Always Coca-Cola (Pepsi)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Piua am revenit ca am uitat sa va zic ca eu beau pepsi pe stomacul gol in fiecare dimineata,e cafeau mea ...mai e vreo inconstienta ca mine pe aici???Si asta de ani buni....
Gata de data asta chiar ma car!
LA MULTI ANI !tuturor copiilor si site-ului Despre copii!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

am inteles ca pepsi sau cola e mai daunatoare decat cafeaua pe stomacul gol(nu stiu cat e de adevarat)eu beau in timpul zilei, seara, noaptea, dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Aseara am ajuns acasa pe la 10.40 si ma gandeam,mai am cola,nu mai am,intreb omu:bey mai avem cola?nu,ca am baut eu.ne oprim sa luam cola,el ca esti nebuna la ora asta de unde,io k nu ma intereseaza,am gasit un mag. deschis mi-am luat sticla in brate si nu am rezistat sa ajung acasa,am desfacut sticla pe drum si am baut,moooama parca era ultima gura din viata mea,asa beam.
lavinia si eu mai beau dimineata pe stomacul gol cateodata.

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Asa si io, cand cumpar Pepsi dintr-un supermarket pana la casa beau jumate de se uita vanzatoarele mirate...

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cum de n-am descoperit eu sobectu' asta, pana acu'...
Ma inscriu si eu in clanul dependentilor de COCA-COLA.
Cu regrete, va spun, insa, ca Pepsi nu-mi palce d enici o culoare...in skimb cola...devorez ...si eu, si iubi..iar cand n-avem, zau daca nu inram in fibrilatii!!!
Si zau daca e daunatoare...am vaz't un dokometar pe descopery, cu cele 10 mituri ale bauturii miraculoase...ca scoate pete de sange, curata rugina, macina dintii, topeste carnea, etc etc....nimic adevarat....dintii nu-i topeste mai rau decat acidul fosforic (care chair ii topeste), sange - nu scoate...singurul lucru care cica l-ar face este ca (virgula) curata nichelul...asa ca....ma duc sa-mi cumapr o sticla ca imi ...

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Pi Krelia Coca-Cola contine acid fosforic!Citeste pe eticheta ce scrie...

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Nici eu nu cred in toate minunatiile alea care se spun despre cola...

Contine Acid fosforic? Nu m-am uitat niciodata pe eticheta..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Salvati viata lui Mihaita Hogas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Daca va spun ca acum 3 zile mi s-a facut rau ...adica mi-a venit sa vomit dupa un pahar de pepsi twist, ce spuneti? O fi facut reactie cu cine stie ce din burta mea...ca de lasat tot nu ma las!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

M-am uitat pe eticheta si asa e, bagam acid fosforic in noi..

Dar e gustul bun..Uite acuma ma chinuie o durere de masea (plombata) si nu am cand ajunge la dentist zilele astea si sunt pe pastile...si cola! Diet de data asta ca am mai schimbat si eu. Iar acasa ma asteapta Pepsi..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Salvati viata lui Mihaita Hogas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ete ca,chiar kontzine....acidifiant acid fosforic..,mersic lavinia
io zisai numa' ce "esperimente" au facut baietii aia pe descopery , si chiar au aratat cei 2 dintzishori, spre comparatie...asa ca...va zic si eu ce am vazut...
motanik...e al naibii de bun gustu'...zau!
corneliaa, arunca-l in chiuveta...nu-l mai tine ca strica frigideru' ...e cah mamik, cah!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Mergi la inceput