Unde am gresit?

Unde am gresit? | Autor: ralucasimarius

Link direct la acest mesaj

Azi este ziua sotului meu si conform obiceiului firmei la care lucreaza a trebuit sa-i prepar oarece mincaruri care s-au vrut a fi mai deosebite.
Printre altele m-am hotarit sa fac Tiramisu.Ieri m-am documentat pe forum, mi-am cumparat cele necesare si am purces la drum de fericire la gindul ca le dau pe spate pe toate cu prajitura mea.
Am amestecat galbenusurile cu zaharul, mascarpone am frecat-o de n-a mai stiut de ea, albusurile spuma cum nu mi-au mai iesit vreodata, dupa le-am amestecat cu grija si m-am apucat de asezat piscoturile pe platou.
Cind sa iau crema sa o pun pe primul strat am crezut ca . S-a taiat crema sau cel putin asa arata. Arata ca o maioneza taiata.Ca sa nu mai spun ca se lasase apa si plutea dizgratios.
Am bagat-o la frigider da degeaba.
Am mai amestecat-o putin si am reusit sa intind primul strat de crema, dar pe deasupra am turnat-o ca o glazura.
Nu arata rau dar unde am gresit???