Rosul unghiilor
Sunt pe aici fete care au avut probleme cu copiii referitor la faptul ca-si rod unghiile?
Daca da cum i-ati dezvatat?
Sunt un pic ingrijorata pentru ca Andrei al meu cred ca asta face. Nu sunt sigura, nu l-am vazut niciodata dar e clar ca ceva se intampla pentru ca eu nu i-am mai taiat unghiile de vreo luna jumate si totusi nu are unghiile crescute. Mai ramane sa intreb la gradinita, desi nu cred ca stau ele sa le taie unghiile.
, care de ziua femeii implineste 5 anisori
Raspunsuri
anamaria spune:
Si Bogdan (2 ani si 7 luni) isi roade unghiile... dar crede-ma, daca si le roade, l-ai vedea si acasa, ca mai mereu cand nu are alta ocupatie isi roade cate o unghie...
Eu ma rezum la a-i spune iar si iar sa nu le mai manance, ca e urat, face buba la degete, etc. Insa, din pacate, rezultatele nu se vad mai deloc!
Eu mi-am mancat si eu unghiile, pana pe la 17-18 ani, cand am avut un moment de revelatie si am zis ca arata cam naspa... acum le am normale, lungi... dar sa nu-i intrebam pe ai mei ce au facut si n-au facut ca sa ma dezvete (ardei iute, boia iute, piper, piatra vanata, etc) si DEGEABA! Asa ca...
daca dragoste nu e, nimic nu e!
mumulina spune:
si pe Alexa (5 ani) am prins-o ca isi rodea unghiile. de fapt, nu am prins-o in direct, ca sa zic asa, dar cand i-am controlat unghiile erau neuniforme, unele roase pana-n carne...a recunoscut in final ca si le rodea la gradi, ba de plictiseala, ba ca o enerva o unghie care i se parea prea mare. i le-am taiat, pilit, dat cu lac, i-am explicat ca acum are unghii de domnisoara si nu si le-a mai ros. cred ca au ceva probleme copiii cand procedeaza in felul asta, o stare nervoasa, ii nemultumeste sau ii macina ceva, poate sunt speriati de vreun lucru sau i-a enervat vreo persoana, nu stiu ce sa zic dar in mod sigur exista un motiv.
,don'soara Alex si bb Teo
mirelam spune:
Multumesc de raspunsuri, fetelor.
Acum sunt mai mult ca sigura ca isi roade unghiile pentru ca am intrebat la gradinita daca i-au taiat ele unghiile si mi-au spus ca nu. Categoric.
Ce ma uimeste este ca arata ca si taiate, adica-s frumoase, uniforme si nu par roase.
Deci, daca eu nu i le-am taiat, mama mea nu, la gradinita nu, atunci nu mai ramane decat varianta cu rosul, desi nimeni nu l-a vazut pana acum.
Sau, ca sa fac o gluma, poate nu-i mai cresc.