Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cata, bafta multa la eco si sa te bucuri din tot sufletul pt samburelul tau. Un pupic de la mine pt el si mamica lui. Poate ne arati si noua o pozica.
Irina (tiza mea) eu ma gandesc, avand in vedere ca liniutele nu erau perfect identice dar foarte foarte asemanatoare, ca trecuse deja ovulatia avand in vedere ca la urmatoarele doua teste mi-a iesit o singura liniuta (cea de-a doua se vedea foarte vag). Sau m-am tampit eu de tot. Va rog daca aveti alta opinie nu ma lasati sa ma imbat cu apa rece.
Adelamaria hai sa numaram amandoua luna asta. Vrei?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Irina,testul de ovulatie iti iese pozitiv si a2a zi, ptr ca in indicatii scrie ca de cand iti ies cele 2liniute, ovulatia are loc in urmatoarele 36-40 ore,deci poti sa prestezi si a2a zi de la primul test pozitiv. Dar vezi, ca iti poate iesi pozitiv usor, adica liniuta de ovulatie sa apara, dar nu la fel de intens ca cea de proba,atunci inseamna ca nu esti inca la ovulatie, si probabil urmeaza sa fii a2a zi;dar tu...deja incepi sa ca sa fii sigura !
Eu am folosit de 2 ori teste de ovulatie de la Clear Blue, luate din Germania, ca aici n-am gasit decat de sarcina de la aceeasi firma;de-aici am luat un test ceva cu "fertility.." parca, nu mai stiu, dar n-am fost prea incantata, a2a liniuta s-a pozitivat usor cu vreo 3 zile inainte si vreo 2 dupa, ceea ce mi s-a parut cam mult!
Acum am unul for a "lifetime" care e pe baza de saliva si te uiti la el ca la microscop (are o luneta in capatul tubului), da' ma baga in ceata mai rau decat primele , ca trebuie sa vezi niste dracovenii care la ovulatie se transforma in frunzultie, ramificatii, mama lor,ca stau mereu si intreb in stanga si-n dreapta cum arat !

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Scuze, iepurica, n-am apucat sa mai vad si ce-ai postat tu, explicatia era si pentur tine, sau mai ales pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

ai fetelor,sa va intreb ceva:vi s-a intimplat vreodata ,in fata oglinzii ,sa bagati sub bluza sau tricou sau rochita o pernuta ca sa vedeti cum v-ar sta ca gravidute?eu am facut asta,crede-ti ca ar trebui sa postez la "psihologul de serviciu"

Mergi la inceput

Eu nu am incercat, ca sincer, mi-e teama ! mi-e teama ca-mi fac iluzii degeaba si ca s-ar putea sa ma afecteze mai mult decat sunt deja!
N-am curaj nici macar sa ma gandesc cum ar arata dormitorul liber pentru camera copilului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor eu cu perna nu am incercat...dar stiti ce este misto...ca vineri mi-am luat niste blugi noi...supraelastici...iar acum abia astept sa nu mai intru in ei...ce ziceti, nu-i sa ca si eu sunt dusa???

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Iepurica, asa facem! luna asta numaram impreuna Mama lor de zile! Mie pe ovulation calendar mi-au preconizat data ovulatiei pe 8 mai, ca am bagat durata CM de 29 zile, parca...Sa vad daca reusesc sa ma tin si eu de luat temperatura luna asta...
Faza cu perna am incercat-o si eu...Uffff, ca tare bine mi-ar mai sta!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Fetele dragutele, uitasem sa va rog ceva. Imi puteti da si mie toate conditiile pentru efectuarea spermogramei? Va rog frumos. Si un sfat: unde ati facut recoltarea-acasa sau la laborator? Sarumanuta mult

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Iepurica eu recoltarea am facut-o acasa...si fuguta pina in maxim 30 de minute la cabinet sau spital!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Iepurica, te duci inainte cu o zi sau chiar in ziua aia mai devreme si vb. cu laboratorul cand sa vii, conditii, etc. Sotul meu a facut-o acasa (recoltarea) - exista paharele sterile la farmacie sau ceri chiar la laboratorul respectiv. Din ce imi amintesc, trebuie abstinenta cel putin 2 zile inainte, iar cu paharelul trebuie ajuns in cel mai scurt timp posibil la laborator, altfel proba se deterioreaza ! Asta-iarna in timp ce sotul meu conducea masina, eu tineam paharul in mana pe sub geaca (trebuie tinut la temp. corpului), am mers asa pe coridoare, iar in fata usii am scos mana cu paharelul, l-am dat la asistenta. La Giulesti am asteptat 20 min. si ne-a dat rezultatul, iar la Constanta ne-a chemat a doua zi - cica pt. a-i verifica din timp in timp daca mai misca - dupa 1 h miscau 70% din ei .....
SUCCES !
Irina.

Mergi la inceput