Vrancea(6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Roxi ,sar-mana pt incurajari,dar sa stii ca si de sala am uitat de vreo 2 sapt...Is cumplita,fetelor,nu am vointa deloc..
Dar..vorba Andrei,noi sa fim sanatoase!

iselin,esti de coma...chiar ca m-am eliberat ,ca prea eram stresata...

pupici

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Iselin!!!! La multi ani si tot ce iti doresti, sa ti se indeplineasca!!!!

Facem niste uraturi adevarate pe o muzica adecvata! Petrecere frumoasa in familie ! Sanatate, bucurii si sa fii fericita alaturi de cei dragi in !

P.S. M-a derutat anul, dat tot am aflat, dintr-o postare de a ta, ca implinesti 30 de ani!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

ISELIN,
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani Iselin!
Cu intarziere dar ieri nu vazui.
Sa fii sanatoasa si fericita si mult noroc in viata!
(pana la urma cat implinisi? 30 ori 60? Oricum ar fi, multi fericiti inainte!)

Flori, lasa nu te plange, foarte bine ca ai mancat dulce ca nu e normal sa nu mananci deloc...Si eu am mancat faguri cu ciocolata la fel, ziceai ca mi-i ia cineva din fatza si nu mai apuc.. Si apoi, eu ti-am mai zis ca nu ai ce da jos ca arati foarte bine!

Roxi, tragi chiulul?

Lorena, cam slabutza prezenta pe aici...

Dana, ce faci? Ceva vesti despre Liviu?

Kata, iar ti-a murit modemul sau ce facusi?

Speranta? Cristina? Absente nemotivate..

Pupiciosi, la mine e cald rau iar, stau cu ventilatorul langa mine ca aer conditionat nu avem...

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by motanik
Dana, ce faci? Ceva vesti despre Liviu?

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Asteptam sa aflam daca ii fac astazi sau nu dializa(cred asa se spune).Am incercat sa o sun pe Ana dar are telefonul inchis.
Va anunt cand aflu ceva.

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

ISELIN

scuze pentru intarziere,dar ieri nu m-am "prins"

Mergi la inceput

Si eu sunt pe aici, dar ma uit la TV la tenis! Joaca o belgianca si chiar m-as bucura daca ar ajunge in semi-finala! Ii tin pumnii!

Va pup si eu si am sa intru mai tarziu!

Roxana

Mergi la inceput

Fetele,unde ati disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Multumesc, multumesc fetelor!

Perspicace fete!

Si daca tot m-ati urat e ca si cum ati fost aici la petrecere.
Pupici.

Aici s-a facut intr-un sfarsit cald. Mai cu nori, ploaie, dar totusi ziua sunt 20-22C. Dimineata 10-12C.

Daca tot s-a terminat regimul sa va zic printre altele ca am facut o banala prajitura cu mere care a iesit delicioasa. Si parea tare banala.Pardon, se numeste tarta.
Reteta aici:
http://www.gustos.ro/retete-culinare/prajituri/tarta-cu-mere.html

Iar la petrecere tortul a fost cu frisca, crema de branza si capsuni, o bunatate. Fara exagerari. Au un stil aici de a face prajiturile de-ti vine sa mananci si suportul.
Si chiar de am mancat nu m-am ingrasat. Ce bine! DE fapt am fost o slabanoaga toata viata, dar in criza anilor probabil mi-e frica.

V-am pupacit inainte sa va tampesc cu totul.

Mergi la inceput

Flori, eu sunt pe aici, am citit vestile despre Liviu de la discutii generale si m-am bucurat pentru el! Am vazut si pozele si parea foarte optimist! Sunt foarte fericita si ii doresc din tot sufletul multa sanatate!

Iselin, si eu fac o tarta cu mere, dar e cu grilaj deasupra si care imi place foarte mult! Si reteta ta suna foarte tentant si in plus mi se pare si mai simplu de facut decat a mea! Poate o adopt!

Altceva ar fi ca belgianca s-a calificat, dar Hanescu al nostru a pierdut! Poate la anul trece de sferturile de finala si ajunge si el in semi-finale!

Va pup si mai intru!

Roxana

Mergi la inceput