Rosul unghiilor

Rosul unghiilor | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

Sunt pe aici fete care au avut probleme cu copiii referitor la faptul ca-si rod unghiile?
Daca da cum i-ati dezvatat?
Sunt un pic ingrijorata pentru ca Andrei al meu cred ca asta face. Nu sunt sigura, nu l-am vazut niciodata dar e clar ca ceva se intampla pentru ca eu nu i-am mai taiat unghiile de vreo luna jumate si totusi nu are unghiile crescute. Mai ramane sa intreb la gradinita, desi nu cred ca stau ele sa le taie unghiile.

, care de ziua femeii implineste 5 anisori

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Si Bogdan (2 ani si 7 luni) isi roade unghiile... dar crede-ma, daca si le roade, l-ai vedea si acasa, ca mai mereu cand nu are alta ocupatie isi roade cate o unghie...
Eu ma rezum la a-i spune iar si iar sa nu le mai manance, ca e urat, face buba la degete, etc. Insa, din pacate, rezultatele nu se vad mai deloc!
Eu mi-am mancat si eu unghiile, pana pe la 17-18 ani, cand am avut un moment de revelatie si am zis ca arata cam naspa... acum le am normale, lungi... dar sa nu-i intrebam pe ai mei ce au facut si n-au facut ca sa ma dezvete (ardei iute, boia iute, piper, piatra vanata, etc) si DEGEABA! Asa ca...

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

si pe Alexa (5 ani) am prins-o ca isi rodea unghiile. de fapt, nu am prins-o in direct, ca sa zic asa, dar cand i-am controlat unghiile erau neuniforme, unele roase pana-n carne...a recunoscut in final ca si le rodea la gradi, ba de plictiseala, ba ca o enerva o unghie care i se parea prea mare. i le-am taiat, pilit, dat cu lac, i-am explicat ca acum are unghii de domnisoara si nu si le-a mai ros. cred ca au ceva probleme copiii cand procedeaza in felul asta, o stare nervoasa, ii nemultumeste sau ii macina ceva, poate sunt speriati de vreun lucru sau i-a enervat vreo persoana, nu stiu ce sa zic dar in mod sigur exista un motiv.

,don'soara Alex si bb Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Multumesc de raspunsuri, fetelor.
Acum sunt mai mult ca sigura ca isi roade unghiile pentru ca am intrebat la gradinita daca i-au taiat ele unghiile si mi-au spus ca nu. Categoric.
Ce ma uimeste este ca arata ca si taiate, adica-s frumoase, uniforme si nu par roase.
Deci, daca eu nu i le-am taiat, mama mea nu, la gradinita nu, atunci nu mai ramane decat varianta cu rosul, desi nimeni nu l-a vazut pana acum.
Sau, ca sa fac o gluma, poate nu-i mai cresc.

Mergi la inceput