Nunta in Constanta (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna fetelor!
Ma mai bag si eu in discutie, ca de, ce sa fac, sper sa ma mai primiti chiar daca postez din ce in ce mai rar.
Si eu ma confrunt cu marea problema, ce sa le luam nasilor, in valoare de cat, .... si n-am nici cea mai vaga idee. Oricu noi i-am mai intrebat ce vor, mai ales pe nasa, dar mai discutam caci au zis ca ar vrea ceva pentru casa.
Nasa mi-a spus ca imi va lua un servici de masa, caci dupa cum stie ea asta se da la nunta.
Si mi-a spus neaparat sa avem tort la nunta si cu miri sus, ca ea nu a avut si macar asa sa aibe si ea parte de tort, cand e nasa.
Oricum nici nu se punea problema sa nu avem tort.
Si ma gandesc ca repede mai trece timpul asta, si ca maine vine poimaine si eu nu m-am ocupat de nimic.
AngeliquedeS, am vazut ca tu faci la Nord, imi spui si mie preturile de acolo, te rog mult? Si cu cat timp a trebuit sa faci rezervarile inainte? Stiu ca ai mai zis odata, dar sa ma tai daca le gasesc. Si imi poti spune ce culori au acum inauntru, caci am trecut pe acolo si am vazut ca afara arata foarte frumos dupa renovare. Si loc in fata pentru oaspeti, sa iasa afara daca vor sa se racoreasca, sau la o barfa, si eu stau si pe acolo pe aproape, deocamdata.
AnK, ma bucur ca totul a iesit cum ai dorit. Fetelor, va pup pe toate, si sa nu va suparati pe mine daca iar nu mai auziti de mine nu stiu cat timp de acum incolo, eu sunt tot timpul pe aici, chiar daca n-am timp sa scriu mai arunc cate un ochi printre picaturi sa vad ce mai faceti.
pe toate.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chichina spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Inseamna ca am ratat sa vad guest book-ul, oricum, la cat de ametita sunt, era tare greu sa observ ceva la roxy. O sa trec si eu pe la libraria in cauza. De cumparat mai am asa: spilci pentru coc, saculetul, coronita si cercei pentru mine, si pentru Cristi tot, el saracu' e dezbracat... Nu are nimic-nimicuta, dar lasa ca o sa il fac si pe el frumos... Aaa, mai am de luat paharele, inca nu stiu de unde si ceva de strans banii, nici asta nu stiu cum o sa fie. Si cadoul pentru nasi, apropo, voi ce le luati la nasi?

Pupici,
Angelique

Hai ca acum ma bag si eu in vorba. Am citit ca vrei sa ti cumperi paharele de ce nu cumperi doua pahare normale si simple cu picior ptr sampanie sa le docorezi tu? E foatre simplu si ai o satisfactie mai mare ca s facute de tine. Eu i am facut unei prietene si au iesit tare dragutze.. O sa pun poze si eu ca sa le vezi, poate te inspira,asta daca ai timp ptr asa ceva.
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Hai, mai miresicilor de Constanta, iar am ajuns pe paina 2, se poate asa ceva? Se vede ca lipseste Roxy. Cred ca plecat dupa Dasi si de fericire nici nu a mai apucat sa ne anunte!

Chichina, cred ca asa o sa fac, o sa imi fac propriile pahare. Dar nu stiu de unde sa iau paharele simple, cred ca de la METRO.

Magdala, hai sa iti spun. Cu restaurantul am stat cu sufletul la gura, din noiembrie am stat pe capul omului si nu facea decat sa ma amane, imi spunea ca este in renovare si nu poate sa imi dea nici un raspuns pana nu termina. Si abia la sfarsitul lui februarie mi-a dat acordul final si mi-a facut programare. LA acelasi local a facut nunta si cumnata mea in octombrie anul trecut, de fapt tatal lui Cristi este cumva ruda cu patronul, nu stiu exact cum. Oricum la cumnata mea preturile au fost super, a ajuns ceva la 500.000 meniul, cu tot ce au cumparat ei, adica bautura si dulciurile. Pentru noi o sa mergem luna asta sa vorbim ca sa stabilim si meniul. Cat despre decor, cumnata mea a avut alb cu visiniu dar face si altfel, eu de exemplu vreau alb cu bleu. daca mai ai intrebari, sunt la dispozitia ta.

