II multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

cat de bun si minunat este Dumnezeu prin faptul ca atat de mult ne-a iubit incat a dat pe unicul sau fiu sa moara pt noi!
cat de maret si intelept este Dumnezeu prin faptul ca face posibil miracolul unei noi vieti inlauntrul nostru!
cat de adevarat este faptul ca Dumnezeu exista prin faptul ca-L descoperim in zambetul copiilor,in frumusetea florilor si a cerului albastru!
te laud Doamne ca binecuvantezi sufletul meu,pt ca bunatatea ta dureaza in veci,pt ca esti umbra mea pe mana mea cea dreapta,pt ca ma pazesti la plecare si la venire si pt ca-Ti pleci urechea la rugaciunile mele!promit sa Te iubesc si sa Te urmez indiferent de piedicile care mi se vor pune,pt ca Tu esti Pastorul meu si nu voi duce lipsa de nimic.
mirelutza6+
"EU sunt lumina ,adevarul si viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

...si eu,
Ii multumesc bunului Dumnezeu de cate ori imi amintesc ca am un soare mic acasa pentru care traiesc , respir si muncesc, ca am o familie normala cu suisuri si coborasuri cu tristeti si cu bucurii si un sot cinstit si muncitor, ca imi traiesc parintii si ca am un frate si cumnati si cumnate de treaba... ca florile infloresc primavara ca e soare, luna si curcubeu peste pamant, ca avem apa si ploaie si ca simtim , ca se nasc copii sub soare si avem inca dragoste sa ii crestem.
... si mai ales ca am cui sa spun toate astea.
Va sarut dulce si Doamne ajuta tuturor.
DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

quote:
Originally posted by DanaR

...si eu,
Ii multumesc bunului Dumnezeu de cate ori imi amintesc

Si sigur ar trebui mai des. Si cateodata ar trebui sa-i multumim si pentru necazuri pentru ca prin ele ne intarim si avem puterea sa mergem mai departe.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

...in primul rand pentru minunea pe care a facut-o, la venirea pe lume a fetitei mele, pe care toti medicii o vedeau ca fiind bolnava...nu a mai avut nevoie de nici o operatie...Dumnezeu a avut grija de ea, a facut-o bine. Toti medicii s-au minunat!

...pentru ca fetita mea este atat de sanatoasa, pentru ca ii merge atat de bine, pentru ca in fiecare zi ma ia in brate si ma pupa, desi nu are inca nici 10 luni, pentru ca bate din palme atunci cand ii cant!

...pentru ca toti cei dragi mie sunt sanatosi - asta e cea mai mare bucurie!

Mada si Sofia Maria, 12/08/2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

ii mutumesc pentru ca exista, pentru ca am in cine sa mi pun nadejdea ca ma va ajuta si calauzi intotdeauna, pentru acel "cineva" de absoluta incredere

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Si eu de asemenea ii multumesc pentru ca exista, pentru ca este alaturi de noi si pentru ca ma ajuta sa merg mai departe si sa trec peste momentele de disperare si deznadejde...

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Eu ii multumesc lui Dumnezeu a mi-a dat prilejul sa simt cum creste in burtica un pui facut din dragoste !....
Un pui cu care vorbesc in fiecare zi si ii spun ca e ea mai importanta fiinta din lume pentru noi mami si tatiul lui.

Cristina 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Multumesc in fiecare zi lui Doamne-Doamne pentru Stefan -Dimitri , pentru ca mi-a dat putere sa trec peste necazuri, ca m-am ridicat de jos tinand in brate un copil, ca am casuta mea, ca am seviciu si ca suntem sanatosi.

.... Ioana si al ei STEFAN DIMITRI ....... (de 2.4 anisori)

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EegNWjFi0btWMa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Multumesc ca exist si sint asa cum sint si recunosc puterea TA in tot ceea ce ne inconjoara.Faca-se voia TA , caci TU stii ce este mai bine pentru fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

Si noi ii multumim Bunului Dumnezeu ca ne-a dat puterea sa depasim greutatile , boala , necazurile , ca v-am descoperit si nu mai sintem singuri. Ii multumim si pt. bune si pt. rele , pt. ca toate vin de la EL.

DOAMNE AJUTA !

Silviu si mamica

tedy

Mergi la inceput