Va tundeti copiii la 0?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

aaaaaaaaah, va urasc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Per che, Iris? Ce am facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu in fiecare vara am tuns-o pe Mariutza 0, pentru ca nu sta cu niciun chip cu agrafe sau elastice in par, si nici nu sta sa o tunzi altfel.
De altfel noi cind vine vara ne tundem toti 3 la 0.
Vilma uite Mariutzei nu ia cazut parul pina la 7 luni. La 1 an avea par pe care il prindeam in crestet de ziceai ca e o fintina arteziana.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Anca s-a nascut cu un par negru, cu firul fragil. Acest perisor i-a cazut si pe la 8 luni parca era tunsa. Parul care i-a crescut in loc era mai deschis la culoare si avea firul matasos. Am vazut in poza ca Ania Danei are parul cam la fel cum era la Anca, si m-am gandit ca e posibil sa se comporte asemanator.....
Si eu as dori sa-i creasca "pletele" Ancai, dar din pacate creste tot anapoda, ca mereu trebuie sa i-l indrept si ....ca urmare, iar o tund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Lui Danutz i-a cazut numai coditza pe la vreo 6-7 luni (??? daca nu ma-nseala memoria). Acum are parul destul de des si nu foarte subtire, chiar e mai gros decat la bunica-sa, care parca ar avea puf in cap - si NU l-am tuns, dar pana la vara mai este timp destul. Sa ajungem pana atunci.
Va multumesc la toate pt. raspunsuri .

Pt. Bobitza: cred ca sunteti asa nostimi toti 3 tunsi POate pui o poza in album (fara suparare, plz )

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza spune:

Eu l-am tuns deja de 2 ori in speranta unei imbunatatiri calitative si cantitative ale firului de par.
Credeti ca s-a intamplat?!Da de unde!Este la fel de moale si subtire ca la inceput.De atfel ca al meu.Hi-Hi-Hi!!!
Gabi si BB Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Tunsul la 0!... Alta sperietoare dintre cele "traditionale", multe dintre ele existente doar pe la noi. Bineinteles ca nu influenteaza desimea parului, poate doar forma - adica insertzia firelor de par. Desimea, grosimea sint influentate genetic, iar la pubertate baietii mai "cistiga" un avans si datorita testosteronului, care le aspreste si el parul. Asta, bineinteles daca nu au un par mult prea moale datorita mostenirii genetice.
Asa ca nu va repeziti sa slutiti copiii, decit daca-i prea cald, si chiar si atunci e de ajuns stilul "periutza".
Va pupam pe toti!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Hmmm...Tu asa crezi, Simina, ca un copil tuns la 0 este slut? Atunci ce poti spune despre copiii cu cancer, care datorita tratamentului au ajuns sa piarda parul? Eu nu cred ca un copil sau un adult tuns la 0 poate fi slut, mai ales ca este ceva trecator(daca nu este boala, dupa cum am mai zis), intr-o saptamina deja incepe sa creasca parul iar intr-o luna-doua nimeni nu mai stie daca a fost 0 sau nu. Personal, eu cred ca este benefic deoarece scapa bb de perisorul de bb-puful inegal raspindit cum il au multi dintre copii. Eu una l-am tuns pe al meu dar asta nu inseamna ca vara de vara o sa stau cu masina in capul lui. O data e suficient, ca parul sa poata creste uniform, dupa care il tund normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

Fetelor, fara suparare, io nu'l tund niciodata pe Vladutz chiar la O!! Il tund foarte scurt vara, cam nr. 1, dar niciodata 0!! Mi-ar fi groaza sa-l vad asa..Imi da o impresie stranie, de copil bolnav, tocmai adus din spital...
NU DATI CU ROSII!!!!!

Monica, mama lui Vladut, nascut pe 7 mai 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaid spune:

Nici eu nu cred ca tunsul 0 are vreun efect de imbunatatire a calitatii parului...totul e determinat genetic, cred ca abia dupa pubertate se vede ce fel de par va avea un copil. Abia astept sa-i creasca Oanei parul, sa-i fac si eu codite, dar mai am de asteptat muuuult de tot, abia are niste buclisoare amarate, si a implinit deja un an...

Mergi la inceput