te pregatesti de o saptamana la munte :D
Pupici si nu te mai stresa atat ca faci riduri
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.
pisu_miau spune:
hahaha!
asta cam asa este, dar vreau sa ma asigur ca totul va fi bine. De exemplu daca mi-ar calca cineva pe rochie si ar rupe-o chiar la intrarea in biserica ar insemna sa apar in toate pozele cu rochia rupta ; la fel ar fi daca mi-ar pata-o cineva, daca mi s-ar lasa parul, etc. Eu nu ma stresez caci mai am 4 luni pana la nunta si tocmai ca sa fiu sigura ca in ultima luna ma pot caza linistita la salon pentru sedinte de masaj, relaxare si infrumusetare, ma gandesc de acum la tot ce ar putea sa apara....chiar si riduri :)) dar sa fim seriosi, am 21 de ani :)
well...are cineva idei cu geanta aia?
Pisu_Miau
Cristina1 spune:
Eu te sfatuiesc sa-ti iei la tine si niste monezi vechi de pe vremea odiosului. Daca ti se va intinde o capcana (sa-l fure cineva pe ginerica de exemplu) si o sa ti se ceara o moneda de 5 bani ce-ai sa faci ? Il lasi la rapitori?!?!?
Nu te agita ca n-o sa ti se intample nimic ! Gandeste-te mai mult la obiceiuri !
Cristina
Darria spune:
O trusa sanitara sterila(pansamente, plasture, dezinfectant, etc)
Daca imi mai trec prin cap voi mai adauga la acest mesaj.
Cristina1 spune:
Eu cred ca vor fi si chestii lacrimogene pe la nunta....Nu vreau sa par dramatica , ci sa te acertizez ca sa fii pregatita...Ia-ti ca accesoriu o batistuta alba , dintr-o matase fina.
Ce zici ?
Sa nu iuti de pantofiorii de schimb ! Asta daca ai pantofi cu tocuri inalte si vrei sa eviti sa te doara picioarele....
Cred ca trusa ta de urgenta mai are un pic si o sa ajunga un mare geamantan !....
Sa fii fericita si implinita !
Pupici !
Cristina
krelia spune:
Si toate astea sa intre in saculetul meu din satin?
Hai ma, pisu_miau, ca ma speri, zau! eu, tampoanele le pun cu semnu' intrebarii, ca...daca n-o fi...dc sa le mai car dupa mine? Pila, forfecuta, o trusulica mica de farduri, un anti-perspirant, un parfumel, un lipgloss...cred ca o sa-mi iau si eu in saculet, dar.....venishu', medicamentele, dresu' si pantofii le las in masina...de pantofi sigur va fi nevoie...de furazolidon, sper sa nu!
Ah, si atat ii trebuie vreunui invitat sa ma calce pe rochita, ca leonard doroftei va fi mielusel pe langa mine !!!
Cristina, las' ca pana ne maritam noi, apare banul nou...nu mai avem nevoie de monedele raposatului
Krelia...viitoare printzesita
pisu_miau spune:
Mersi de raspunsuri!
Eu nu voi avea saculet/poseta, caci printesele nu cara asa ceva dupa ele, pentru asta au servitori asa ca voi face o geanta cu tot ce imi trece in cap si ii voi spune uneia din d-rele de onoare sa o plaseze strategic si sa fie pe faza tot timpul .
O sa spuneti ca imi tratez d-rele de onoare ca pe niste slugi...insa ele abia asteapta sa faca tot ce e nevoie pentru ca totul sa fie perfect iar eu am sa fac la fel la nuntile lor.
Ideea cu batistuta fina e super, cred ca o voi ruga pe mama mea sa imi brodeze o batistuta alba cu dantela pe margine .
Pupici la mirese mici si scumpici
Pisu_Miau
Burtocika spune:
Ideea ta cred ca e buna, dar nu e cazul sa care bietele domnisoare de onoare ditamai geamantanul ! Cred ca poate sa ramina si in masina. La tine ar trebui sa ai batistuta (sau servetele), rujul si cam atit ...
Indispensabila este o pereche de dresuri, de rezerva, ba poti sa pregtesti chiar 2, ca nu se stie si e penibil sa dansezi cu gaura-n ciorap!
Musai - leucoplast, ace de siguranta, ac cu ata alba, ceva din fardurile cu care esti machiata pt retusat machiajul in caz de "deteriorare"; agrafe pt prins coafura daca se strica.
Util - un analgezic (Nurofen, Algocalmin etc.) in caz ca te paleste vreo durere de masea (Doamne fereste); ceva pt stomac (Dicarbocalm) sau bila (Colebil).
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
olguttza spune:
...o pelerina ignifugabila si o galetusha cu nisip
Sincer, deja cred ca se trece la alte alea... Un ciorap si/sau niste incaltari de schimb, da... Dar de-aici pana la vanish e cale lunga...
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ralucah spune:
Niste Dero de ala cu 100 de pete (daca vine vreo ruda de prin mina???), pasta de dinti (daca mananci peste???), feonul (daca te ploua???), o servieta diplomat cu cifru, doua prosoape, masina de cusut (daca se rupe tivul si trebuie tighelit, ha??)...etc etc etc
Mai pisoias, nu crezi tu ca ar fi mai indicat sa te relaxezi mama? Sa te bucuri de nunta ta care va fi frumoasa oricum, de ziua ta speciala si sa accepti cu naturalete orice mic fleac care poate apare???
Uite mi-e mi s-a rupt tivul la primul dans, mai precis domnul a topait el stanga dreapta cu gratia unei balene si mi-a facut tivul prastie. Acu ce era sa fac, sa o iau la goana la baie si sa ma apuc de cusut rochia??? Doamne Fereste. M-a bufnit rasul cand am vazut ce "balerin" expirat am luat de barbat si am taiat bucata respectiva cu un cutit. Acu de cate ori ne uitam la pozele cu patania asta, ne
amuzam teribil, pt, ca vezi tu, asta a fost parte din nunta noastra.
Eu zic ca este suficient un tampon micut, un nurofen, o batista si un ruj.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!