Farmacia de garda -III-

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumitan@k.ro spune:

am fost cu copilul la neurolog ,i-a facut electroencefalograma si am primit ca tratament jumatate de pastiluta de ORFIRIL in fiecare dimineata si seara timp de 30 de zile
numai ca eu am uitat sa intreb daca in aceasta perioada raceste am voie sa-i administrez fenobarbital pentru temperatura ca a facut convulsii de 3 ori pina acum
poate imi raspundeti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by CORNELIAP33

Tot caut prin farmacii Varil Rix-ul si nu-l gasesc. Aveti informatii despre o farmacie unde l-as putea gasi sau despre o alta modalitate de a face rost de el.

Please!!!!!!...

Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos

Si noi il cautam de cateva luni.Nu se gaseste in farmacii pana in august-septembrie.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna!

Am si eu o intrebare. Ce sa folosesc impotriva tantarilor ptr un bebe de 6 luni? Sunt bune pastilutele, o crema ceva? Ma gandesc sa nu faca vreo alergie de la ele.

Multumesc

Anuc si Ioana (6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

salut. crema nu se aplica copiilor sub 2 ani. si pastilutele alea nu sunt ideale in camera bb. eventual pune-le cand nu-i bebe acolo, apoi lasa geamul deschis. si neaparat plasa la geam, alta solutie nu e. si daca poti, la fereastra la camera bb-ului, pune niste ghivece cu busuioc, lavanda si menta. gonesc tantarii.
numai bine iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

am o intrebare! fetitei mele de 1 an si 7 luni, de vreo cateva zile ii ies 4 dintisori deodata, a facut febra mare si a primit Nurofen, Calpol si in urma unui control medical i s-a dat un antibiotic Ospamox din care i-am dat de 2 ori dupa care n-a mai facut febra...

acum insa are pe fundulet si pe spatele pulpitelor o iritatie, niste bubite foarte mici, am crezut ca e de la caldura, insa zona este restransa, de aceea, nu stiu cu ce sa dau

si nu stiu de la ce poate fi!

am in casa Fenistil, Bepanthen, Betadine...cu ce sa dau, va rog?

multam fain!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Aveti idee ce antibiotice nu sunt urmasii penicilinelor?
Fetita mea este alergica la mucegaiuri si medicul alergolog mi-a spus sa nu-i dau antibiotice de gen penicilina si altele de acest fel dar nu mi-a spus si care sunt antibioticele pe care am voie sa i le dau. Acum medicul este in concediu si nu am pe cine sa intreb.
Va multumesc mult!

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Sumetrolimul(biseptol,tagremin) nu e din clasa penicilinelor si merge si la copii.Ciprofloxacina,Eritromicina,gentmicina sunt din alte clase dar oricum medicul recomanda asa ceva,nu se dau antibiotice fara reteta sau cel putin asa ar trebui....Sanatate si sa nu aveti nevoie de antibiotice!
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Multumesc Nonna. Biseptolul este o sulfamida si trebuie ocolit de catre astmatici. Ar mai ramane Eritromicina si Gentamicina care nu am stiut ca nu sunt peniciline. Sigur ca nu-i voi da copilului eu antibiotice dar aveam curiozitatea de a afla ce antibiotice ar putea primi in caz de necaz pentru ca eu in afara de sulfamide aveam impresia ca toate sunt urmasii penicilinelor.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

De aseara fetita mea are ceva probleme in sensul ca a facut febra ,curge nasul abundent ,tuseste aste stiu cum sa le rezolv vibrocil nurofen propolis dar nu stiu ce sa fac cu ochisorii care curg .Sunt umflati si produc multe urdori ,i-am curatat de trei ori pana acum cu ser fiziologic dar nimic ,cu ce as putea sa ii dau,e prima data cand face asa ceva,ea are un an si cinci luni.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Spuneti-mi, va rog, luand augmentin, pot alapta fara nici o restrictie? Si pot incepe sa iau augmentin dupa ca am luat timp de 2 zile ampicilina?

Nicoleta si Alexia (dn 21 aprilie 2005)

Mergi la inceput