urgent!!! PASAPORT!!!

urgent!!! PASAPORT!!! | Autor: maria2mami

Link direct la acest mesaj

Pentru ca am o fetita de 2 anisori nu am timp si nici rabdare sa ma duc pana la sectia de politie de care apartin sa ma interesez.
Am nevoie URGENT de pasaport pentru mine si fetita pentru a pleca in Belgia pentru transplantul de ficat a lui Mihaita Hogas (vezi anunturi unmanitare).
Pntru ca nu am cu cine sa o las pe Maria in ro, o voi lua cu mine!
Am mai multe intrebari pentru cine ma poate ajuta:
-pe 30 mai incep serviciul....ce fac cand voi pleca?...ce fel de concediu imi pot lua?
-cum fac: pasaport separat sau pentru amandoua intr-unul?
- ce acte sunt necesare?
-in cat timp este gata?
-cat ma costa?

Multumesc

mmiha

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Chiar nu si-a facut nimeni pasaport in ultimul timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ACTE NECESARE:
- actul de identitate (carte de identitate, carte de identitate provizorie, buletin de identitate) #150; original și xerox

- certificatul de naștere #150; original și xerox

- chitanțele privind achitare la CEC a taxelor de emitere a pașaportului (957.000 lei)

- în cazul preschimbării solicitantul va prezenta și pașaportul anterior

- pentru situațiile prevăzute de art. 12 al. 2 al Ordonanței Guvernului nr. 65/1997, se va prezenta și chitanța pentru taxă de urgență (100.000 lei)de la CEC

ACTE NECESARE pentru includerea copilului in pasaport:

- cerere tipizată model 4 (de includere ulterioară a copiilor minori până la 14 ani) #150; cererea se ridică de la ghișeu

- 2 fotografii 2,5x3,5 ale copilului ce urmează a fi inclus în pașaport (numai pentru cererile depuse la cele 6 formațiuni teritoriale de evidență informatizată a persoanei)

- consimțământul dat în fața notarului public de către celălalt părinte cu privire la acceptul includerii copilului în pașaportul soțului (soției) și implicit a expunerii acordului de a se deplasa în străinătate însoțit de reprezentantul legal. Consimțământul scris al celuilalt părinte nu este necesar pentru părintele căruia minorul i-a fost încredințat prin hotărâre judecătorească.

- certificatul de naștere al copilului #150; original și xerox

- actele de identitate ale părinților #150; original și xerox

- chitanțe CEC 30.000 lei #150; taxă includere și 30.000 lei taxă înregistrare cerere (total 60.000 lei)

Potrivit Ordonanței Guvernului nr. 84/2003, în cazuri temeinic motivate și justificate, la cererea ambilor părinți ori a reprezentantului legal, se poate elibera pașaport individual copilului minor care nu a împlinit vârsta de 14 ani. Părinții copilului minor vor motiva în scris, potrivit art. 9 și 11 din Ordonanța Guvernului nr. 65/1997 privind regimul pașapoartelor, situația concretă de solicitare a eliberării pașaportului minorului care nu a împlinit 14 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Multumesc frumos Mercedes!
Te mai deranjez cu o intrebare, de fapt mai multe:
-stii cat dureaza la urgent si cat dureaza, asa simplu?
-daca-l fac la urgent! ma intreaba motivul(am nevoie de acte doveditoare)?

Astept cu nerabdare raspuns!

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Pentru situatiile de urgenta, respectiv obtinerea pasaportului in termen de 3 zile, persoanele interesate se vor adresa serviciilor publice comunitare pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor simple, in cadrul programului de audienta (pentru Capitala acesta se desfasoara zilnic, de luni pana joi, intre orele 12,00-14,00, iar vinerea, intre orele 10,00-12,00, la sediul din str. Nicolae Iorga nr. 27-29, corpul C, camera 2).

Reprezinta situatie de urgenta imbolnavirea grava ori decesul unei rude apropiate, efectuarea unui tratament medical de urgenta, citarea intr-un proces in strainatate sau alte situatii temeinic justificate pentru care sunt necesare acte doveditoare.

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.

Mergi la inceput