Fibrom uterin (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Imi cer scuze ca intru asa de rar, dar numai am acces la Internet decat la sv, pentru ca acasa o persoana binevoitoare ne-a taiat fibra...
sa stiti ca nu sunt insarcinata (de fapt nu stiu daca mai stiti dar nu urmaresc sa ramandar sunt alaturi de cele care vor si chiar va tin pumnii)eu nu vreau decat sa dizolv cele 3 fibroame subseroase si chistul de pe ovarul drep (unicul si pretiosul meu ovar) si uitati-va si voi ca este deja duminica si numai scap de cateva pete minore maronii si un pic de sangerare care nici macar nu binevoieste sa murdareasca t... Ceva s-a intamplat si nu imi dau seama ce.....am citit si eu pe dif site uri am intrebat si dr homeopat si fitoterapeuta si pot face tratamente combinate.In momentul de fata iau Mastodynon, tincturi de arinul alb, zmeur si coaca negru, ceiuri de soricel si cal,galbenele,dragaica si cretisoara, deci in cadrul tratamentul fitoterapeutic iar in cadrul trat homeopat o solutie pt uter una pt ovar si niste granule de tuia, apis, aurum,con,loch 30 si sep 200,sedintele de acupunctura sau terminat, Utrogestanul l-am terminat pe luna trecuta iar pe luna asta numai stiu cum sa il iau pentru ca nu stiu cand daca pot considera ciclu ceea ce mi se intampla in momentul de fata sau ba.Sper sa nu fi facut un alt soi de dereglare hormonala si sper asa cum am citit sa fie rau la inceput si pe urma dupa 2 luni sa ma reglez.Insa trebuie sa va specific ca nu am avut niciodata intarziere de ciclu sau ca acum.Am specificat asa si doctorilor cand am stat la discutii despre cum se manifesta ciclu si le-am spus ca decand am nascut nu am mai avut dureri de burta si nici ciclu intarziat.Sper sa va fie de folos constatarile mele , aviz fetelor care fac tratamente naturise (eu cred ca pe undeva este o greseala in administratrea lor dar asta am primit sa iau - v-am spus eu ca m-am dus unde am vazut cu ochii).Sa ca mai spun ca inainte de ciclu ma dureau sanii, nu tare dar simteam cum ma dor nodulii, dar dupa instalarea ciclului durerea imi trecea, lucru pe care nu il pot spune si acum dupa 1 saptamana de secretie invaziva maro, chiar durerea nodulului persista.
Am sa merg la Dr si am sa le fac si lor capul mare.....si am sa va aduc vesti.
Sper ca nu am fost cicalitoare si sper din tot sufletul sa ne atingem telurile pentru care ne gasim pe acest forum.
Anna multumim pentru reteta pt par...observ ca imi cade si parul, nu ca ar fi cebva nou pt mine, dar acum cred ca observ mai mult si bag mai mult in seama cam tot ce mi se intampla.Am uita sa va spun ca parca de la tratamentele astea mi s-a ingrasat si tenul si pielea pe corp....sper sa nu credeti ca am inebunit....dar se pare ca mie mi se intampla toate cele....voi sunteti asa de cumintele si de calme..as vrea sa va urmez exemplul dar nu pot sa ma adun....
Voi ce mai ziceti?astept sa mai citesc de bine....asa cum am auzit de Mada.
Miro a facut pe forum tratamente naturiste o adunare a fetelor care fac aceste tratamente pentru fetele care vor bb si am vazut ca trat Liviei in unele cazuri au dat rezultate.Ati fost pe acolo?
Pt cine ia acid folic face f bine, sa cititi ce rezultate are acest acid pe prima pagina de start a siteului.
Tuturor fetelor SUCCES MULT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Va pupic fetelor,

Sa stiti ca va citesc si nu scap nici un mesaj de-al vostru, dar sunt asa de lenesa in ultimul timp ca nici la gravi nu mai prea scriu. Sunt tot timpul somnoroasa si ori de cate ori zic acum o sa scriu si eu un mesaj, de atatea ori ma iau cu valul citirilor si cand sa scriu pic de somn.
Eu sunt bine am 7 sapt. si 4 zile de la UM, si 5 sapt si o zi de la conceptie. Inca nu am ajuns sa merg la medic, asta o sa fie abia pe 2 iunie, sunt tare curioasa sa vad cum stau lucrurile sa vad daca bebe e OK, sa vad cum e fibromul, ce ispravi a mai facut. Burta mea incepe sa se rotunjeasca, creste mai repede decat in cazul altor fete asta din cauza fibromului. Nu ma simt rau, nu am vomat, am avut ceva greturi usoare, doar atat. Nu prea am pofta de mancare, dar mananc ca trebuie. Dorm...si inca ce mai dorm, daca m-ai lasa 24 din 24 as dormi non stop.
Cam atata despre mine, va doresc numai bine si multa sanatate.
Kim, cum e cu vacanta, vii cu bebe?
Ana, multumesc de tratamentul ptr. par, si eu ma confrunt cu problema asta, care este foarte veche la mine, tot cade si cade si nu se mai opreste, probabil ca o sa fie si mai rau acum cu sarcina. Dar asta este.

