Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Monica b, vesti bune as vrea si eu sa va dau. Si desi am ingredientele necesare unui bb, parca nu-mi vine sa cred ca mi se poate intampla mie , cu toate ca le-am exasperat pe fete luna asta cu feelingul meu. Cred ca dupa ce vin rusii o sa ma treceti cu toate in categoria "nebuna de ianuarie-februarie" si "asa nu"
Legat de temperatura: este bine sa o iei la aceeasi ora dimineata (in cazul meu la 7). Daca te trezesti peste noapte si adormi la loc fara sa faci gimnastica sau sa te agiti prea mult, e OK, temp la ora obisnuita e buna. Daca te trezesti si nu mai adormi, iei temperatura la ora respectiva si fertility o va "ajusta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Hi, hi, hi!
Poate nu ar fi rau sa se deschida topicul cu "Nebune de..." Dar de ce "ianuarie-februarie"? Mai bine de "mai-iunie", ca eu m-as inscrie de ieri chiar!

Ale tu ti-ai propus o pauza mai lunga de 3 luni?? Uau! Ar trebui sa iau niste lectii de rabdare de la tine... A! si multzam si eu de adresa FertilityFriend-ului.

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata si eu, mai spre pranz...
Irina, bine-ai venit printre noi ,urarea mea are
acelasi tel final: prinde barza de-un picior cat mai repede,

Ale, ma bucur mult ca te mai "citesc",sa stii ca toate
fetele de-aci noi sau vechi ne-am intrebat daca esti bine, si ne-am rugat sa fii bine.
Iti multumesc si eu ptr adresa de la fertility, cred ca si eu am nevoie, mai ales ca acel"ovulation calendar" pe care l-am gasit eu, nu prea ma mai ajuta, ca ultimele doua CM au fost varza.
Mie iar mi-a intarziat 4 zile si cand mi-a venit am patit la fel, o durere de cap ce m-a tinut toata ziua; bine ca m-a durut si burta toata noaptea si ziua urmatoare de n-am inchis un ochi.

Mishu, si de tine ma bucur tare ca te-ai mai optimizat, continua sa fii increzatoare.
Eu m-am gandit sa ma duc la biserica. Sa ma rog, sa aprind lumanari, si poate gasesc un preot sa-mi citeasca pentru ce-mi doresc, ca stiu ca sunt care au harul asta.
M-am hotarat sa-l pun si pe-Al Meu sa faca o spermograma, macar asa, de verificare. Intrebare: daca ii iese bine, e cazul sa mai ia vit. E sau Maca ?

Andreea

Mergi la inceput

AA, si ca de obicei, va ametesc de cap cu vorbaria mea !da', credeti-ma, am atatea in cap incat mi-e teama sa nu uit ceva !

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

In primul rand, bine v-am gasit si bine ai venit, Irina, sa fugi repede la !
Alexia, sa-ti fie gura aurita si sa fugi de langa noi la cat mai repede si te urmam indeaproape...
Eu nu am nici un semn, sunt in z9 DPO, am facut un test alaltaieri (z7), negativ mai astept si invat sa am rabdare de la Ale! Azi am avut temp 37.00.
Ale, ne bucuram ca ai revenit printre noi, sper din sufletel ca ti-ai mai revenit un pic...daca voi credeti ca asa este mai bine, noi toate va vom respecta decizia...dar sa stai cu noi, sa putem vb... ce inseamna "o pauza"? va protejati, sau pur si simplu nu te mai gandesti la asta si lasi totul sa decurga normal, fara interventii de nici o natura?

la fetite! un ingeras care va iubeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibanilevici spune:

salut!ma primiti si pe mine?
ma bucur ca existati fetitelor
va citesc de mult si am invatat f multe lucruri de la voi
sper sa ajungem toate la gravidute cit de curind

Mergi la inceput

Fetelor care luati Maca, cat v-a costat pe voi, ca eu am gasit la Sensiblu si mi s-a zbarlit parul cand am vazut pretul?!

Si m-am apucat si eu de fertilityfriend . Bine, ca azi e a3a zi a CM si cum nu mi-am luat temp. bazala si nici mucusul nu stiu cum e, de-abia de maine o sa introduc toate datele.Voi stiti daca o sa iasa ceva sau am pierdut trenul luna asta ptr indicatii corecte??

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Andicu este 425.000 lei flaconul de Maca de 90 de tablete!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

, deci atata este...probabil ca o sa le iau oricum, macar sa ajute !
Mai am o intrebare :eu cum socotesc acum , ca mi-au venit rushii duminica noaptea, duminica-prima zi sau luni-prima zi? ca nu stiu in a cat-a zi sunt martea viitoare? a9a sau a10a ?
M-am tampit de tot, dupa atata timp am pierdut si sirul numaratului !

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu daca e trecut de 24, socotesc ziua in curs! acum..depinde de fiecare.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput