Doctor pentru endometrioza

Doctor pentru endometrioza | Autor: bon-bon

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

desi sunt ut un membru nou pe acest forum, am citit pana acum foarte multe din mesajele voastre si drept sa va spun este o placere cand vad cum va ajutati, incurajati unele pe altele... Asa ca am si eu rugamintea sa va dati cu parerea si in cazul meu si poate reusiti sa ma ajutati si pe mine...

Acum 2 ani am fost la un doctor destul de cunoscut, carui nume nu voi dezvalui pentru a nu face rau, care mi-a pus diagnosticul de endometrioza dupa un control ginecologic simlu, fara interventii laparoscopice sau de alt fel. Ca tratament mi-a prescris pastile contraceptive - Novynette. Timp de 2 ani iau aceste pastilutze, dar acum ma gandesc sa fac si eu un bebe, si pana acum nu m-am interesat foarte tare despre aceasta boala. Citind forumul acesta, m-am ingrozit, dandu-mi seama ca as putea fi infertila din pricina acestei boli, desi pana acum nu mi-am dorit sa raman gravida asa ca inca nu am nici probe pro si nici contra.

Acum ma gandesc sa schimb doctorul fiindca imi dau seama ca acest diagnostic este unul f. serios si ar trebui sa imi fac niste analize mai serioase, nu? Imi puteti recomanda un doctor foarte bun pentru aceasta boala? Am auzit de Dr. Dan Tutunaru multe chestii, in general bune...dar nu stiu daca ar fi potrivit pentru ce am eu.

Va rog sfatuiti ma ce sa fac!

Pupici!