Pupici
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Florinni
Sunt uimita, a trecut timpul asa repede.Parca mai ieri descopereai site-ul acesta, si azi ne spui de bebe.La 5 saptamani, il poti vedea deja la eco
MARI FELICITARI! numai vesti bune asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ma bucur sa aud de tine, Florinini. Cred ca toate ne-am cam lenevit la scris. Eu una sunt foarte ocupata la sfarsit de an scolar, nici un plan de vacanta ca lumea nu-s in stare sa fac. Muncesc tare acum dar stiu ca intr-o luna am scapat si vine vacanta (cu bebe... ar fi perfect).
Atunci va fii timp si pt tratament la par, la ten (parca sunt la pubertate, imi apar cosuri pe fata, oare de la ce mi s-a ingrasat asa pielea pe mine?); cred numai bunul Dumnezeu si o vacanta ma vor elibera de stress.
Santate si numai bine!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Buna ziua tuturor!
Mai intai vreau sa va spun ca tot ce s-a scris in acest capitol mi-a fost de un real folos.M-am hotarat sa va scriu gandindu-ma ca poate exista cineva care sa ma ajute cu un sfat.
Am uter fibromatos de aprox. 7 ani de zile, dar nu mi-a creat prea mari neplaceri.Insa de la inceputul anului am avut sangerari aproape continui.Dupa diverse tratamente, toate nereusite, m-am hotarat sa fac embolizarea.Am exact o saptamana de cand am facut embolizarea (pe 25 mai).La 2 zile dupa embolizare au inceput sa apara pierderi de singe (nu importante cantitativ).Doctorul a spus ca nu e nici o problema, eu insa sunt suficient de speriata.Va rog, fetele care ati facut embolizarea, spuneti-mi daca ati patit asa ceva.
Va pe toate si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

oanalu,
Si eu am avut pierderi de sange dupa embolizare.Am facut embolizare acum un an.Imi aduc aminte ca am avut sangerari ciudate in primele doua luni dupa embolizare,dupa care s-a reglat aceasta problema.
Citeste capitolele precedente de la fibrom uterin (1)(2)(3)(4)(5)(6)(7),unde o sa gasesti raspunsuri si la alte intrebari.
maryd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Multumesc pentru raspuns maryd. Pentru mine a contat foarte mult.De la inceputul anului am avut mai tot timpul sangerari.Cand am vazut ca nu se opresc nici macar dupa embolizare, m-am speriat rau de tot.
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_84 spune:

buna, fetelor! daca va mai aduceti aminte, am facut embolizare pe 27 aprilie. nu am mai scris nimic, pentru ca nu am mai avut vesti. azi am fost la control - am facut ecografie. a scazut cu 1 cm, dupa prima luna. dr. a spus ca este normal ritmul de scadere.
catre fetele care au facut embolizare - vreau sa va intreb: de saptamana trecuta am usoare dureri, aproape permanente, ca niste intepaturi. au aparut in ultima zi de ciclu. a mai patit cineva asa? e normal? nu m-am putut duce la control ginecologic, deoarece dumitrascu este plecat din tara pana saptamana viitoare... va rog, spuneti-mi daca a mai patit vreuna dintre voi asta, sunt tare ingrijorata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Dragele mele,
Sigur ca dupa embolizare se petrec anumite schimbari in corpul nostru si e normal sa ne temem, atata timp cat nu stim despre ce este vorba. Si eu am avut usoare sangerari, nesemnificative, si intepaturi in abdomen pe care, inainte de embolizare nu le aveam, desi fibromul era destul de mare. Ba, mai mult decat atat, am avut o intrerupere a ciclului de aproape doua luni si credeam ca a fost indusa menopauza. M-am temut la un moment dat ca embolizarea sa nu-mi fi facut mai mult rau decat bine. Din fericire, in scurt timp totul a intrat pe fagasul normal si ii multumesc lui Dumnezeu (si fetelor de pe aici de la care am invatat multe lucruri) ca acum, la 6 luni dupa embolizare, ma simt foarte bine. Nu am mai facut o noua ecografie ca sa stiu cum se prezinta intrusul dar imi dau seama ca "e pe duca".
Va doresc sanatate si va sfatuiesc sa vorbiti cu medicul de fiecare data cand aveti nelinisti majore pentru ca, de multe ori, rezolva cu "un bulin" multe din problemele noastre. Si sa nu-l scoatem din ecuatie pe Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_84 spune:

multumesc pentru incurajare, carmenus! chiar m-ai mai linistit. mi-am facut programare miercuri la ginecolog, sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput