Rochia de ocazie/inchiriata

Rochia de ocazie/inchiriata | Autor: oana_s

Link direct la acest mesaj

Fetele, am si eu o rugaminte/intrebare, in septembrie ma duc la nunta unei prietene bune si as vrea sa port o rochita negra (clasica little black dress). Din pacate, toate pe care le-am vazut eu sunt cu bretelute sau fara spate.
De unde pot cumpara eu o rochie de seara, preferabil neagra,eventual scurta, care sa nu fie cu bretele, sau cu spatele gol,ci cu maneca/manecutza....ceva..si care sa nu coste mai mult de 2 mil.?
Va multumesc!

Oana si Mara 11.08.2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Mergi in Cocor la CAROL. Acolo sigur gasesti sau poti gasi si in Unirea la etajul 1. Dar de ce vrei neaparat neagra?

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Si eu ma intrebam acelasi lucru .. de ce neagra ?

:)) A inceput campania impotriva culorii negre

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)

Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Saraca Oana...tocmai azi s-a nimerit sa intrebe de rochie neagra pt nunta... cand ati demarat voi campania impotriva acestei culori...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

http://community.webshots.com/user/ioana07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

oops, campanie, ce campanie, vreau si io sa stiu despre campanieeeeee....
acu' sa va raspund, nu vreau neaparat neagra...dar nu mi-s tocmai slaba, asa ca....

va pup pt. raspunsuri si mai astept.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Oana, la subiectul "miresele anului 2005- 14" tocmai se discuta despre rochia de culoare neagra la nunta. Si tuturor (majoritatii) ni se pare ca nu e potrivita culoarea pentru nunta, unora inspirandu-le doliu....deci...Si eu sunt de acord cu ele....la nunta cat mai colorat, cat mai vesel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricika

Oana, la subiectul "miresele anului 2005- 14" tocmai se discuta despre rochia de culoare neagra la nunta. Si tuturor (majoritatii) ni se pare ca nu e potrivita culoarea pentru nunta, unora inspirandu-le doliu....deci...Si eu sunt de acord cu ele....la nunta cat mai colorat, cat mai vesel

ahaaaa...deci am dat cu bata in balta cu rochia mea neagra...pai atunci sa reformulez: "unde pot gasi o rochie de ocazie, care sa nu fie cu bretele sau spate gol (poate fi orice culoare) si care sa nu coste mai mult de 2 mil."...asa e bine?

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si mie mi se pare total nepotrivita culoarea neagra pt. nunta. nunta e un eveniment fericit, nu o mormantare.
mi s-a intamplat sa merg la 2 nunti si sa fiu printre putinele femei care nu erau imbracate in negru. una dintre mirese chiar s-a bucurat ca am venit in rochie verde si nu neagra.
cand am fost in luna martie la o nunta mi-am cumparat din Bucur o rochie rosie cu corset. am fost printre cele mai frumoase de la nunta (iubi era foarte mandru ca e cu mine).
poti sa incerci si in Bucur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor da stati putin ce aveti voi cu aceasta culoare"negru"eu nu vreau sa ma bat cu voi dar eu am fost anul trecut la nunta unei prietene si am purtat o rochie NEAGRA adusa de surioara mea din "tarile calde" din voal si dantelutza scurtutza si taiata in colturi ..oricum avea o croiala ciudata nu am mai vazut pe la noi si am fost admirata de multe doamne inclusiv de coana mireasaasa ca...eu zic ca merge si negru daca e cu bun gust
da sa nu ma bateti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by m_monique
cand am fost in luna martie la o nunta mi-am cumparat din Bucur o rochie rosie cu corset. am fost printre cele mai frumoase de la nunta (iubi era foarte mandru ca e cu mine).
poti sa incerci si in Bucur.

Multumesc mult, dar vezi tu, eu nu vreau fara bretele, sau fara spate, ori cu corset... inseamna ca nu poti purta sutien plus ca se vad bratele, ceea ce eu vreau sa evit.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

oana, poti purta un sutien fara bretele...

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.

Mergi la inceput