Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31
Raspunsuri - Pagina 6
Mishulina spune:
Buna seara fetelor,ce mai faceti? Ma bucur sa fiu cu voi....
Motzunica cred ca Miro are dreptate,poate e prea devreme ca sa poti trimite PM,cred ca se va activa si la tine optiunea in curand,ca de la alti membri primesc PM,asa ca nu stiu de ca iti da mesajul ala,in afara de varianta de mai sus..In schimb eu ti-am mai trimis azi un PM..l-ai primit?
Va
si noapte buna...
Ina
Mirona spune:
Mishulina, curajoasa mica, ma bucur sa vad ca ti-ai revenit putin.
Pe mine ma trec din nou naduselile ... de ce? Eu am facut testul in z.8-a DPO si a fost negativ, la 9 zile dupa pregnil. Asta asa ca voiam sa vad si eu 2 liniute, chiar daca era influentat de injectie.
Acum suntin 11 DPO, temperatura tot naspa, dar au inceput sanii sa ma supere.
Mai rabd, dar asa as vrea sa se intample ceva, ori ... ori.
Acum vreau sa si reiau tratamentul naturist.
Mishu ... parca si tu ai facut ceva naturist, nu vii si tu pe la Discutii despre trat. nat. putin? 
Miro
Mishulina spune:
Miro draga
as veni cu drag la Tratamente Naturiste dar eu nu iau decat ceaiuri "de nervi",ca sa pot dormi....
O singura data am facut cura cu tinctura de telina...Acum,luna asta trebuie sa stau "cumintica" sa vad ce se intampla dar de luna viitoare as vrea sa incep si eu ceva...Problema la mine nu e de natura endocrina,se pare(mi-ar fi fost mai usor asa) ci de natura mecanica postinfectie care nu stiu daca are leac naturist...Daca auzi asa ceva vreodata,sunt foarte interesata sa experimentez..
Ina
Mirona spune:
Mishulina mica si scumpa, ai vorbit cu Livia? Te poate ajuta, asta stiu sigur, eu prea multe nu stiu, dar si in tratamentul ei e ceva antiinflamator - carpiconul. Fa bine si scrie un mail, sau chiar la subiectul ei, te va ajuta cand are timp.
Faza cu tratamentul naturist ... am gasit un subiect mai vechi ... la care postam amandoua despre ceaiul de napraznic ... de aici am dedus ca si tu ai luat ceva naturist.
quote:
eu nu iau decat ceaiuri "de nervi",ca sa pot dormi....

haioasa ca intotdeauna.

Miro
Catalina spune:
Cata hai ca ma indrept vertiginos spre rushi. Pun pariu ca iar vin mult mai devreme ... deja temp a inceput sa scada serios.
In alta ordine de idei, pastilele astea MACA crezi ca interactioneaza cu ceea ce iau eu acum, antidiabetic?
Catalina
coralia76 spune:
Buna fetelor!
Ieri ne-a fost "taiata" legatura la internet,au avut cei de la firma ceva probelem si toata ziua am stat ca pe ace ca n-am putut intra sa stau de vorba cu voi.
Luni am fost la control,nu mi-a mai facut eco doar control,a zis ca totul este ok si mai merg peste o luna in 16 iunie.Aveam niste emotii de ziceai ca sunt apucata de streche,dar dupa ce mi-a zis ca e in regula cu bebe m-am mai linistit.
Acum de dimineatza am citit ce ati scris voi pana acum,Mishulina esti o luptatoare si pana la urma iti vei vedea visul cu ochii ca Dumnezeu nu uita niciodata de cei buni si te va rasplati.Stiu ca ti-e foarte greu,dar totodeauna trebuie sa fii tare pentru bebeul mult asteptat.
Am vazut si fete noi,sedere scurta la aspirante!
Ale draga asteptam un semn si de la tine,stiu ca ai scris ca vei lua o pauza dar cu spirjinul fetelor eu zic ca vei reusi sa treci mai usor peste necazul asta.
Va pup!
Alexia27 spune:
Fetele frumoasele 
Eu nu stiu ce am ca de vreo saptamana ma trezesc in fiecare noapte si adorm la loc destul de greu. Azi noapte m-am trezit din ora in ora si la 4,50 mi-am luat temp: 36,5. Sa mor. Bine, asta era cu 2 ore mai devreme decat de obicei. Abia la 5,30 am adormit la loc si la 7,30 temp era la locul ei 36,8. Vineri sau sambata astept rusi. Da doamne sa nu vina! Maine bifez un Diaspot dar mi-e o frica!
monica_b spune:
Alexia sa vii si tu cu vesti bune.
