Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15
Raspunsuri - Pagina 3
MRL spune:
Fetelor, va pup pe toate!
In primul rad vreau sa o felitit din tot sufletul pe Cata pentru reusita ei si sper sa ii calcam pe urme cat mai repede.
FELICITARI Cata si sa ai grija de tine si puiutul cel mic din burtica.
Scuze ca nu am mai scris de mult despre mine dar nu am avut noutati majore.
Eu sunt prinsa cu multa treaba la serviciu iar in momentul in care reusesc sa scap de acolo fug "la tara" unde am inceput constructia casutei de vacanta. Eu fiind singura din familie care isi poate permite sa plece mai devreme de la serviciu trebuie sa supravegheaz lucrurile pe acolo. Asa ca va dati seama ca alerg ca un titirez de colo colo. Va spun ca imi place asa de mult sa vad cum creste casuta, sa vad cum creste din temelie, sa imi pun amprenta pe acel lucru. In rest nu am noutati si nu stiu cand voi reusi sa imi fac timp sa mai ajung si la dr.(pentru moment).
Teo, succes cu tratamentul, sunt sigura ca totul o sa fie bine pentru tine.
Amely, multa bafta la dr. maine
bety, poate ne dai o veste buna in cateva zile.
Cate un pupic dulce si special pentru toate fetele
LilianaM
aileene spune:
Buna dimineata la toate , in special lui BETTY THEA AMELII si LILIANA de care ma bucur sa le revad din nou ....cat timp a mai trecut !!!! Pe unde-ati umblat , ca n-am mai cunoscut lumea care aparea pe-aicia si n-am mai intrat ! Si asa n-as fi avut nimic nou de povestit , noi...tot pe loc pe loc pe loc , sa rasara...busuioc ! Aici treburile nu se inghesuie asa de repede ca si la voi , n-am norocul vostru sa merg la dr cand eu am chef sa cer o analiza cand eu vreau si mai ales sa decid eu , ce fel de analiza imi trebuie , sau o monitorizare ca sa vad daca foliculii mei au crescut si cat , ca si cand as fi la piata
, ca dac-as putea sigur as face-o , ca mi s-a urat de-atata asteptare
, medicci astia-s tare..."lasa-ma ca sa te las" , nu stiu ce-asteapta atata , infine , scuze daca va umplu capul cu "pasaricile " mele !
Draga BETTY iti tin pumnii sa fie bine si sa urmezi pasii lui Cata cat de curand la
, sper ptr luni sau duminica sa fie bine si sa n-apara rusii
decat dupa vreo 9 luni !!!
LILIANA spor la treaba , la casuta ta ! A mea-i aproape gata , am avut o mica incidenta de parcurs , si nu ne vom putea muta decat peste 2 luni ! Pana una
THEA succes cu tratamentele naturiste , dac-as putea gasi si aici sub acelasi nume , as lua si eu ceva , dar sigur se numeste altfel si n-am de gand sa-mi impletesc limba cerand acele ierburi ! Intr-adevar foliculul tau e taaaaaare de tot , dar n-am prea inteles e cel de-acum , sau asa a fost mai demult , in trecut ? Oricum eu iti tin pumnii si tie sa fie bine !
AMELY dragutica mica , un pic de rabdare si vei vedea soarele iesind si pe straduta ta , sunt sigura ca asa va fi , nu-ti pierde speranta , atunci cand te vei astepta mai putin ,
isi va spune cuvantul , la toate ! Surpriza e mult mai placuta si mai apreciata atunci cand apare pe "nepusa masa" !!!
Numai bine la toate si va trimit mii de
-ici
CATA un pupic si o managiere pe burticuta ta si speram din suflet sa ne dai de stire de puiutul tau , de prima fotografie pe care sa o pui la "cafeluta "ta , da ?

