Farmacia de garda -III-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

cu toate ca sunt la al doilea bb, nu mai stiu exact, de la ce varsta se poate da espumisan sau altceva pt colici? bebele meu are o saptamana, as putea sa-i dau ceva contra durerilor de burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariana

cu toate ca sunt la al doilea bb, nu mai stiu exact, de la ce varsta se poate da espumisan sau altceva pt colici? bebele meu are o saptamana, as putea sa-i dau ceva contra durerilor de burtica?

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana, mami de Cristian (23.02.2009) si Darius (30.07.2006)

colicii apar dupa 2 saptamani..probabil ca nu-l doare burtica.. insista mai mult cu sanul (daca alaptezi) posibil ca ii este foame..iti spune stan-patitu

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

si eu credeam ca apr dupa doua saptamani dar se pare ca nu este asa.Al meu a avut la 4 zile in spital si asistentele la recomandarea medicului i-au dat sab-simplex si chiar i-au trecut in aprox 10 min.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela.c spune:

buna, ma intereseaza si pe mine un sirop pt tuse seaca, uscata, iritativa pt bebe de 2 ani si 3 luni.
Am gasit pe net Pectolyn, dar in farmacii (suceava) lipseste cu desavarsire. Stiti altceva ?
Vrem si bun la gust, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:
citat din mesajul lui angela.c

buna, ma intereseaza si pe mine un sirop pt tuse seaca, uscata, iritativa pt bebe de 2 ani si 3 luni.
Am gasit pe net Pectolyn, dar in farmacii (suceava) lipseste cu desavarsire. Stiti altceva ?

mami de fetita

Bronchicum elixir f.bun lagust si eficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui karfe

Citat:
citat din mesajul lui angela.c

mami de fetita

Bronchicum elixir f.bun lagust si eficient

Mai ales in tusea productiva, nicidecum seaca.
Poti incerca Stodal pana ceri parerea unui medic, totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna!!

Maine trebuie sa fac vaccinul bebelusului de 4 luni - Infarix IPV+Hib. Am cautat acest vaccin si l-am gasit f greu. L-am rezervat iar astazi m-am dus dupa el. Am intrebat de 2 ori farmacistele daca este ceea ce caut eu, le-am aratat si reteta. Mi-au spus ca sigur sigur este Infarix Ipv+Hib, ca sa ma uit pe spate la prospect. Am ajuns acasa si mi-am dat seama ca este de fat Infarix Hexa. Este acelasi vaccin Ipv+Hib cu Hexa sau m-au pacalit la farmacie?

Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariana

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana, mami de Cristian (23.02.2009) si Darius (30.07.2006)

Poti incerca si cu ceai Baby Calm, sirop din plante natural Calma Baby, Espumisan, Bonisan, Sab Simplex. Nu este neaparat necesar sa apara dupa o saptamana, la noi au aparut dupa cateva zile. Ar fi bine sa mai incerci la san sa il tii cat de mult poti si daca nu se rezolva vorbeste cu dr pediatru si vezi ce iti recomanda si speram sa rezolvati cat mai repede

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

La noi colicii au aparut dupa mai putin de o zi jumate si au trecut instant cu sab simplex. Deci e un mit faza cu "dupa 2/3 saptamani".
Acum... mie espumisanul mi s-a parut ca a mers mai bine, desi au aceeasi subst. activa.
Am mai incercat bonnisan - fara efect la noi. ceai mi-a zis pediatrul sa nu-i dau la varsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Am folosit si Espumisan...nu stiu cum de am uitat de el , noua dr ne zicea ca ii pot da ceai...parerile sunt impartite

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput