ANUNT IMPORTANT- 2 IUNIE!
Raspunsuri - Pagina 8
muresan felicia spune:
Da, cred ca asta ne-a mai ramas:
Caut cararea nebatatorita de linga acest drum, care sa ne duca acolo unde vrem. si ai mai spus intr-un mesaj anterior ca incerci sa vezi ce poti face pe cale amiabila.
Mai am o intrebare: care sunt rudele de gradul I, II, III si IV?
Multumesc
florypop spune:
La intalnirea din 2 iunie am stat cumintica si nu am comentat nimic. De fapt am vrut sa vad cam ce are fiecare in cap si am tras o concluzie: nu vor decat sa se integreze si sa isi tina bine scaunele sub fund.
Nu se gandeau la copiii din spitale ci la campanii, cum sa dam cu surle si trambite ca noi suntem cei mai buni si avem cele mai frumoase cifre in statistici.
PROMIT ca daca mi se va mai ivi ocazia sa particip si la o doua intalnire (daca aceasta va mai avea loc, daca voi vi invitata si daca domnii si doamnele ne vor onora cu participarea) voi spune ce trebuie spus indiferent care vor fi consecintele. Cel mai probabil vom vorbi la luna dar pana la urma ceva tot trebuie sa se intample.
As mai avea in final o intrebare: De ce nu se poate macar pentru copiii ai caror parinti sunt hotarati de la nasterea acestora sa ii dea spre adoptie nu se poate face nimic? De ce trebuie neaparat sa ajunge in maternitati si sa se imbolnaveasca? De ce trebuie sa ne batem joc de aceste suflete? Sau poate ca e mai bine sa mergem pe strada si vedem aurolacii. Pentru ca pana la urma copiii care raman in centre pana la 18 ani tot in strada ajung.....
Hai ca m-am mai descarcat....
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
Rozi spune:
Nu am timp acum (si nici nu am avut rabdare pana acum) sa scriu impresiile mele de la intalnire. Unele nu le voi putea spune (cum fac si jurnalistii rapiti :) ). Dar voi scrie si eu.
Pana una-alta, intreb si eu ca-s plina de nervi:
unde, oameni buni, mai vrem sa ne INTEGRAM?! francezii nu ne vor, olandezii nu ne vor, cam nimeni nu ne vrea, nu se intelege acolo sus - dragoste cu sila nu se poate?! Se tot spune ca ne va fi mai greu, ca vom suferi - si totusi vrem sa ne integram!! Sufera copiii astia, sufera parintii care i-ar vrea, va suferi economia, vor da faliment firmele mici si mijlocii, vor suferi buzunarele noastre! Suntem masochisti, zau asa!
Victoras (24.08.2004)
adrianangi spune:
Daca vreti sa mai discutam pe marginea acestui subiect, va las adresa mea de e-mail: adriana.popescu@jurnalul.ro.
Va tin pumnii, sunteti niste mamici minunate!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html