Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32
Raspunsuri - Pagina 4
ingeras26a spune:
Buna fetitele
,
Sunt amarata, vai de sufletul meu ... nu vreau sa va stric ziua, dar nu am cu cine sa vorbesc...si=unt la serv, azi dimineata mi-am facut un nou test (rushii ar trebui sa vina miercuri, pe 25); a iesit claaar negativ! Ar fi z 11 DPO, dar nu sunt ff sigura, pt ca am mai facut un test de ovulatie pe 11-12, care a iesit usor pozitiv, asa incat nu pot fi sigura care a fost "the day". De ovulat am ovulat, secretia este ok, albicioasa, temp 36.9 (mi-o iau axial tot timpul, iar inainte de ovulatie era 36.4-36.6 max). Anaizele sunt ok, dar nu raman...
Sunt terminata, imi vine sa plang intruna, al meu baiat ma incurajeaza si cand ii spun ca am o depresie imi zice ca alti oameni au probleme mult mai mari; cu serv sunt ff stresata...Nu am idee cum sa ies din starea asta, imi vine sa ma duc acasa si sa bocesc, sa nu bag pe nimeni in seama. Maine mi-am facut o programare la doc ca poate imi da un tratament sau incep o monitorizare...o sa vad ce zice.
Ce sa mai fac?Adelamaria, bafta multa, multa, sa ne transmiti vesti bune!!!
Va
dulce pe toate, un ingeras care va iub.
iepurila spune:
Ingerasa scumpa, nu mai fi amarata. Noi te intelegem pentru ca chiar stim ce inseamna. Hai aduna-ti puterile si energiile pentru luna urmatoare. Si du-te si fa-ti monitorizari. Asa ai sa stii exact, daca ovulezi, cand ovulezi si daca sunt necesare ceva sustineri.
Pupicei
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
andicu spune:
Da, Ingerash, hai nu mai fii suparata! daca faci monitorizare, o sa afli si cand ovulezi,sau incearca si tu testele de ovulatie, te mai lamuresc si alea. Asa am fost si eu, disperata, amarata,fara chef de nimic, de cand mi-am pus in cap ca o sa fac monitorizare, m-am mai linistit; sunt mai optimista .![]()
Andreea
MirelaV spune:
Ingeras, iti recomand cu caldura monitorizarea. eu una m-am saturat de temperaturi si de stress. luna trecuta de ex am zis eu ca mai tarziu de ziua 20 nu am cum sa ovulez..si mi-am luat o pauza..si ia uite cum am ovulat eu in ziua 22 si m-am pomenit cu uratii pe cap.
luna asta am facut monitorizare si pun prb altfel..ovulatia nu am ratat-o clar..daca nu e bb..inseamna ca alta e prb..si trebuie descoperita.
capul sus iubita..ne vine si noua randul.
MirelaV
pupicei pe burticei
Catalina spune:
Cata uite, am facut planu'. Ma duc maine la Medicover si imi fac chlamidia, ureaplasma, mycoplasma si toxoplasmoza si mai incolo (cand imi mai revin financiar - ca analizele astea si cu menogonul m-au dus in faliment) le fac si pe celelalte.
Multumesc mult pentru clarificari.
Catalina
Mishulina spune:
Ingerasa,nu fi trista! Eu stiu tare bine cum e cu starile astea,luna trecuta am avut sperante mari si s-au
...Luna asta am zis ca ma investighez sa descopar care e problema si-s mai in ceata decat eram la inceput...am pierdut degeaba o luna cu parametrii incredibili,la care nici nu visam...Si totusi trebuie sa o luam de la capat,toate o luam...Hai,fruntea sus,ca nu esti singurica! Suntem o gasca
intrega de "luptatoare"...chiar daca mai obosim din cand in cand!Doamne,daca n-as sti ce depresii fac eu cand vad o singura liniuta dupa o luna de sperante,dar nu ne lasam,da? Cel mai bine e ,pentru linistea ta,sa mai ceri o opinie,sa te duci la monitorizari (cum au zis si fetele...)
Hai,pupici si mai vorbim!
Ina
ingeras26a spune:
Dragele mele, sunteti atat de schumpe toate, ca m-ati facut sa plang...este atat de bine sa vezi ca cineva te intelege si nu iti spune ca esti nebuna (desi eu incep sa cred :))

O sa incerc (chiar de acum) sa imi revin si sa traiesc cu gandul ca acum o sa vina rushii, dar ca timp mai este si cand o vrea D-zeu atunci se va intampla...
O sa va urmez sfatul si ma duc la monitorizare (de-abia astept sa ma duc maine la doc sa vb cu el).
Asa este, o veni si randul nostru ... mai repede!!!![]()
Hai fuga, sa va vad cu burtici si ochisori :))
Sar'na inca o data si sa aveti bafta, sa ne bucuram unele pt celelalte! Eu incerc sa nu fiu deloc geloasa pe bucuria altcuiva, ci sa ma bucur si sa invat din ea!
mult. Un ingeras care va iub.
adelamaria spune:
Am 15 minute de cand m-au apucat niste junghiuri in partea stanga jos (jos de tot
)...Nu doare rau, dar parca ar pulsa durerea, uneori mai slab, uneori mai puternic...Ciudat. Asta nu e durere de CM...Poate am racit?!? N-am cum sa stiu, n-am patit-o niciodata!...
Nici un semn de CM in conditiile in care ar trebui sa-mi vina maine; de obicei aveam semne "prevestitoare"...
Nu vreau sa va necajesc cu "semnele" mele...Nu e nevoie sa imi raspundeti...doar ca n-am cu cine altcineva sa vorbesc.
Orice ar fi, aflu maine dimineata. Sau poate diseara
...
ileana_marius spune:
Spuneti-mi si mie daca e posibil ca temperatura sa scada in perioada fertila? Sau poate nu imi iau eu temperatura corect...
in ziua 5 a fost 36.6
6 - 36.5
7 - 36.4
8 - 36.4
9 - 36.4
10 - 36.3 (pe la 6 dim. inainte de a ma ridica din pat) si 36.5 (pe la 7 dim. dupa ce am mers la toaleta).
De obicei imi iau temperatura pe la 7 dim. cand suna ceasul de trezire, inainte de a ma ridica din pat.
Ieri am avut intepaturi la ovarul stang si mi-am luat temperatura pe la 7 seara si era 37.7. Credeti ca a fost ovulatie desi azi dimineata aveam temperatura 36.3-36.5?
Ileana