Chiar voiam sa intreb cum e cu temperatura daca te trezesti peste noapte din 3 in 3 ore? O iei la ultima trezire, sau cum?
Mishulina imi pare tare rau sa aud ca-i asa complicata situatia ta, dar bine macar ca stii care-i baiul si ca esti optimista. Bravo la tine! sigur o sa se rezolve. Cauzele mecanice am tot auzit mereu ca se rezolva si, cum am inteles ca esti un "challenge" pt. dr. T, probabil iti va acorda toata atentia si va face totul sa te treaca cit mai repede in "palmares". 
Iepurica am vazut ca Periodin-ul ala de care intrebam contine extract de Vitex Agnus Castus, care am inteles ca face minuni la dereglarile hormonale. Acu... eu sint confuza ca gaina in noapte. Nu mai fac nici un tratament. Trebuia sa fac HSG luna asta, dar rushii s-au imbatat pe undeva, ca intirzie de vreo 8 zile, si am pierdut trenul. Doctora imi pleaca din tara pina la sf. lunii si mi-a zis sa nu iau nimic, sa astept. Ce? Testele se negativeaza unul dupa altul... Si acum nu am curaj nici Periodin-ul sa-l iau, stau cu el pe noptiera si-i dau tircoale zilnic. Mai bine ma duc sa
. Tu cind faci histero? Sau inca nu ti-a facut programarea?
Monica
Aspiranta in stand-by
Alé spune:
Buna dimineata, fetele.
Sint si io pe aici... Va multumesc ca va ginditi la mine
, sinteti niste dragute cu toatele.
Mishu, imi pare rau ca ai trecut prin toate cite ai trecut, dar ma bucur ca ti-ai revenit psihic si ca acum esti bine. 
Irina, bine ai venit si sa stai cat mai putin, adica sa dai fuga la
. Sfaturile mele sunt cam asa:
1. Iti recomand cu mare caldura un termometru digital, face bip cind termina de masurat si unele dintre ele au si memorie, adica iti redau ultima temperatura inregistrata, in caz ca o uiti sau nu o notezi.
2. Temperatura poti sa o iei si oral si vaginal, temperaturile orale sunt ceva mai mici, dar sint mai mici per ansamblu, deci graficul este la fel de relevant. Avantajul este ca daca folosesti termometrul oral, il pot folosi si alti membri ai familiei
.
3. Decit sa umpli noptiera de foite, foicele, carnete, carnetele, pixuri si alte minuni, fa-ti un cont pe www.fertilityfriend.com, unde nu numai ca poti introduce temepraturile zilnice si alte semne de ovulatie (mucus, teste de ovulatie, etc) dar iti si arata ziua ovulatiei, in functie de temperaturi si de celelalte semne.
Iti mai recomand sa citesti cu atentie "Help"-ul de pe fertility, iti va raspunde la majoritatea intrebarilor legate de temperaturi, grafice, mucus, etc. Daca nu te descurci cu engleza, sintem noi aici, la "Help".
Foarte buna ideea ta de a-ti lua temperatura, in conditiile in care tu ai un ciclu lung si banuiesc ca nu stii cind ovulezi. Dupa 2-3 luni o sa reusesti sa-ti dai seama cind este perioada fertila si cind este momentul sa ovulezi. Si poate data viitoare o sa ie cu noroc, adica cu bb.
Va pupa fata 
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
Alé spune:
Am uitat sa scriu de mine...
Io... sint in ziua 6, am o durere de cap infioratoare care nu s-a mai oprit de saptamina trecuta, de dinainte de a-mi veni CM. In rest... mai nimic.
Ieri am avut o temperatura uriasa pt aceasta perioada, 36.73, dar azi vad ca e mai mica 36.51 si probabil va mai scadea. Bine, in conditiile in care mi-a venit CM la 36.93 (!!), adica imens pentru mine.
Psihic, ma refac incet,incet... Stiti cind mi-e cel mai greu? Cind plec de la birou. La servici imi umplu ziua si mai uit, dar cind sint in masina, cu gindurile aiurea, ma loveste melancolia... E greu cind se intimpla prima data. Sper sa fie si ultima...
Oricum, sintem hotariti sa mai aminam, din mai multe motive. Am luat impreuna aceasta decizie si asa ramine. Dar parca il aud peste vreo 3 luni ca ma intreaba "cind imi faci si mie un bebelus sa am si io cu cine sa ma joc?", sa vedeti cum ma topesc toata...
Cam asta e. Va pup inca o data 
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé