Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31
Raspunsuri - Pagina 17
violica spune:
Sunt un nou membru care ar avea nevoie de ceva sfaturi pt problemele pe care le am!Evident ca ne eu si sotul meu ne dorim ffffff mult un bebel care nu prea vrea sa vina !Pana acum am facut 2 inseminari la Giulesti cu prof Marinescu si dr Moisa !As vrea sa-mi spuneti cate ceva despre ce investigatii ati facut !Multumesc f mult!
Costi spune:
Voua va este frica de o faza luteala prea scurta luind progesteron prea devreme si eu ma vait de utrogestan luat din ziua 11 si am ajuns la o faza luteala de 22 zile - si testul negativ clar.
Doamne prin cite trebuie sa trecem zi de zi si altele...care nu le pot numi femei ii ucide ca pe banda.
Elena
Costi spune:
Mishu, cum a inceput la tine ciclul pe utrogestan ca eu sunt in ceata rau de tot.
Dimineata era secretia bejulie, dar, este deja ora 22.28 si n-a inceput, nici macar asa colorata nu mai este secretia ca dimineata.
Burtica ma doare, dar in crampe nu permanent.Ce fac, mai iau sau nu utrogestan in seara aceasta?
Elena
Mirona spune:
Costi, ce sa-i faci ... asa e lumea asta ... rau facuta.
eu te citesc de azi dimineta cand ne scriai de cum arata mucusul tau (sau nu erai tu?), eu nu vreau sa te supar dar asa a fost si la mine luna asta, a inceput ca un mucus galbui ... de ziceam ca e din nou ovulatie, apoi s-a facut maroniu si au urmat rushii. Nasol .. dar n-am ce face.
Nu vreau sa te superi dar arata a rushi la tine si dupa cate stiu eu utrogestan - da intarzieri. De ce nu-l opresti? Vine menstra si o iei de la capat. Sunt prea directa? Scuze, dar asa ... numai te chinui.
Din nou: parerea mea. Poate mai primesti si altele.
Miro
Mishulina spune:
Costi sunt total de acord cu Mirona: mie NU mi-a venit ciclul pana ce nu am intrerupt Utrogestanul.Eu l-am intrerupt ca eram sigura ca nu am de ce sa il mai iau(tocmai primisem rezultatul b-Hcg = negativ)si in aprox 24 de ore mi-a venit...4 zile de intarziere(in premiera)m-a chinuit cu niste secretii foarte reduse cantitativ (mai mult niste pete)de culoare rozalie,foarte palida si am senzatia ca daca nu l-as fi intrerupt nu-mi venea ciclul nici azi....Poate ca ar trebui intr-adevar sa-l intrerupi daca testele sunt clar negative...
Alexia,iarta-ma daca par "Gica Contra" si ma pun contra vantului cand toate indiciile zic altceva,dar imi doresc asa de mult sa reusim toate,ca meritam,nici nu stiu daca e din optimism sau din disperare...Cred ca si eu am nevoie de o speranta si incers sa-ti induc si tie una...
Iepurila,am primit PM-ul dar ma da gata asteptarea asta...Eu sunt in asteptare,tu la fel si tare as face ceva si nu stiu ce,ca timpul tot "ucigator" de incet trece..
Cata,ma bucur ca sunteti bine si abia astept vesti de la prima Echo...
Motzunicule,nu stiu ce sa zic...mai ia Utrogestan cateva zile,n-are ce sa strice dar iti spun,la mine nu au venit rushii pana nu l-am intrerupt...Cat despre spermograma si eu cred ca e puternic influentata de stres,chiar daca pare neverosimil...
Taniutza,
sigur ca sunt "pe baricade" cat m-or m-ai tine puterile dar daca o prind pe Coana Barza tot ii smulg penele din coada!
Violica,bine ai venit la noi
si sedere scurta!
P.S. Fetelor,ar trebui sa deschida cineva un capitol nou ca prea ne "inghesuim" aici,eu nu mai am puterea sa o fac...
Ina
Oana_B spune:
hai ca vad deschid io, nu v-ati plictisit sa va inghesuiti aci pe 11 pagini?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49299
sa poftiti
Oana_B