Aileene si Alexandre strengarelul 
thea_m spune:
Liliana cand e gata casuta ne iei si pe noi la aer curat? Ca mie tare imi place la munte!
Aileene din cele ce am citit, intr-adevar suntem favorizate in privinta programului la medic, dar pana la urma veti reusi si voi. Acel folicul era luna trecuta cand am facut inseminarea, nereusita de altfel.
Iulia cum mai stai cu tiroida?
tuturor
Teodora
utocatalina spune:
Liliana mercic din suflet pentru urari...sper sa vin cu vesti bune de la T maine cind ma voi duce la prima eco...maine fac 40 de zile de la ultimul ciclu...pina acum sunt foarte bine...zic eu..
Aileene te pup dulce si sper ca ai primit pm de la mine...sigur am sa pun o poza la cafeluta daca ma ajuta Doamne Doamne si maine merge totul bine la eco..! Fetelor tare mi-as dori sa ma urmati toate cit mai repede! Va iubesc!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
thea_m spune:
Indy pentru chisturi nu te-ai gandit sa urmezi un trat. naturist? Citeam acum despre un trat. cu apilarnil si laptisor de matca care asigura vindecarea, chiar daca la unele organisme reactia este mai rapida, iar la altele mai inceata.
Uite aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7268
Ma gandeam sa incerc pentru ca se pare ca si eu fac chisturi functionale. Acum un an cand mi-a facut operatia pentru SE mi-a scos si un chist, iar anul acesta la laparoscopie, la fel.
Teodora
aileene spune:
CATA am primit PM-ul de la tine , dar nu stiu de ce mi s-a parut ceva ciudat dpdv al subiectului , parca ma simteam pierduta-n spatiu si dezorientata , ca nimeni nu mai venea un timp la discutii si nu mai stiam ce sa fac , dar acum vad ca fetele dragutele revin toate-n galop , atunci hop si eu chiar daca nu prea am noutati sa va dau ! Alexandre este la gradi , iar eu cu treaba facuta , lenevesc pe DC ! Sper ca te simti bine ?! Nu ne-ai povestit reactia husbend-ului cand s-a intors acasa si l-ai anuntat "marea veste" , sau cum ai facut ? Sunt o curioasa inversunata , ce mai ! M-as bucura sa stiu detalii despre bucuria voastra !
si astept
la un album al lui bb-ica tau , personal !
si mie imi esti tare draga si toate
fetele dealtfel !
Thea acum am inteles c-a fost foliculul de luna trecuta , pacat ca n-a fost "cea buna" , oricum "speranta moare ultima" nu ? tinem pumnii in continuare !
Oare Bettyca s-a odihnit bine ? 
Chiar ca de IULIA nu mai stim nimic , hai vino sa ne dai vesti bune si f bune !!! Pupici la toaaaaaaate 

utocatalina spune:
Aileene scumpa....sotul era in Germania la un magazin de scule de pescuit...cind i-am zis a fost gituit de emotie...ce sa mai...mi-a zis ca ma iubeste ca-i pare rau ca nu era linga mine la asa veste...am fost fericita, pentru ca i-am simtit emotia din glas...da fetele au revenit...ce bine...si mie imi era dor de ele...si de tine! Pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
bety spune:
Fetele - dragele mele - de odihnit m-am odihnit eu, dar am treaba asa multa-multa, ca uneori mi-as lua lumea-n cap si n-as mai vrea sa stiu de nimic si de nimeni (referitor la serviciu).
Eu sincer, am citit cand am reusit sa mai i-au o pauza, la servici, ca acasa...ioc timp de net acum.
Plus ca ... deh! Am si eu barbatel acasa si imi umplu timpul cu el.
Si...hai sa va zic, pe 04.06 facem cununia religioasa...dupa 9 ani si am treaba si acasa de nu-mi vad capul!
Deci...nu va suparati pe mine ca nu mai sunt asa vorbareata!
Eu sper sa aud de la voi mai multe, ca deh... gheata a fost sparta si poate mai aud si eu vesti bune.
Uite asa...un bebel, o casuta de vacanta, folicul babani, etc.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Amely spune:
Multumesc Aileene iubita, tu esti o dulce ca de obicei si ne incurajezi pe rand... sper sa se adevereasca tot ce ne-ai prezis, si la tine cat mai curand sa fie un bebe, daca nu, si mai tarziu, oricand e binevenit, nu-i asa? Te sarut cu drag!
Cata, bafta maine la T. asteptam vestile bune!

Acum trebuie sa fug la dr.! Va pup pe toate!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
thea_m spune:
Amely sa vii cu vesti bune.
Bety fie ca cel mai frumos dar cu aceasta ocazie sa fie testul pozitiv pe care il faci in week-end. Nici o problema ca acum nu prea ai timp, pentru asa un eveniment ai scuze, dar sa ne dai si noua de veste, O VESTE BUNA .
Teodora