Caut bona - zona Parcul Tineretului

Caut bona - zona Parcul Tineretului | Autor: ingridnen

Link direct la acest mesaj

Dragele mele mamici,

In ultima vreme bona lui Cristi este cam bolnava (sau asa zice ea....). Ma suna dimineata sa-mi spuna ca ii este rau si nu poate veni. Trebuie sa fac 1001 "artificii" ca sa pot ajunge la servici, mi-am mai luat si zile de concediu.... ideea este ca nu prea ma mai pot baza pe ea.

Deci: caut bona pentru un baietel foarte vioi de 2 ani si 2 luni, zona Parcul Tineretului (sector 4). As vrea sa fie o persoana de incredere, cu experienta, care sa iubeasca copilul si sa fie corecta si cinstita. Si in putere, deoarece copilu e ca argintu' viu.
Programul ar fi de la 8 la 18.30, de luni pana vineri, fara menaj. Uneori va trebui sa gateasca ceva pentru el (de ex. un piure de cartofi, o mamaliguta) si sa-mi intinda/stranga rufele.
Stau la curte si am si 2 caini, care stau afara, si o pisicuta (daca ar fi si iubitoare de animale, ar fi si mai bine !!).

Va multumesc si va pup

Ingrid, mama lui Cristi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna Ingrid! Mama mea a ramas fara servici la 1 ianuarie si ar dori sa aiba grija de un copil. Noi locuim destul de aproape de Parcul Tineretului. Si noi avem catel(o scumpete) deci se intelege de minune cu patripedele. Daca vrei sa va intalniti sa stati de vorba eu iti pot lasa numarul meu de telefon 0723.64.39.59 si nr de tel de acasa 450.67.61. Mama a mai avut grija de finutl nostru care acum are 2 ani jumatate. Am vrut sa-ti trimit un mesaj privat dar se pare ca nu poti primi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu o recomand din inima pe bona care a stat doi ani de zile cu Deiu, pina am plecat noi din tara. Este extrem de rabdatoare, atenta, face si papa la copil, mai spala si cite o rufitza de-a lui, sta in parc daca-i cald sau doar la o plimbare mai scurta daca e rece. Noi am fost foarte multumiti de ea. Mai venea si in cite o seara, sa stea noaptea cu Deiu, daca ii spuneam din timp, pt. cazurile in care aveam ceva "sindrofii". Se juca cu Deiu cu toate jocurile lui, etc.
Si ii dadeam si putin, pe cuvint! 2,5 mil./luna, cite 8-9 ore/zi, si minca la noi.

Daca vreti, scrieti-mi pe privat si va dau numarul.

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput