Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ai vazut Micha!Da-i bataie!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata !
Motzunica, mult succes la laparo, iti tinem pumnii,si nu te speria! din ce am vazut eu iti fac anestezie totala, asa ca n-o sa simti nimic,si la laparo daca se va gasi ceva, iti repara ei, stai linistita!

Si eu am emotii, azi, ca ma duc la doctor in sfarsit. Sa vad ce-o sa iasa la echo ...brrr , sper sa fie de bine, ca daca da de vreo inflamatie la ovare, ma oftic rau de tot!. Si poate de data asta am si eu ovulatia mai devreme, cum era normal.
Azi e ziua 9 , temp. 36.6 (ieri era 36.4);e de bine, nu?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Iepurica .... nu te intrista .... mie mi-ar placea mai mult sa am ciclu scurt .... afli mai repede cum stai ... si-apoi orice sfarsit e un nou inceput, nu ?? Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici cu testul de ovulatie, ca eu nu am folosit inca, de luna asta vreau sa incep .....
Adelamaria si Monica b ... cum stati ?
Utocatalina ... nu mai stiu daca azi sau maine te duci la eco ? Tinem pumnii sa vezi samburelul cumintel la locul lui in uter.
Eu azi ziua 9 temp. 36.7 ... incepe si la mine graficul sa arate zig-zag dar asta e .... poate oi ovula luna asta ... sper sa fiu si pe faza ....
Pup toate fetele, si indeosebi ingerasul iubitor.
Irina.

Mergi la inceput

Irina 71...maine merg la eco...ziua 40 de la ultimul cm...si eu am emotii mai mari decit va puteti imagina..sunt VARZA de emotii...sper din suflet ca simburica sa fie bine si am rog la Dumnezeu sa ne ajute! Tu esti abia ziua 9...tin pumnii!

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Irina, ce vroiam sa spun e in felul urmator. Eu am un ciclu de 28 zile si luna asta m-am gandit eu sa fac teste de ovulatie. Pe prospect spune ca la un ciclu de 28 zile primul test se face in ziua a 11-a. Zis si facut - ziua 11 test pozitiv. Am crezut ca sunt pe aproape de ovulatie numai ca in urmatoarele doua zile testele au iesit clar negative. Deci se pare ca am ovulat undeva in ziua a 10-a, de unde si explicatia unui ciclu mai scurt, luna asta.
As vrea maine, daca apuc sa ma duc sa fac hormonii care se pot doza in ziua 2 si sa-mi fac programare la DR(pt trimitere la histeroscopie)
Va pupic dulce dulce
Surioara tie un pupic special.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Irinuca, si eu tot ziua 9, da'stai mai bine,,arzi mai tare,ca eu am temp. 36.6!
Cata, fac cu tine ca si cu vara-mea: te simti bine? iti curge ceva? daca nu si totul e Ok, inseamna ca e OK !nu te mai stresa! o sa vezi ca samburelul tau e bine si creste pe zi ce trece !

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Irinuca draga, de Adelamaria am aflat cum sta. Din punctul meu de vedere sta bine, adica macar stie ca o ia de la capat cu numaratoarea. Deci ramin singura ciudata de pe aici. Pe cuvint daca pricep ceva... de ovulat am ovulat acu o luna. Am terminat de luat Duphaston-ul de acu 15 zile... si nimic! Nici sarcina, nici rushi... O fi menopauza.

Cata ce-i cu tine, mamico? De ce emotii? De bucurie, nu?

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Da, Monica, am vazut si eu ca pana sa apara postarea mea (am o rasnita de calculator la work), a aparut a Adelamariei ....
Eu daca as fi in locul tau, m-as duce la dr .... poate mi-as face chiar un eco !!
Andicu, da, temp. mea e mai mare, da' nu stiu daca se pune, ca m-am foit o groza azi dim., am deschis ochii de 2 ori sa ma uit la ceas ... cred ca daca te agiti creste temp, chiar daca nu te dai jos din pat !?? Tin pumnii azi la eco sa se vada niste foliculoi pe acolo ....
Iepurica .... deci testul de ovulatie poate iesi pozitiv DUPA ovulatie ??!! Maaaamaaa .... m-ai bagat intr-o ceatza ....
Irina.

Mergi la inceput

Scumpele mele emotiile sunt oricum...chiar daca nu curge nimic...si ma simt binisor...ma cam doare spatele, dar asta este...acum oricum numai astazi nu e maine..si oi vedea si simburelul!

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Cata,dupa ce faci poza simburelului,o putem vedea si noi?

Mergi la inceput