Rochia de mireasa (8)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
pupezica spune:
cornelianeli, ma bucur ca ti-a placut rochita mea.rochia e dintr-o tafta sifonata, care o are pe 2 nuante, una mai deschisa- culoarea untului si nuanta care am avut-o eu, un pic mai inchisa.si mie mi s-a parut ca ma prindea bine nuanta asta si de-asta am ales-o.
rochia m-a costat 22 mil, a inclus si voalul in pret, monica mi l-a ales, era o nuanta asemanatoare si era din organza, era dublu , nu stiu daca se vede in poze, unul mai scurt si unul mai lung.
daca mai ai alte intrebari, cu placere...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by pupezica
cornelianeli, ma bucur ca ti-a placut rochita mea.rochia e dintr-o tafta sifonata, care o are pe 2 nuante, una mai deschisa- culoarea untului si nuanta care am avut-o eu, un pic mai inchisa.si mie mi s-a parut ca ma prindea bine nuanta asta si de-asta am ales-o.
rochia m-a costat 22 mil, a inclus si voalul in pret, monica mi l-a ales, era o nuanta asemanatoare si era din organza, era dublu , nu stiu daca se vede in poze, unul mai scurt si unul mai lung.
daca mai ai alte intrebari, cu placere...
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ancadenisa19/my_photos
![](hi.gif)
![](pupic.gif)
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
simonam_78 spune:
Pupezica felicitari!
Foarte frumoase rochitele! Eu vreau detalii despre rochita de la cununie: e facuta sau cumparata, de unde, cat a costat?...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;111/st/20050827/e/Wedding/dt/8/k/97fe/event.png
http://community.webshots.com/user/simonamiu
Steluta spune:
Si-a cumparat cineva rochia de mireasa de la salonul Gabriela???
Eu mi-am ales rochita din colectia Rosemarie. Am platit avansul, si mi-au spus ca rochia va fi curatata si calcata de ele, urmand ca inainte de nunta cu 2-3 saptamani, sa o sun pe croitoreasa pentru retusurile finale. Si tot atunci voi achita si restul de 50% din pret.
Ma intereseaza daca a avut cineva probleme de orice fel... O prietena mi-a spus ca ei i se pare cam dubios ca nu imi vor da rochia decat cu 2 saptamani inainte. Dar mie mi s-a parut solutia celor de la salonul Gabriela de bun-simt. Oare m-am inselat???
Steluta.
pisu_miau spune:
Steluta, sa inteleg ca tu iti cumperi rochia de la Gabriela? Pai si de ce nu ti-o dau frumusel de acum, iar inainte de nunta, daca este cazul sa mergi cu ea la retusurile finale...si cum adika va fi curatata? Nu este noua? In caz ca nu te-ai prins, in timpul ramas pana la nunta ei o pot inchiria sau o mai pot da si la probe. Mie mi se pare inadmisibil ceea ce fac...
quote:
Originally posted by Steluta
Si-a cumparat cineva rochia de mireasa de la salonul Gabriela???
Eu mi-am ales rochita din colectia Rosemarie. Am platit avansul, si mi-au spus ca rochia va fi curatata si calcata de ele, urmand ca inainte de nunta cu 2-3 saptamani, sa o sun pe croitoreasa pentru retusurile finale. Si tot atunci voi achita si restul de 50% din pret.
Ma intereseaza daca a avut cineva probleme de orice fel... O prietena mi-a spus ca ei i se pare cam dubios ca nu imi vor da rochia decat cu 2 saptamani inainte. Dar mie mi s-a parut solutia celor de la salonul Gabriela de bun-simt. Oare m-am inselat???
Steluta.
Pisu_Miau
Steluta spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
Steluta, sa inteleg ca tu iti cumperi rochia de la Gabriela? Pai si de ce nu ti-o dau frumusel de acum, iar inainte de nunta, daca este cazul sa mergi cu ea la retusurile finale...si cum adika va fi curatata? Nu este noua? In caz ca nu te-ai prins, in timpul ramas pana la nunta ei o pot inchiria sau o mai pot da si la probe. Mie mi se pare inadmisibil ceea ce fac...
Pisu_Miau
Rochia pe care mi-am ales-o este din colectia de anul asta. Deci este noua. Eu insa am obiectat ca a mai fost probata inaintea mea, si de aceea as dori s-o curete. M-am gandit ca dupa mine si alte fete o pot proba, dar ele au sustinut ca va fi retrasa din magazin. Din punctul asta de vedere ai dreptate, ca este posibil s-o lase la probat. O sa trec pe-acolo sa vad care este situatia.
Steluta.
Steluta spune:
Am fost la Salonul Gabriela si se pare ca dau dovada de seriozitate. Rochita nu era expusa. Mi-au spus ca au dus-o deja la atelier, dupa ce am platit avansul. Ramane s-o sun pe croitoreasa, pentru a-mi face programare in vederea unor mici ajustari. Asa ca m-am linistit.
Sa fiti iubite!
Steluta.
Ioana-Cristina spune:
Steluta , sunt interesata si eu de rochita de mireasa. Ce preturi sunt la Salonul Gabriela ?
Ioana-Cristina
Steluta spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Steluta , sunt interesata si eu de rochita de mireasa. Ce preturi sunt la Salonul Gabriela ?
Ioana-Cristina
Eu am dat pe rochita 12.650.000 lei. Stiu ca cele de la Edy K. sunt mult mai scumpe. A mea este din colectia Rosemarie. In general se "invart" in jurul sumei de 11 milioane lei. Recunosc insa ca nu m-am interesat prea mult de preturi. Depinde foarte mult si de model si de colectie. Sunt unele din colectia de anul trecut, chiar foarte dragute, care au ramas la acelasi pret de atunci.
Steluta.
Ioana-Cristina spune:
Steluta , merci mult de tot. Eu vreau o rochita pe care am vazut-o in rev Mireasa de acum 3 ani. Si nu e deloc demodata , chiar se poarta. Crezi o sa pot s-o comand avand in vedere ca este un model mai vechi ?
Ioana-Cristina