Hai, fetelor, scrieti!

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

Ma inscriu la condicutza. ,dar nu stiu pt. cat timp.
Multumesc mult de tot pentru raspuns,AngeliquedeS, parca avans nu ai dat, nu?
Dar daca tu ai facut rezervarea in februarie a.c. oare daca eu ma duc peste vreo luna, sa zicem, mi-o face si mie, tocmai pentru august la anul?
Poti sa-mi spui ce capacitate au?
Decoratiunile le-au facut ei? Daca da, cat te-au costat?
Hai ca te-am zapacit cu intrebarile,scuza-ma te rog, sper sa mai am timp sa mai vb.
fetele .

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Salutare fetelor !!!!!!! Din pacate nu-s plecata dupa Dasi dar .....Pana la urma m-a lasat balta calculatorul.Am sperat eu sa re3ziste pana vine Dasi dar nu a fost sa fie .Acum ashtept sa vina cineva sa-l repare pentru ca simt ca ma urc pe peretzi.Timpul trece foarte greu mai ales ca nu pot intra pe net.
Avetzi grija ce facetzi sa ramanem pe prima pagina in continuare .
V-am pupat shi sper sa se rezolve problema cu calc. cat de curand.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
roxy pe unde umbli??????
magdala bine ai revenit, ce-ti face dulceata?
eu am primit de la sora mea cadou doua pahare de sampanie, sunt foarte frumoase, simple, si intentionez sa le decorez eu,nu ma prea pricep dar.........
asta daca intre timp nu gasesc o firma SERIOASA care sa mi le inscriptioneze cu data nuntii si numele noastre
am noutati ieri am fost la nataly si mi-am rezervat decoratiunile pentru biserica si restaurant, mi s-au parut chiar mai frumoase dacat prima data cand le-am vazut, cel putin decorul pentru biserica
va pup

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Magdala, ai retinut bine, nu am dat avans la local. Decorarea localului costa 1,5 milioane, dar il face foarte frumos. Localul este mare, stiu ca au cam doua saloane. Oricum la nunta la cumnata-.mea au incaput foarte bine 160 de persoane si a fost spatiu pentru dans foarte mult, mai mult decat in alte parti. LA mine nunta va fi cam de 150 de pers, dar va fi tot acolo din acelasi motiv, spatiul pentru dans. Eu spun ca ai putea sa mergi acolo sa faci o intrebare, daca vrei iti pot da nr de mobil al patronului, imi spui daca vrei si iti trimit PM

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

Multumesc mult, AngeliquedeS, mi-ai fost de mare ajutor .
Am sa ma duc intai sa fac o intrebare si sa vad cat de mare e salonul, caci eu voi avea in jur de 60-70 pers. Ma gandesc sa nu fie prea mare caci nu-mi place sa fie goala sala.
Dupa aceea, daca nu reusesc sa ma lamuresc complet, am sa apelez din nou la tine, sa nu deranjez omul degeaba, cand pana acolo fac doar 2 minute,cand oi ajunge .

noi

Mergi la inceput

ITI DORESC SUCCES, MAGDALA, MA BUCUR DACA TE-AM AJUTAT CU CEVA. CORNELIA, CUM SUNT ARANJAMENTELE DE LA NATALY SI CAT AU COSTAT? IMI PARE RAU DE ROXY SI DE CALCULATORUL EI, DAR ATI VAZUT CA ESTE MEMBRU MATUR? FELICITARI, ROXY!!!

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

Multumesc, scumpa!.
Am uitat sa spun ca dulceata mea e cam racita. Sper sa vina caldura si sa mergem la mare, poate ii mai trece.
tuturor.
FELICITARI, ROXY!!! pentru obtinerea statutului de membru matur. multi de la noi!

noi

Mergi la inceput