FIV 35
Raspunsuri - Pagina 15
MRL spune:
cristinici, multumesc din suflet pentru informatie. Am sa le comunic si fetelor.
Monica-Elena, iti doresc sa ai o nastere usoara si un bb sanatos, mancacios si norocos.
Pupicei dulci pentru toate fetele
LilianaM
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Azi e cam liniste pe aici.
Delia, tu de cate fiole de gonal f ai nevoie pentru stimulare? Mie dr. mi-a zis ca am nevoie de 30 - 35 fiole (ma intreb, oare ajung?).
Crinuta
laurabyby spune:
BATJOKE.si eu tot la med new life fac cu dr. ronel dar sant la a doua incercare,sper sa reusesc si eu,ca am mai facut si 3 incercari in spania,dar nu le mai pun la socoteala,tu ai stat la pat?
ceciserban spune:
Ceau fetele,
Crinuta scuze am cam fost ocupata in ultimele zile si nici nu am avut mare lucru de zis.De marti incep tratamentul,ca luni e ziua mea si sper sa nu dea sampania efecte adverse la bromcriptina aia .Eu am luat 70 fiole de Menogon si dr. mi-a zis ca trebuia sa iau doar 50 dar asa a mai zis la multe fete si dupa a fost nevoie de 60-65.Mai bine sa am mai multe decat sa alerg atunci dupa ele.Sper sa iti ajunga.Ar trebui sa vorbesti cu persoane care au facut cu Micu sa vezi ele cate au folosit.Ar trebui sa-l mai intrebi.
Cati ani ai tu?Ca mie dr. mi-a zis ca daca nu e varsta inaintata nu trebuie mai mult de 50,dar cine mai stie?
Va pupic pe toate.
cecilia
crinuta71 spune:
Servus Cecilia,
Chiar ca te-am dat disparuta si pe tine. Multumesc mult de tot de raspuns. Eu am 33 de ani. Din pacate nu pot vorbi cu alte fete care au facut FIV cu dr. Micu pentru ca nu cunosc pe nici una. Nici pe aici pe forum nu am vazut sa mai fie cineva. Si "La multi ani !" pentru luni. Dar sper pana atunci mai vorbim. Ai vazut ce scriu fetele de Lachi?
As vrea sa mai intreb pe fetele care au facut FIV, cam cate fiole de menogon, puregon sau gonal f au fost necesare? Si eu m-am gandit ca ar fi bine sa-mi cumpar mai multe de la inceput ca sa nu raman fara in timpul tratamentului.
Va pup pe toate fetele
Crinuta
ceciserban spune:
Crinuta vezi ca ti-am trimis mail.Eu zic sa-ti iei macar cu 10 fiole mai mult ca sa ai acolo in caz de nevoie.
Am inteles ca Lachi are examene,dar sigur o sa apara ea sa ne zica ce mai face.Iti dai seama ce-i in sufletelul ei acum ca incepe tratamentul.Te pupic si merci de urare,ne mai auzim sigur cand am timp cu multa placere intru sa stau de vorba cu fetele.
cecilia
Monica-Elena spune:
Crinuta eu am avut nevoie de 64 de fiole in 14 zile de stimulare de menogon. Dar asta depinde de fiecareorganism in parte cum reactioneaza la stimulare. Asta vezi pe parcurs la ecografii. Eu zic sa iti iei cate iti zice dr si sa vorbesti eventual la o farmacie in caz ca mai ai nevoie sa ti le aduca imediat.
laurabyby eu una am stat la pat cele doua sapt nemiscata.
La multi ani Cecilia pentru luni si sa dea Domnul ca la toamna sa ma intrebi ce mai iei tu ca sa nu dai la boboci din motive de sarcina.
Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica
AMR 27 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Monica-Elena spune:
Hai la un nou capitol fetele la FIV 36.
Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica
AMR 27 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.