Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15
Raspunsuri - Pagina 4
aileene spune:
BETTYCA asta da , motiv de "absenta" !!! Deocamdata nu-ti pot ura decat ca testul sa fie + ptr ca cununia
sa fie intr-adevar "cununata" de
o data cu prea frumoasa si asteptata veste de-a fi
si sarbatoarea simtita pe deplin , cu chiuituri si veselie mare
dar si
Te pup si ma voi gandi tare de tot la tine in 04.06.05 si sa dea
Doamne-Doamne ca data asta sa va aduca multe satisfactii in viata voastra ! 
AMELY si tu esti o dulce si-ti doresc acelasi gand bun si fie ca bb sa nu intarzie sa stiti si voi ce inseamna sa strangi puiul tau in brate si sa plangi de fericire multumindu-i lui D-zea ca te-a ascultat si binecuvantat cu asa un dar de nepretuit ! Nu lasati bratele sa cada langa corp luptati-va , exista mereu o speranta !!! Te
si eu dulce de tot si tine-ma la curent cu parcursul tau , numai bine !
CATA dulcica mamicuta-n devenire , imi dau seama ce bucurie pe sotiorul tau si mai ales nerabdarea s-ajunga acasa langa tine ... ma bucur mult si va doresc sa profitati pe deplin de acea burticuta care va prinde pe zi ce trece un alt aspect , iar atunci cand vei simti primul "sut" , atunci cand amandoi veti fii nebuni de fericire sa-l vedeti miscand la monitorizari , este ceva de neuitat ! Cand ma gandesc la toate astea , o fac cu multa nostalgie si-mi spun ca cele 4 ani de trat , au avut rostul lor , chiar daca drumul a fost mai lung si mai greu , viata a invins si-a dat viata , acolo unde-a fost asteptata ! De aceea fetelor , nu disperati , minunea isi va arata ea lucrarea ei ! Eu este adevarat ca-mi doresc un alt puiut , dar D-zeu stie cat ii sunt de recunoscatoare ptr cel pe care mi l-a dat , deci nu tind neaparat ptr a-l 2-lea , chiar daca voi face din nou un trat , nu voi mai fi atat de "agatata" de ideea bb ca si inainte , ca stiu ca ce-i langa mine , nu e o jucarie , ci un copil , pe care-l iubesc si-l venerez ca pe un inger ! Asta va doresc la toate , implinirea visului , iar cand vad cateodata ca si acum cu Cata , ca minunea s-a indeplinit , sunt fericita si-mi plange inima de bucurie ! As vrea sa-mi planga ptr toate dintre voi ca tare m-am mai legat sufleteste si nicicum nu ma voi putea desparti , sunteti tot ce n-am eu aici , din pacate ! Scuzati-ma daca inca o data am fost extrem de lunga , numai bine la toate , plec sa pregatesc cina , am 2 infometati care asteapta papica buna ! O seara cat mai buna si placuta ! Va
Aileene + Alexandre
Amely spune:
'Neata fetele, eu am fost la Moisa ieri, ziua a 9-a, si m-am "monitorizat", din pacate vestile nu sunt tocmai bune... endometrul e fff subtire... 5 mm si un singur folicul pe dreapta, si ala amarat, 10 mm
. Mai rau de atat nu cred ca se putea... poate doar sa n-am nici un folicul!
Moisa a zis sa nu disper, m-a mai chemat sambata, ziua 13-a, sa vedem daca se schimba ceva pana atunci... Cam atat.
Voi ce faceti?
Pupici la toate-toate

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
thea_m spune:
Buna dimineata!
Amely nu fii amarata pentru ca in 4 zile are timp sa creasca foliculul si endometrul la fel. Nu e asa o catastrofa. Uite
ca sa iti insenineze ziua.
fetele, pe toate
Teodora
tumpi spune:
Amely, tu ai mai facut pana acum monitorizari?De ce esti amarata ca ai un folicul de 10 in ziua 9?Daca ovilezi in ziua 14 mai are timp sa creasca, nu ti-a explicat Moisa asta?
O zi buna si bafta tuturor.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
utocatalina spune:
Neata fetelor
am vesti super bune...am fost la T la eco...bebe este super bine...este in uter
...are vreo 5 sapt. si ceva...sacul gestional este beton iar embrionul
a inceput sa se formeze...sunt foarte fericita...si T era...a zis ca o sa le sperie pe toate fetele cu laparo ca sunt a6-a persoana care ramine imediat dupa amenintarea cu laparo
... iau in continuare utrogestan, Magne B6 si acid folic...sapt. viitoare merg tot miercuri la Elias sa-l vedem pe bebe cum creste...Va pupic pe toate si hai fetelor repede dupa mine! Amely nu fi trista eu in luna in care am ramas aveam in ziua 10 un folicul de 13,5 mm...iar in ziua 14 ajunsese la 24,7 mm...deci..se poate!
Aileene esti o scumpica si stiu ca tu spui exact ce simti, iar cuvintele tale fac atita bine...diseara o sa pun eco pe site sa-l vedeti pe simburica!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
deca spune:
'Neatza fete dragi! Thea_m multumesc pentru PM!
La mine e intunecat afara si-s trista
Sotul mi-e plecat si vine abia peste 2 sapt, iar eu ...... pana atunci disper!
Sper sa iasa soarele si pe strada mea (in ambele sensuri vorbind)
Pupici si va urez o zi minunata!
Carmen
deca spune:
'Neatza fete dragi! Thea_m multumesc pentru PM!
La mine e intunecat afara si-s trista
Sotul mi-e plecat si vine abia peste 2 sapt, iar eu ...... pana atunci disper!
Sper sa iasa soarele si pe strada mea (in ambele sensuri vorbind)
Pupici si va urez o zi minunata!
Carmen
bety spune:
Gagicute dragi mie, stiam eu ca o sa ma intelegeti.
Multumesc ca sunteti alaturi de mine!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Amely spune:
Multumesc mult de incurajari fetelor
, Tumpi draga, cu foliculul ai dreptate, pe mine ma ingrijoreaza insa cel mai tare endometrul (si pe Moisa de altfel), care este foarte subtirel, 5 mm, daca nu va creste considerabil, nu prea sunt sanse sa sustina o eventuala sarcina... Inainte, in ziua a 10-11-a aveam endometru de min. 8-9mm...
In sfarsit, poate ca in zilele urmatoare s-o mai "ingrasa" si el un pic, ca e anemic rau...
In plus, mai am si niste intepaturi in zona uterului care ma tot supara de cateva zile, dureri la contact si nu stiu de ce, "my husband" e tare ingrijorat, dar nu are ce sa imi faca, am pus-o amandoi pe seama faptului ca am cam "rarit-o" in ultimele saptamani cu
din lipsa de timp, si am hotarat sa "luam masuri", chiar daca asta inseamna invoit de la birou, concediu etc... Sper sa fie doar asta problema.
Cata, ma bucur din tot sufletul ca totul e bine la tine, ma bucur ca a tinut "sperietura" cu laparo, poate o vom incerca si noi... mai stii? Daca are efect?
Ai grija de tine si de samburel
Betica, la asa o veste, normal ca te intelegem, si sa ai parte de un eveniment atat de frumos in viata ta, nu e putin lucru. eu iti doresc multa fericire si sa va dea Dumnezeu sanatate, intelegere si un bebe cat mai curand!
Teo,
te pup dulce-dulce si sper sa ai dreptate cu endometrul, sambata vreau sa nu va mai dau decat vesti bune.
Si de la voi astept tot numai vesti bune!
Va pup cu drag pe toate
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."