Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Catalina, la toxoplasmoza e vorba de IgG si IgM.
IgM reflecta prezenta sau nu a bolii in prezent.
Toxoplasma IgM negativ inseamna ca nu ai in prezent toxoplasmoza.
IgG se refera la anticorpi. Daca ai facut vreodata boala se dezvolta anticorpi, exact ca la bolile copilariei.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Iepurila, ma bag si eu in vorba!Eu am facut Chlamidia din sange si a iesit pozitiva.Doctorita s-a speriat si mi-a dat repede tratament. Am luat amandoi(si eu si sotzul)antibiotic o sapt si apoi am repetat analiza:cea din sange -pozitiva,identica ca valori cu cea dinainte de tratament,cea din secretie-negativa! Eu am indoieli mari ca am avut asa cava ptr ca mi-a zis doctorita de la Institutul Cantacuzino(unde am facut secretia) ca testele din sange nu-s asa concludente,ca trusele mai si "interfera",ca depinde de reactiv si ca singura cale de a sti precis e din secretie,"aia e sfanta" ca sa o citez pe ea! Adica eu inainte de a lua antibiotic trebuia sa fac si secretia si abia daca si aia era + sa fi luat antibiotic...dar pe vremea aia eram si eu mica si prostuta!
Asa ca tu poti sa o faci direct din col,ca sa fi sigura!
Catalina,Cata are dreptate:fa-le la Medicover(laboratoarele Synevo)sau la Romar (si se fac amandoua,IGM+IGG)la toate : chlamydia,Toxoplasma,listeria,Citomegalovirus....Succes!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci de ajutor, ,Cata, ca intotdeauna!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Hop si eu cu o intrebare. As vrea sa fac in ziua a 4-a (a 3-a e duminica) FSH si estradiolul. Daca valorile sunt sub cele normale pt faza foliculara, inseamna ca luna asta nu o sa ovulez? Va intreb ptr ca doc mi-a zis ca ovulam la fel o data la 2 luni: martie-mai, aprilie-iunie si eu in aprilie am avut dereglare de ciclu si n-am ovulat. Sa stiu daca sa fac stimulare sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ina, nu stiu daca dr ti-a spus ca pe parcursul tratamentului pt chlamyda trebuie sa te protejezi, ca degeaba faci tratment daca nu tre protejezi.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele am vorbit la Medicover, da e mult mai ieftin dar nu fac listeria. Cat de importanta e asta? As putea fugi la medsana dupa medicover sa fac listeria ca aia fac acolo.
Nu stiu ce sa fac, sa fac citomegalovirus acum, voi ce ma sfatuiti?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Tumpi sigur ca mi-a spus,ne-am protejat,apoi de la Cantacuzino mi-a zis ca trebuie sa astept o sapt dupa ce am terminat tratamentul cu antibiotic si asa am facut ca intre timp venise ciclul si m-am dus sa-mi recolteze exact cand mi-au zis ca e mai bine!In toata aceasta perioada - abstinenta!De aceea m-am si bucurat atat de mult ca mi-a iesit negativa din col,ca dupa medici fusesera indeplinite toate conditiile...Stiu si eu cat de greu se scapa de "nenorocenia" asta...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mishulica, sarumana. M-am decis: cand ma voi duce sa-mi dea trimiterea pt histero am sa solicit si analizele astea- inclusiv testul pap pe care nu l-am mai facut de un an. Tre sa mi le faca ca doar eu platesc, nu? Scuzati cacofonia.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cata am uitat sa-ti zic..listeria fac la Medsana..acolo am facut-o si eu...rezultatul ti-l da in 3 sap...si costa 850.000...ti-am zis asta nu da sterilitate dar este periculoasa in sarcina...Citomegalovirusul tot inainte de sarcina in faci..pentru ca daca ramai pierzi sarcina de la asta mai pui...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput