(Sper c-am scris bine), la asta ma uit eu acuma pe un canal olandez. Astept intariri de la fetele din zona sa-mi explice ce este, caci eu una ma uit cu uimire la un stadion intreg contaminat de voie-buna, dans si muzica buna. In mod cu totul intamplator m-am oprit in asta seara asupra lui si sa va si spun de ce mi-a retinut atentia concertul asta. La inceput am zis ce-i cu dezlantuirea asta de "forte", artisti de toate varstele, de la tineri la trecuti binisor de 70 e ani imbracati ca la 30 de ani, spectatori asisderea, de la copii pana la babute de 80 de ani, care culmea, par sa stie pe de rost toate slagarele cantate. Se canta fratilor in nestire, se danseaza intr-un ritm ce mie-mi pare country olandez si care hotarat lucru are mare trecere la oameni de toate varstele. Vad babute itindu-se pe scaun cu zambete largi de sans-soucis pe fete, fete machiate si imbracate in cele mai ciudate culori si stiluri, grasi, slabi, urati, frumosi, cu handicapuri si fara, albi si negri, gay si straight, avand in comun un lucru lucru: veselia. Ei, bine, m-a miscat intr-atat frumusetea acestor oameni, a TUTUROR, fara exceptie, contaminati de bucuria de a canta si a dansa impreuna, ca de-as putea m-as alatura lor.
Astept de la voi, fetelor, sa-mi spuneti mai multe despre concertele de genul asta.
pisici, flori si jucarele