ANUNT IMPORTANT- 2 IUNIE!
Raspunsuri - Pagina 6
o mamica fericita spune:
speram tinand cont de articolele aparute in ziar scrise de Adriana sa se discute putin si despre copii abandonati in maternitati si ce se poate face pentru ei acum nu peste nu stiu cate luni
speram mai ales tinand cont de cifra de care spuneati privind copii adoptabili si cererile mamicilor si taticilor care doresc cu adevarat sa DEVINA PARINTI sa se poata da o ordonanta de urgenta ceva (care culmea se poate da cand este vorba despre salariile anumitor demnitari????)
cum adica adoptia este privita ca o ultima solutie pentri ei? ,,personalitatile'' chiar cred ca le este mai bine ,,la gramada'' in maternitate lipsiti de dragostea si mangaierea unei mame? chiar sunt asa convinsi ca cea care ia abandonat, uitat, parasit, devine o mama iubitoare si grijulie asa peste noapte??
hai sa fim seriosi
Lorelei si Robert
cred ca sunt un pic dezamagita
adriana mi-as dori sa existe mai multi oameni ca tine
Briantis spune:
Multumesc mult fetelor care au fost la dezbateri !Multumesc mult ca m-ati reprezentat si pe mine si ati luat in discutie si cazul meu
Sper ca la urmaroarea discutie sa pot participa si eu .
Imi pare rau ca sunt asa putini copii cu situatia clarificata .Imi dau seama ca ,in ciuda piedicilor pe care le-am avut ,suntem niste norocoase pentru ca noi ne avem copiii acasa .
Sper sa se" miste "ceva in domeniu in perioada urmatoare .
Silvia_Pui spune:
Fetelor , haideti sa facem un album cu copilasii nostrii , cate o paginuta pentru fiecare , specificand cateva date despre evolutia lor si poate Adriana reuseste sa faca un album cu copiii abandonati in spitale , poate si cateva date despre evolutia acestora . Apoi il prezentam la Ministerul Sanatatii , la ORA si unde mai credeti voi ca este necesar . Poate cineva va fi sensibilizat de aceste diferente .
Silvia , Marius si bebe Stefanut
adrianangi spune:
quote:
Originally posted by Silvia_Pui
Fetelor , haideti sa facem un album cu copilasii nostrii , cate o paginuta pentru fiecare , specificand cateva date despre evolutia lor si poate Adriana reuseste sa faca un album cu copiii abandonati in spitale , poate si cateva date despre evolutia acestora . Apoi il prezentam la Ministerul Sanatatii , la ORA si unde mai credeti voi ca este necesar . Poate cineva va fi sensibilizat de aceste diferente .
Silvia , Marius si bebe Stefanut
Noi putem face albumul nostru si-n dupa-amiaza asta...
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
aissa spune:
Eu am pierdut pozele facute in spital. Dar am albumul cu Alexandra de la 2 luni, cand am luat-o acasa si de atunci pana acum sute de poze. Numai sa spuneti si le fac publice pe toate!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
valiburu spune:
quote:
Originally posted by qsar
aaaa! si-asta trebuie sa o mai spun, ca nu ma pot abtine. Era si-un inalt prelat care, evident, a pomenit de Parintele Tanase de la Valea Plopului... as fi vrut sa-l intreb cate parohii sunt in Romania (cateva mii???) - mie mi-ar fi asa, cam jena sa spun ca biserica si implica.
Qsar, cu draga inima iti spun ca Biserica ortodoxa dar si alte culte sunt impliccate in ajutorarea copiilor. Cred ca cine a fost acolo dintre sefii Bisericii a dat un exemplu care poate fi cunoscut de toata lumea, cel al Parintelui Tanase. Noi in Galati si nu numai in oras avem centre unde cresc copii de aproape 7 ani, iar numarul copiilor crescuti in astfel de centre este de aproape 100; Eu cred ca Biserica pana acum a facut ceva, dar nu ea face legile si nu ea imparte banii publici. Toti acesti copii amintiti mai sus sunt crescuti din "banutul vaduvei" (cum se spune)!
Eu cred in continuare ca multe lucruri se vor schimba! Nu acum, pe moment, mai tarziu si va fi bine pt cei ce vin dupa voi si dupa noi!
liliana csaki spune:
Cine se pricepe la asta(la facut o paginuta)? AM si eu cateva mii de poze de la inceput si pana azi si pot sa selectez cateva.Nu trebuie sa aiba nume, vor fi doar copii carora nu li s-a refuzat dreptul la o viata normala.De ce sa nu aiba toti acelasi drept?
Ieri la inceputul prezentarii Adriana a avut un slideshow cu copilasi din spitale si care s-a terminat cu inhumarea lui Tudorica(sunt sigura ce despre el era vorba, asa-i Adriana?).Cutremurator!!!
Pozele noastre
Poze noi
adrianangi spune:
quote:
Originally posted by liliana csaki
Ieri la inceputul prezentarii Adriana a avut un slideshow cu copilasi din spitale si care s-a terminat cu inhumarea lui Tudorica(sunt sigura ce despre el era vorba, asa-i Adriana?).Cutremurator!!!
Pozele noastre
Poze noi
Da, Tudorica era. Eu nu mai pot sa vad aceste poze...
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
qsar spune:
quote:
Originally posted by valiburu
Qsar, cu draga inima iti spun ca Biserica ortodoxa dar si alte culte sunt impliccate in ajutorarea copiilor. Cred ca cine a fost acolo dintre sefii Bisericii a dat un exemplu care poate fi cunoscut de toata lumea, cel al Parintelui Tanase. Noi in Galati si nu numai in oras avem centre unde cresc copii de aproape 7 ani, iar numarul copiilor crescuti in astfel de centre este de aproape 100; Eu cred ca Biserica pana acum a facut ceva, dar nu ea face legile si nu ea imparte banii publici. Toti acesti copii amintiti mai sus sunt crescuti din "banutul vaduvei" (cum se spune)!
Eu cred in continuare ca multe lucruri se vor schimba! Nu acum, pe moment, mai tarziu si va fi bine pt cei ce vin dupa voi si dupa noi!
Structura BOR / Adrese
Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane este alcatuit din 48 membri: 1 patriarh, 7 mitropoliti, 6 arhiepiscopi, 16 episcopi eparhioti, 3 episcopi-vicari patriarhali, 10 episcopi-vicari si 5 arhierei-vicari.
In interiorul granitelor tarii, in cuprinsul Patriarhiei Romane functioneaza un numar de 14.100 unitati bisericesti, din care: 1 centru patriarhal, 5 mitropolii, 10 arhiepiscopii, 14 episcopii, 161 protopopiate, 11.007 parohii si 2.313 filii, 386 manastiri (5.896 existente si 260 in constructie)..... Sursa: http://www.patriarhia.ro/
Nu am nici cea mai mica intentie sa te contrazic. Cifrele vorbesc de la sine.
Q
aissa spune:
Liliana, si eu ma gandeam tot asa, fara nume, numai poze, puse prin comparatie.....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)