Bebelusii vostri de 4-5 luni ce greutate au??

Sunt putin ingrijorata,bebelusul sorei mele in varsta de 4 luni(aproape 5) are greutatea de 8kg si 500 gr.Eu in cea mai mare parte a zilei am grija de el,sora mea fiind ocupata cu munca.Va intreb este normala greutatea asta?exista riscul la obezie?
poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Raspunsuri

Natasa spune:
Exista riscul de obezitate si la bebelusi, dar numai medicul iti poate spune daca nepotelul tau e predispus la asa ceva. Depinde de greutatea de la nastere, de tipul de alimentatie... Baietelul meu are 8 kg la 5 luni si o saptamina. Baietelul unor cunostinte, mai mic cu o saptamina, are 9 kg, dar a fost hranit numai cu lapte praf...La virsta asta numai medicul pediatru te poate lamuri daca e in grafic.

Viovio spune:
Bebelusa mea,la 4 luni si jumatate are 6.550 Kg.
Speriata ca e prea slaba am consultat mai multi medici pediatri.
Toti mi-au spus acelasi lucru,"e foarte bine"
Asta nu inseamna ca eu nu ma stresez in continuare.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Kittycat spune:
Fetita mea la 4 luni a avut 5900 grame, la 5 luni 6500 grame, ceea ce e perfect pt varsta ei; s-a nascut cu 3 kg. Pana la 5 luni a primit exclusiv san, acum are o masa cu mar ras, suc de morcov si 1-2 linguritze de cereale, in rest la greu tzitzi.
Andra,de printesa
(15.11.2004)

BDana spune:
bb al meu la fix 4 luni avea 8.500kg si 67cm. nascut cu 3.300kg. Nu e in grafic, e "peste" grafic dar, deocamdata nu e un motiv de ingrijorare. Am uitat: alimentat exclusiv san.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze

ana maria spune:
La 4 luni 5,4 kg la 5 luni 6 kg. Mananca san exclusiv iar la nastere a avut 1,84 kg (prematur la 34s).
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

ancuzza spune:
galusca mea avea 7,030 la 5 luni. 3,450 la nastere. alaptata vreo 2 zile, spre disperarea mea.
http://community.webshots.com/user/ancuzza

Rodica P spune:
In primul rind conteaza si ce inaltime are, daca la greutatea asta e bine proportionat nu are importanta prea mare greutatea.
Iti trimit pe PM un grafic prin care poti calcula greutatea corespunzatoarei virstei si inaltimii.
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

ana maria spune:
Rodica P te rog trimite-mi si mie graficul. Pliz!!!
Multzam
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!