de la Mel

de la Mel | Autor: zamfir.mel

Link direct la acest mesaj

Inainte de operatie am fost la control la vreo 4 medici pentru ca doctorul meu care m-a operat,inainte de operatie cu vreo 4 ani mi-a spus ca am adenoza si trebuia sa ma cauterizeze(cu cauterul nu se putea pentru ca nu aveam copii, cu laserul nu am vrut,pentru ca mama mea in 1997 a murit si medicul a spus ca nu moare,dar in cel mai rau caz ramane cum e,adica avea inceput de pareza pentru ca avea tumoare pe creier si ne-a spus ca ori paralizeaza total sau partial sau o opereaza si o sa fie bine,deci am considerat ca mai bine sa se opereze ca sa nu paralizeze,dar nu a fost asa,operatia facand-o la Bucuresti,unde trebuia sa merg si eu sa ma cauterizeze si deci nu am vrut sa merg si medicul m-a cauterizat chimic in care mi-a spus ca peste 90% m-am vindecat), intre timp cum va spuneam am fost pe la vreo 4 medici care nu stiu ce vedeau dar nu le semanau parerile si deci la cati era sa ma mai duc,asa ca am luat de bun medicul meu. Dupa operatie cand mi-a recomandat microginonul am fost la Bucuresti sa cer parerea altui medic care mi-a spus sa nu iau microginon ci sa iau diane 35. Am luat in prima luna diane 35 am zis sa nu ma iau dupa medicul care m-a operat,dar toata luna m-au mancat sanii. I-am spus medicului meu(caruia i-am spus ca nu am gasit altele si de-aia am luat diane 35 si mi-a spus sa iau microginon ca de-aia mi l-a recomandat)iar luna a doua am luat microginon si am sangerat toata luna dar putin.Am fost iar la medic si mi-a spus ca e bine daca nu am sangerat mult si sa iau si luna a treia iar microginon si am luat si iar am fost la control si atunci mi-a zis ca e bine. Deci am tot fost la medici de m-am acrit,dar am considerat ca medicul care m-a operat pana acum a avut cea mai mare dreptate. Nu stiu daca e de vina el sau asa mi-e soarta,ca l-am tot intrebat pe medicul meu ce se intampla dar el imi spune ca din punct de vedere medical face tot ce poate.Acum am fost la un endocrinolog care mi-a zis sa nu iau cyclo progynova si in ziua 21 sa merg la analize. Asta o sa fie pe 25 mai,adica ziua 21,dar mi-e frica ca acum nu am luat nimic si sper sa nu patesc ceva.

mel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mel crede-ma ca nu am inteles nimic din mesajul tau... ori sunt eu prea obosita, ori esti tu prea disperata de situatia in care esti si te exprimi prea greoi pentru mine... insa din cel de ieri am priceput totusi ceva. Eu iti propun sa vii la "aspirante optimiste" si sa dezbatem acolo problemele tale punctual, sa desfacm firul in patru cum se spune; acolo gasesti o multime de fete amabile si cu multa experienta care te pot sfatui. Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

mell printre altele am vazut ca ai facut multe tratamente, ai incercat vreodata sa reglezi totul cu tratament naturist? cauta tratamentul liviei, am inteles ca de multe ori a dat rezultate,
in plus inainte sa te hotarasti pentru fiv, poate ar fi bine sa mai faci analizele care nu le-ai facut
incearca sa citesti subiecte fierbinti, dictionarul aspirantelor, de aici de la topicul:asteptand un ingeras

Mergi la inceput