testul de sarcina se poate insela?

testul de sarcina se poate insela? | Autor: pisoi3

Link direct la acest mesaj

salutare fetele,

Tocmai am facut un test de sarcina de la Germanmed si mi-a iesit pozitiv, cu 2 liniute de aceeasi culoare si marime. Intrebarea mea ar fi urmatoarea: un test de sarcina se poate insela, adica sa dea un raspuns fals pozitiv? Am citit testul dupa aprox. 5 minute, ca scria pe el ca se citeste rezultatul intre 1 si 5 min. Mentionez ca nu am facut nici un fel de tratamente de fertilitate, nici nu am luat vreo pastila care ar putea influenta rezultatul. Noi incercam sa avem un bebe de aprox. 1 an si 6 luni si deja intentionam sa adoptam, credeam ca avem vreo problema de nu am ramas gravi pana acum.
Nu pot sa cred ca a iesit testul pozitiv, este prima oara in viata mea (am 28 de ani) cand raman insarcinata. Ma tot gandesc ca este o greseala a testului, incercam de atata vreme si nimic iar acum cand practic ne luasem gandul, uite ca e testul pozitiv. Sunt in a 46a zi de la prima zi a ultimei menstruatii dar eu nu am ciclul regulat, imi vine fie la 34 fie la 40 de zile.
Vi s-a mai intamplat vreodata sa faceti un test, sa iasa pozitiv si voi sa nu fiti gravidute?
Il astept pe sotul meu sa vina acasa si sa mai fac un alt test, l-am rugat sa mai cumpere el unul si sa vedem. Dar, repet, nu pot sa cred! Multumesc mult de ajutor.
Pupici la toate
Anda

toujours optimiste

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Vrei un raspuns de genul: test pozitiv, sarcina nema ...sau test negativ, bb in burtica ?

Daca nu ai chisturi sau alte dracovenii, peste vreo 8 luni si jumatate te vei numi mamica.

Tu nu citesti forumul? Dupa un an si jumatate doar, ce concluzii atat de definitive si drastice ai tras, incat sa te duca la adoptie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pisule, sa dea Dumnezeu sa fie asa!
Eu una nu am mai auzit sa se pozitiveze fals daca nu ai facut nici un tratament. Am auzit insa sa iasa negativ si totusi sa fii insarcinata.
Mai fa unul azi si maine dimineata fuguta la laborator si fa analiza de sange Beta HcG!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu cred ca e cu ochisori, bravo!
Mai fa un test si spune-ne si noua rezultatul.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pisoi3 si eu te-as sfatui sa mai faci unul, din aceeasi marca, n-ar strica maine un test de sange, asta asa pentru siguranta ta.

Mama Chi, da ce tare ai luat fata. Mie daca-mi raspundeai asa ... imi pierea pofta de forum ... pentru o saptamana.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Pisoi ia baga tu maine un test Diaspot sau Dr. Sigur ori Barza...daca si astea ies pozitive...sigur esti grea!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Fals negativ se poate, daca e facut prea repede.
Fals pozitiv nu se poate.
Ori mai faci un test (eu asa ma facut) si te minunezi si la alea 2 liniute, ori faci un test de sange (la care m-am minunat si eu) care iti da, nu numai rezultat 100% pozitiv sau negativ, ci dupa care se poate stabilii si varsta sarcinii (tu neavand ciclu regulat), pt ca da exact si concentratia de HCG din sange.
Eu te felicit!
Sa aduci vesti.
Pupici

POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

buna fetele,

In primul rand multumesc din inima pentru raspunsurile voastre, ma ajuta foarte mult, e minunata comunitatea care exista pe Despre copii.com.
Am mai facut un test (Femina, tip caseta) in seara asta si a fost chiar foarte pozitiv, ca sa zic asa. Sotului meu nici nu ii vine sa creada, mie nici atat! Ne-am dorit atat de mult bebele asta si ne-am stresat atat de mult ca nu l-am avut mai repede (de, cu cat te stresezi cu mai mult atat nu iti iese) incat in cele din urma am ales adoptia (si acum raspund la intrebarea ta, Chi) pentru ca nu eram pregatiti sa trecem prin analize si tratamente daca ar fi fost nevoie si pentru ca ne doream atat de mult un bebe incat nu conta daca e al nostru sau e adoptat. Teoretic se spune ca daca dupa un an nu ai bebe sa incepi sa iti pui intrebari si noi exact asta am facut si apoi am luat aceasta decizie. Si uite ca bebe a venit cand ne-am asteptat mai putin... Nici nu constientizez inca, e ora 12.30 noaptea si eu nu pot sa dorm de emotie, stiu ca am un puiut in burtica dar mi se pare incredibil... E un sentiment de nedescris si va doresc din suflet sa va bucurati si voi (pentru fetele care inca nu au bebiti) de acest sentiment superb si sa va dea Dumnezeu un puisor cat mai repede.
Maine dau telefon sa imi fac programare la doctor si va voi tine la curent. Acum ca am facut doua teste si am citit si ce mi-ati scris voi nu prea ma mai indoiesc dar dupa primul test eram ca Toma Necredinciosul, nu imi venea sa cred! Am numarat linuitele alea de cateva ori si il mai intrebam si pe sotul meu daca e sigur ca sunt doua, de parca eu nu stiam sa numar! Va dati seama cat de ametita eram!
Va pupic pe toate, multumesc inca din nou pentru sprijinul vostru si va spun ce am facut la doctor.
Anda

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Pisoi3 felicitari din suflet...ai grija de tine si de bebe strumf!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Felicitarile mele! Ai grija de tine si de micut. Sarcina usoara si sanatos si frumos.

Miro

Mergi la inceput